Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Δήλωση αντιπροσώπων της ΔΑΣ από τα Σωματεία του Κιλκίς στο 38ο Συνέδριο της ΑΔΕΔΥ, για τις εργασίες και τα αποτελέσματα του Συνεδρίου

Δήλωση Αντιπροσώπων της ΔΑΣ
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 38ου Συνεδρίου της ΑΔΕΔΥ, με τις αρχαιρεσίες για την εκλογή της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ.

Το Kinesis πάει στο Μύλο των ξωτικών

Δελτίο τύπου Kinesis
Κυριακή 18 Δεκεμβρίου πάμε Τρίκαλα, πάμε στον μαγευτικό “Μύλο των ξωτικών”
Το γυμναστήριο @kinesis_gym_kilkis τα ΚΔΑΠ @kinesis_for_kids και @kids_athletics_2020 και ο παιδικός σταθμός @kinesis_land γινόμαστε όλη μια παρέα και ξεκινάμε για ένα ταξίδι μαγικό και ονειρεμένο, ένα ταξίδι που θα γίνουμε όλοι παιδιά.

Διαδικτυακή διάλεξη με θέμα «Κοσμικές Κινήσεις» στο 2ο Πειραματικό Λύκειο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
2ου Πειραματικού Λυκείου Κιλκίς

Την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, στα πλαίσια των δράσεων του Ομίλου Αστροφυσικής του 2ου Πειραματικού Λυκείου Κιλκίς, δόθηκε διαδικτυακή διάλεξη από τον ομότιμο Καθηγητή του τμήματος Φυσικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Σταύρο Αυγολούπη με θέμα «Κοσμικές Κινήσεις».

Επιστροφή Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης

Πιστώθηκε στους λογαριασμούς των δικαιούχων η επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης για τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες που ενεγράφησαν στο Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων (Μ.Α.Α.Ε.) έως τις 30 Οκτωβρίου 2022 και πληρούν τις σχετικές προϋποθέσεις, δυνάμει της με αριθμό Α.1164/2022 κοινής απόφασης του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γ. Γεωργαντά, του υπουργού αναπληρωτή Οικονομικών, κ. Θεοδ. Σκυλακάκη, του υφυπουργού Οικονομικών, κ. Απ. Βεσυρόπουλου και του Διοικητή της ΑΑΔΕ, κ. Γ. Πιτσιλή (Β’ 6016), με την οποία τροποποιήθηκε η υπ’ αριθμ. Α. 1115/22.08.2022 κοινή απόφαση των άνω Υπουργών και του Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. (Β΄ 4485).

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή, 9/12/2022, 11:17 μ.μ.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας συνελήφθη ένα άτομο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης για διακίνηση ναρκωτικών

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ατόμου, που δραστηριοποιούταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Χριστουγεννιάτικη Εθελοντική Αιμοδοσία Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς

Κάλεσμα Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Το Περιφερειακό Τμήμα Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς καλεί τους πολίτες ηλικίας 18 έως 65 ετών για να ενισχύσουν με το αίμα τους τη τράπεζα του τοπικού τμήματος ΕΕΣ που καθημερινά καλύπτει μεγάλες ανάγκες συμπολιτών μας που βρίσκονται σε άμεση ανάγκη.  Σας περιμένουμε όλους για να προσφέρουμε το πολυτιμότερο δώρο των εορτών, το αίμα μας.

Οι Υφυπουργοί Δόμνα-Μαρία Μιχαηλίδου και Μαρία Συρεγγέλα, συνομιλούν με τον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά

 
OK RADIO: Οι Υφυπουργοί Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κυρίες Δόμνα-Μαρία Μιχαηλίδου και Μαρία Συρεγγέλα, συνομιλούν με τον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά (08/12/22)

LEADER : Συνάντηση εργασίας Α. Βεργίδη, Ε. Μαλούποα και Π. Κωνσταντινίδη

Στρατηγικές, πολιτικές και προτάσεις μέσω του προγράμματος LEADER ως βασικού, διαχρονικά, εργαλείου ανάπτυξης της υπαίθρου του νομού Κιλκίς συζητήθηκαν σήμερα, στη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη στο Διοικητήριο, με τη διευθύντρια του Ινστιτούτου Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων – ΕΛΓΟ «Δήμητρα» και υπεύθυνη του Βαλκανικού Βοτανικού Κήπου Κρουσσίων (ΒΒΚΚ) Ελένη Μαλούπα και τον Γενικό Διευθυντή της Αναπτυξιακής Κιλκίς Παναγιώτη Κωνσταντινίδη. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Σύλλογος Φίλων του ΒΒΚΚ διά του προέδρου, του αντιπροέδρου και της ταμία του Συλλόγου, καθώς και ο γεωπόνος – συνεργάτης του ΒΒΚΚ, Νίκος Θυμάκης.

Εξαπλώνεται η… επιδημία της λακκούβας στο Κιλκίς

Όχι μόνο δεν αποκαθίστανται, αλλά αυξάνονται και πληθύνονται οι λακκούβες στους δρόμους του Κιλκίς. Σχεδόν κάθε δρόμος της πόλης υποφέρει από την… επιδημία της λακκούβας. Νέες ανοίγονται καθημερινά, ενώ και οι προϋπάρχουσες εξαπλώνονται με γρήγορους ρυθμούς.

Ο Σκρούτζ στο Κιλκίς από την Παιδική Σκηνή Ροντίδη

Ο Εμπενίζερ Σκρουτζ είναι ένας άπληστος τσιγκούνης που μισεί τα Χριστούγεννα και ότι φέρνει χαρά στον κόσμο. Την Παραμονή τον επισκέπτεται το φάντασμα του παλιού του συνέταιρου, του Τζέικομπ Μάρλι και τον ενημερώνει ότι θα τον επισκεφτούν τρία πνεύματα, που θα προσπαθήσουν να του θυμίσουν τι σημαίνει αγάπη. Θα καταφέρει να ξαναγίνει αυτός που ήταν και να γλιτώσει την αιώνια τιμωρία;

Μαθητές του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς στο Ειδικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
Ειδικού Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Κιλκίς

Την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου οι μαθητές/τριες της τάξης Β2 του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς με την υπεύθυνη εκπαιδευτικό τους κ. Παρέσσα Πολυχρονίδου χόρεψαν, τραγουδήσαν και διασκέδασαν με τα παιδιά και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Ειδικού Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Κιλκίς.

Εκδηλώσεις με τίτλο "Εν χορδαίς και οργάνοις" στο Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς


Σαρακατσάνικο γλέντι στο Κιλκίς



Παρουσίαση ορατορίου με ύμνους Χριστουγέννων στο Μητροπολιτικό Ναό Κιλκίς


Επίσκεψη Κυπρίων μαθητών στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Επίσκεψη Κυπρίων μαθητών στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς. Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022.