Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 9 Απριλίου 2024

“Αντί να υπερασπίζονται τους συναδέλφους τους στους Δήμους, ... πουλάνε και νταηλίκι!”

Δελτίο τύπου Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας (ΔΑΣ–ΟΤΑ) εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας

Καταδικάζουμε απερίφραστα την άνανδρη και τραμπούκικη συμπεριφορά του Βαβάμη Πέτρου, αντιπροέδρου του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκις-Παιονίας και συνδικαλιστικού στελέχους της ΣΥΝΑΝ, που χειροδίκησε ενάντια στον Τάσο Βασιλακάκη, μέλος του ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκις-Παιονίας και μέλος του ΓΣ της ΠΟΕ ΟΤΑ εκλεγμένου με τη ΔΑΣ, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου στα γραφεία του συλλόγου.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη, 9/4/2024, 11:28 μ.μ.

Συλλήψεις για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν χθες (8 Απριλίου 2024) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 2 αλλοδαποί άνδρες, καθώς μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών εντοπίστηκαν σε περιοχή της Πέλλας και στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 26 μικροδέματα με κάνναβη (φιξάκια), συνολικού βάρους 25,3 γραμμαρίων, 1 αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης, 2 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ. 

Επιστημονική ομάδα στις δομές του ΚΔΑΠ Kinesis for kids

Δελτίο τύπου 
ΚΔΑΠ Kinesis for kids

Χάρη στο θετικό περιβάλλον που δημιουργεί η αιώρα στο "κουκούλι" της, το παιδί νιώθει ασφάλεια και αυτονομία, ελεύθερο να κινηθεί και να απολαύσει κοινές δραστηριότητες.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (9/4/2024)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Στα ημιτελικά της ΕΠΣ Μακεδονίας η Κ17 του Αλέξανδρου Κιλκίς
«Ντούμπλαρε» τις νίκες της η Κ17 του Αλέξανδρου Κιλκίς και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας. Νίκη με 4-0 και στο γήπεδο του Μεγάλου Αλεξάνδρου επί των Ajax Stars και σε συνδυασμό με το 3-0 του πρώτου αγώνα ο Αλέξανδρος είναι για άλλη μια φορά στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Εκεί περιμένει έναν εκ των Μακεδονικού ή Α.Ο. Καρδίας, πρώτο παιχνίδι ισόπαλο δίχως σκορ, με τον αντίπαλο να γίνεται γνωστός το βράδυ της Δευτέρας.

Ημερίδα ενημέρωσης για την εθελοντική προσφορά μυελού των οστών, στο Νέο Αγιονέρι Κιλκίς



Τουρνουά Ανάπτυξης Υπερπήδησης Εμποδίων και Ιππικής Δεξιοτεχνίας, στο Ράντσο Κιλκίς


Εκδρομή Περιπατητών Κιλκίς στα Αμάραντα και στο Μικρόδασος



Δήλωση Στέφανου Παραστατίδη για την εξαγγελία νέου προγράμματος στο τμήμα του ΔΙΠΑΕ του Κιλκίς

Υπογράφει ο Στέφανος Παραστατίδης
«Θετική η εξαγγελία όμως παραμένει το αίτημα της τοπικής κοινωνίας για την ίδρυση ενός νέου αυτοτελούς πανεπιστημιακού τμήματος»
Η εξαγγελία του Υπουργού Παιδείας για την λειτουργία νέου προγράμματος σπουδών στο τμήμα του ΔΙΠΑΕ, που ήδη λειτουργεί στο Κιλκίς, είναι αναμφισβήτητα μια θετική εξέλιξη, παρότι απέχει από το ώριμο αίτημα της τοπικής κοινωνίας για την ίδρυση ενός νέου αυτοτελούς τμήματος με αντικείμενο σπουδών που θα είναι συμβατό με τα ιδιαίτερα αναπτυξιακά χαρακτηριστικά του τόπου μας.

(VIDEO) Τη δημιουργία 2ου προγράμματος σπουδών στο Πανεπιστήμιο Κιλκίς, ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερακάκης

Τη δημιουργία 2ου προγράμματος σπουδών στο Πανεπιστήμιο Κιλκίς, ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερακάκης. Κιλκίς, Τρίτη 9 Απριλίου 2024.

Συνάντηση - ενημέρωση αμπελοκαλλιεργητών για την αδειοδότηση νέων φυτεύσεων αμπελώνων με οινοποιήσιμες ποικιλίες για το 2024

Με την αποστολή της Υπουργικής Απόφασης 916/102034/8.04.2024 από το ΥΠΑΑΤ προς της αρμόδιες Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής και λόγω του περιορισμένου χρόνου για την κατάθεση αιτήσεων, η ΔΑΟΚ Κιλκίς θα υλοποιήσει μόνο μία Συνάντηση-Ενημέρωση και σας καλεί να παραβρεθείτε στην Ενημερωτική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο πολιτιστικό Κέντρο Γουμένισσας και αφορά την διαδικασία υποβολής αιτήσεων στις ψηφιακές υπηρεσίες του ΥΠΑΑΤ για την χορήγηση αδειών φύτευσης οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου για το έτος 2024.

Τριτοκοσμική και η δυτική είσοδος της πόλης του Κιλκίς

Τριτοκοσμική και η δυτική είσοδος της πόλης του Κιλκίς, μπροστά στον Ιερό Ναό των Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων
Δείτε τη νότια είσοδο ΕΔΩ

Αναγγελία γάμου Γεωργίου Τριανταφυλλίδη και Γεωργίας Αλμασίδου

Ο Γεώργιος Τριανταφυλλίδης του Κωνσταντίνου και της Παναγιώτας το γένος Κοντογιαννίδη που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί μόνιμα στο Κιλκίς και η Γεωργία Αλμασίδου του Λεωνίδα και της Σωτηρίας το γένος Γαβριηλίδη που γεννήθηκε στο Κιλκίς και κατοικεί μόνιμα στο Κιλκίς, πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει στον Ιερό Ναό των Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων Κιλκίς τον Ιούνιο 2024.