Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

Συλλυπητήρια 1ου ΓΕ.Λ. Κιλκίς, για το θάνατο της Σοφίας Μιχαηλίδου


Ανακοίνωση 
1ου ΓΕ.Λ. Κιλκίς

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΓΕ.Λ. Κιλκίς εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς τον επί σειρά ετών εκπαιδευτικό του Σχολείου τους, Καλιεντζίδη Δημήτρη, για την πρόωρη απώλεια της συζύγου του και δασκάλας, Μιχαηλίδου Σοφίας.

Η ελευθερία του ανθρώπου έχει συγκεκριμένο περιεχόμενο και δεν κατακτιέται με επιλεκτικότητα και όρους


Του Παναγιώτη Σαββίδη
Η ελευθερία και η δημοκρατία έχουν συγκεκριμένο περιεχόμενο για τον λαό και δεν «κατακτιούνται» επιλεκτικά… με αφορμή τις απόψεις ορισμένων από το λεγόμενο «αντιεμβολιαστικό» κίνημα.

Συλλυπητήρια Συλλόγου Εκπαιδευτικών Κιλκίς, για το θάνατο της Σοφίας Μιχαηλίδου


Ανακοίνωση Συλλόγου Εκπαιδευτικών Κιλκίς
Η εκπαιδευτική κοινότητα του Κιλκίς έγινε φτωχότερη. Η εκπαιδευτικός Σοφία Μιχαηλίδου «έφυγε» εντελώς απροσδόκητα από τον κόσμο αυτό. Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Κιλκίς εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον ξαφνικό χαμό της.

Συγχαρητήρια επιστολή Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς στο νέο γραμματέα Π. Ε. Ν.Δ., Π. Μαρινάκη


Κοινό δελτίο τύπου ΔΕΕΠ Κιλκίς ΝΔ,  ΔΗΜΤΟ 
Κιλκίς ΝΔ, ΔΗΜΤΟ Παιονίας ΝΔ 
Διερμηνεύοντας τα αισθήματα των στελεχών της ΔΕΕΠ νομού ΚΙΛΚΙΣ και των δύο ΔΗΜΤΟ του νομού μας Κιλκίς και Παιονίας σας εκφράζουμε, με την παρούσα επιστολή, τα θερμά συγχαρητήρια μας.

Συλλυπητήρια Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς για το θάνατο της Σοφίας Μιχαηλίδου


Υπογράφουν, η  Πρόεδρος και το ΔΣ του Λυκείου των Ελληνίδων Κιλκίς.
"Το Λύκειο των Ελληνίδων Κιλκίς εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη του για τον αδόκητο χαμό της Σοφίας Μιχαηλίδου. Η πάντοτε χαμογελαστή και αγαπητή σε όλους χορεύτρια και μέλος του Λυκείου Ελληνίδων, έφυγε αφήνοντας απέραντη θλίψη σε όλους μας. Στην οικογένεια, στους οικείους και στην αδελφή της Σωτηρία Μιχαηλίδου, μέλος του ΔΣ του Λυκείου Ελληνίδων, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια."

"Αποχαιρετούμε με πόνο καρδιάς τη Σοφία Μιχαηλίδου, τη Σοφία μας..."


Ανακοίνωση Δημόσιας Βιβλιοθήκης Κιλκίς
Το Εφορευτικό Συμβούλιο και το προσωπικό της Βιβλιοθήκης αποχαιρετούμε με πόνο καρδιάς τη Σοφία Μιχαηλίδου, τη Σοφία μας, που έφυγε σήμερα για το μεγάλο ταξίδι και γέμισε θλίψη τις καρδιές μας. Η Σοφία υπήρξε μέλος των εφορευτικών συμβουλίων της Βιβλιοθήκης από το 2015.

Η "Τόλμη" Κιλκίς στo Διασυλλογικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό στο κλειστό στάδιο Ωραιοκάστρoυ


Δελτίο τύπου "Τόλμης" Κιλκίς
Διασυλλογικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό με διοργανωτή την Ένωση Βορείου Ελλάδος ΕΤΑΒΕ διεξήχθη το Νοέμβριο 2021 στο κλειστό στάδιο Ωραιοκάστρoυ. Οι ηλικιακές κατηγορίες που συμμετείχαν ήταν εφήβων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων γεν. 2007 2008 2009 και παμπαίδων-παγκορασίδων γεν 2010 2011 2012. 

Ήττα του Αίαντα Κιλκίς από τον Μίλωνα Γιαννιτσών


Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Νίκη πέτυχαν οι αθλήτριες του Μίλωνα Γιαννιτσών, το Σάββατο απέναντι στον Αίαντα Κιλκίς με 0-3 σετ. ΤΑ ΣΕΤ: (19-25, 23-25, 19-25).

Νέες επιτυχίες του Γ.Α.Σ. Κιλκίς στο 3ο Αλιγκάρι Run


Δελτίο τύπου Γ.Α.Σ. Κιλκίς
Σε ένα όμορφο τοπίο στο δάσος του Πάικου και συγκεκριμένα στα Μεγάλα Λιβάδια του Δήμου Παιονίας διοργανώθηκε για τρίτη χρονιά το Αλιγκάρι Run σε ένα διήμερο εκδηλώσεων, στις 3 και 4 Δεκεμβρίου.

Κορωνοϊός (11/12/2021): 4.761 νέα κρούσματα (44 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 72 θάνατοι και 705 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 4.761, εκ των οποίων 8 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 999.652 (ημερήσια μεταβολή +0.5%), εκ των οποίων 50.5% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 88 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.921 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο 11/12/2021, 12:47 μ.μ


Συλλήψεις για ναρκωτικά
· Συνελήφθησαν χθες (10 Δεκεμβρίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, με τη συνδρομή και των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., δύο ημεδαποί άνδρες, καθώς σε έλεγχο του οχήματος στο οποίο επέβαιναν στην κατοχή του ενός ημεδαπού βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 29,3 γραμμαρίων.