Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

Σταύρος Ρωμανίδης: Συμπορεύομαι με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ και τον Θεόδωρο Βαφειάδη

Υπογράφει ο  Σταύρος Ρωμανίδης 
Υποψήφιος Τοπικής Κοινότητας Κιλκίς
Η καταγωγή μου είναι από το Χειμαδιό του Κιλκίς. Είμαι παντρεμένος με την Βαρβάρα Μιχαηλίδου και έχουμε 3 παιδιά. Εργάζομαι στο Δήμο Θεσσαλονίκης εδώ και 4 χρόνια, ως οδηγός οχημάτων καθαριότητας.Τα τελευταία 20 χρόνια με την οικογένεια μου, διαμένουμε στο Κιλκίς.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη, 8/8/2028, 9:02 μ.μ.

Σύλληψη για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών
Συνελήφθη στις 5 Αυγούστου 2023 το απόγευμα στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει σε όχημα 9 αλλοδαπούς, με σκοπό τη μη νόμιμη μεταφορά τους στο εσωτερικό της χώρας έναντι χρηματικής αμοιβής. Αντιλαμβανόμενος τους αστυνομικούς, ο ανωτέρω αλλοδαπός ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει, ενώ κατά τη σύλληψή του αντιστάθηκε, όμως ακινητοποιήθηκε άμεσα. Το όχημα που οδηγούσε, χωρίς να διαθέτει άδεια ικανότητας οδήγησης, κατασχέθηκε. Επίσης, κατασχέθηκε χρηματικό ποσό που βρέθηκε στην κατοχή του.

Τροποποίηση των αποφάσεων για ecoschemes, βιολογική γεωργία & κτηνοτροφία

Στο πλαίσιο της διευκόλυνσης των παραγωγών, της υλοποίησης των παρεμβάσεων του Στρατηγικού Σχεδίου της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΣΣ ΚΑΠ) της Ελλάδας 2023-2027, αλλά και σύμφωνα με τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Διονύσης Σταμενίτης υπέγραψε:

Αλίρης: Δεν λύθηκε κανένα από τα θέματα της πολύπαθης Γουμένισσας με την επίσκεψη στα Υπουργεία του Δημάρχου Παιονίας

Υπογράφει ο Γιάννης Αλίρης
Πρώην δημοτικός σύμβουλος Δήμου Παιονίας
Την Τρίτη 1η Αυγούστου ο Δήμαρχος κύριος Σιωνίδης συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους κυρίους Τζούρτζο και Δουλκερίδη, επισκέφτηκε τον Υπουργό ψηφιακής διακυβέρνησης κύριο Δημήτρη Παπαστεργίου.

Σταύρος Χ. Αμοιρίδης: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς

 


Ανααμενόμενα πετυχημένο το 17ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kilkis Cup 2023

Δελτίο τύπου Ομίλου Αντισφαίρισης Κιλκίς
Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κιλκίς διοργάνωσε σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς, από 31/7/2023 έως και 4/8/2023 το καθιερωμένο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kilkis Cup 2023 κατηγορίας αγόρια -κορίτσια 16 χρόνων.

Περιστατικό Νέα Φιλαδέλφεια: Καμία δικαιολογία

Του Στέφανου Παραστατίδη
Η οργανωμένη μετακίνηση χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ -παρά την επίσημη απαγόρευση- είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία ενός 22χρονου και τον τραυματισμό άλλων 8 ατόμων. Άλλο ένα κακό παράδειγμα για το κατ’ ευφημισμό επιτελικό κράτος που αδυνατεί να προσφέρει τη στοιχειώδη ασφάλεια στους πολίτες της χώρας. 

VIDEO: Απροστάτευτο από πυρκαγιές και από τη δυτική πλευρά, το δάσος του Αγίου Γεωργίου Κιλκίς

Απροστάτευτο από πυρκαγιές και από τη δυτική πλευρά, το δάσος του Αγίου Γεωργίου Κιλκίς. Τρίτη, 8 Αυγούστου 2023.

Δημοπρατείται το έργο «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ - ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ του ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ (Τ.Ε.Π.) ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ»

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Εγκρίθηκε στις 4 Αυγούστου η διενέργεια ανοιχτής διαδικασίας για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ - ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ (Τ.Ε.Π.) ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ», με τον συνολικό προϋπολογισμό να ανέρχεται σε 1.845.120 ευρώ.