Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024

Η Κατερίνα Τσουκαλά ξανά πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νεάπολης-Συκεών- Τα μέλη της 9μελούς δημοτικής επιτροπής

Σήμερα Κυριακή 7 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Νεάπολης-Συκεών (δημοτικό κατάστημα Νεάπολης, Ελ. Βενιζέλου 125) η ειδική συνεδρίαση για την εκλογή του νέου προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου και των μελών της δημοτικής επιτροπής. Στην πρώτη συνεδρίαση του 2024 ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το καλό της χρονιάς με το φλουρί να πέφτει στην δημοτική σύμβουλο της πλειοψηφίας Παρή Γενίτσαρη.

Κυριακή πρωί στο όμορφο χωριό του Νομού Κιλκίς Λεβεντοχώρι

Γνωρίζουμε τα όμορφα χωριά του Νομού Κιλκίς.
Μόνικα Σωτηριάδου
Κυριακή πρωί στο όμορφο χωριό του Νομού Κιλκίς Λεβεντοχώρι.
Αξίζει να γνωρίσουμε από κοντά τον επιβλητικό και πανέμορφο ναό Κωνσταντίνου και Ελένης που δεσπόζει στην φιλόξενη πλατεία στολισμένη με την ιστορία του χωριού και το μεράκι των κατοίκων.

Εκλέχθηκαν τα μέλη της νέας Μητροπολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης

Τη νέα σύνθεση της Μητροπολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης εξέλεξαν σήμερα οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Θεσσαλονίκης, σε ειδική συνεδρίαση, στη νέα αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Κοπή Βασιλόπιτας Περιπατητών Κιλκίς



Ραντεβού στο Κέντρο

Υπογράφουν:
➤ Φωτεινή (Φαίη) Κυριακίδου, Σύμβουλος Ανάπτυξης,
Επικεφαλής Τομέα Μετανάστευσης και Ασύλου της Νέας Δημοκρατίας
➤ Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Επικοινωνιολόγος / Ραδιοφωνικός Παραγωγός
Τα προβλήματα τις εποχής μας δεν θα τα λυσουν παράξενοι τύποι με περίεργα μαλλιά και ακραία συνθήματα. Μπορεί στην Ελλάδα η κεντροδεξιά να αποτελεί κυρίαρχη ιδεολογία, αλλά στην υπόλοιπη Ευρώπη και την Δύση ο κεντρώος και μεσαίος χώρος δείχνει να πιέζεται λίγο έως πολύ.

Ο Αγιασμός των υδάτων στον ποταμό Σπανό

Με τη μεγάλη Δεσποτική εορτή των Θεοφανείων αγιάζεται η φύση και φωτίζεται η κτίση. Είναι η μέρα της Βαπτίσεως του Χριστού, της εμφανίσεως του Αγίου Πνεύματος "εν είδει περιστεράς" και της Φανέρωσης του Τριαδικού Θεού.