Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Επίκαιρη ερώτηση Πέτρου Παππά, για το Νοσοκομείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά
Επίκαιρη ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας κατέθεσε σήμερα ο Βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Παππάς. Ο Π. Παππάς, ο οποίος διατέλεσε διευθυντής στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γ. Ν. Κιλκίς, έχει δείξει το έντονο ενδιαφέρον του σχετικά με τις ανάγκες του νοσοκομείου.

Όμιλοι 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς 2023-2024 (Α)

Ανακοίνωση 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς 2023-2024 (Α)
Για 3η συνεχόμενη χρονιά το σχολείο μας δημιουργεί ομίλους καινοτομίας και αριστείας, με στόχο την ενεργοποίηση μαθητών με δεξιότητες που δεν καλύπτει το αναλυτικό πρόγραμμα των σχολείων. Οι προηγούμενες μας διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό μας δίνουν δύναμη και θέληση να σηκώσουμε ακόμη περισσότερο τον πήχη.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη, 21/9/2023, 11:17μ.μ.

Ενημέρωση σχετικά με νέο ψευδεπίγραφο – απατηλό ηλεκτρονικό μήνυμα που διακινείται ως δήθεν επιστολή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας

Συνεχίζονται οι προσπάθειες των επιτήδειων να εξαπατήσουν ανυποψίαστους πολίτες με νέο διακινούμενο ψευδεπίγραφο – απατηλό μήνυμα με τη χρήση στοιχείων του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Λάζαρου Μαυρόπουλου.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις τηλεφωνικών απατών σε Κατερίνη και Βέροια

- Με το πρόσχημα είτε του σοβαρού τραυματισμού της κόρης τους, είτε την πρόκληση τροχαίου με τραυματισμό μικρού παιδιού ζητούσαν χρηματικά ποσά
- Σε 2 διαφορετικές περιπτώσεις συνελήφθη μία γυναίκα και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ακόμη μίας γυναίκας που παραλάμβαναν τα χρήματα
- Κατάφεραν και απέσπασαν χρήματα και κοσμήματα η αξία των οποίων ξεπερνά τις 50.000 ευρώ
- Χρήσιμες συμβουλές προς τους πολίτες για την αποφυγή εξαπάτησης τους από επιτήδειους

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, συνελήφθη αλλοδαπή γυναίκα για 2 τηλεφωνικές απάτες που έγιναν το τελευταίο διήμερο (19 και 20 Σεπτεμβρίου 2023) σε Κατερίνη και Βέροια και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπής γυναίκας σε διαφορετική περίπτωση για άλλες 2 τηλεφωνικές απάτες που έγιναν το διήμερο 4 - 5 Ιουνίου 2023 στην Κατερίνη.

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Μουσικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ευρωπού

Δελτίο τύπου 
Μουσικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ευρωπού

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μουσικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ευρωπού προσκαλεί τα Μέλη του όπως ορίζει το καταστατικό του στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 από τις 18:00 μμ έως και τις 20:00 μμ στο Παλαιό Δημοτικό Σχολείο Ευρωπού.

Ξύπνησαν μνήμες και θύμησες στην εκδήλωση τιμής της ιστορίας των Προσκόπων

Δελτίο τύπου 2ου Συστήματος Προσκόπων Κιλκίς
Ένας αιώνας ιστορίας συμπληρώθηκε και στο πέρασμα του χρόνου η φλόγα των ιδανικών που πρεσβεύει η Προσκοπική Κίνηση του Κιλκίς πέρασε από γενιά σε γενιά, κλείνοντας αισίως τα 100 χρόνια ζωής και παρουσίας. Δράση, παιχνίδι, συμβολή στη διαπαιδαγώγηση με επίκεντρο το παιδί, προσφορά στην κοινωνία και αγάπη για το περιβάλλον.

Βραδιά Νέων από τον υπ. Δήμαρχο Κιλκίς Θεόδωρο Βαφειάδη

Ανοιχτή πρόσκληση σε συνάντηση γνωριμίας απευθύνει στις νέες και τους νέους του Κιλκίς, ο υποψήφιος Δήμαρχος του «ΝΕΟΥ» Θεόδωρος Βαφειάδης, την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, στο κέντρο της πόλης, εκεί όπου χτυπά η καρδιά της νεολαίας, στην οδό 25ης Μαρτίου, με ώρα έναρξης τις 8μ.μ.

Τα νέα του Συνδυασμού «ΠΑΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ», του Κώστα Σιωνίδη

Δελτίο τύπου 
Συνδυασμού «ΠΑΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ» 

Με πλήθος δημοτών ξεκίνησαν οι προεκλογικές επισκέψεις του Συνδυασμού «ΠΑΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ» με υποψ. δήμαρχο τον Κώστα Σιωνίδη, στα χωριά του Δήμου Παιονίας.

Souvlakilkis: Αλλάζει ριζικά του χρόνου 2039 μΧ, η Εμποροπανήγυρη Κιλκίς

- Μετονομάζεται σε “Souvlakilkis” και μετατρέπεται σε διεθνές γαστρονομικό φεστιβάλ!
- Θα πραγματοποιείται και δεύτερη φορά το χρόνο την εβδομάδα της Τσικνοπέμπτης!
- Τεράστια κέρδη για την τοπική οικονομία του νομού. Εκατοντάδες νέες θέσεις εργασίας!
- Διαπραγματεύσεις με Γερμανούς επενδυτές ώστε ανοίξει ξανά η Nectarola και ο Ρίκερ, αλλά και ένα ακόμη εργοστάσιο επεξεργασίας κρεάτων λόγω τεράστιας ζήτησης από παντού!
- Θα αποτελέσει το μεγαλύτερο γαστρονομικό φεστιβάλ της Κεντρικής Ευρώπης, Βαλκανίων, παραλίων-  Μικράς Ασίας, Ευξείνου Πόντου, Μαύρης Θάλασσας και λιμνών Πρέσπας και Δοϊράνης, που αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες.

Γράφει ο Παναγιώτης Γεωργιάδης
Ανεπανάληπτες στιγμές για το Κιλκίς, διαδραματίστηκαν χθες 19 Σεπ του 2038 μΧ στο Δημαρχείο της πόλης. Ο Δήμαρχος Κιλκίς Αρτούρ Αφιόν Καραχισάρ, γιος μεταναστών 2ης γενιάς με καταγωγή από το Τεπελένι, δεν μπορούσε με τίποτα να κρύψει τα δάκρυα χαράς, αφού επιτέλους βλέπει το Κιλκίς να αλλάζει εντυπωσιακά μετά από χρόνια απαξίωσης, λέγοντας:” Έστω και λίγο αργά το Κιλκίς αλλάζει…” και συνεχίζει «Τότε το 2023 «τρωγότανε» μεταξύ τους ένας Κυριακίδης και ένας Βαφειάδης. Δε θυμάμαι ποιος είχε βγει τότε...».

Τα νέα του Δήμου Παιονίας (21/7/2023)

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Σπονδή τιμής και μνημοσύνης στον Ευστάθιο Δογάνη
Την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, σε ιδιαίτερα συγκινησιακό κλίμα στους πρόποδες του λόφου Σεμέν Ντε Φερ, στη Δογάνη Παιονίας, πραγματοποιήθηκε τελετή τιμής και μνημοσύνης προς τιμή του Ανθυπολοχαγού Ευστάθιου Δογάνη που πέρασε στην αθανασία τον Απρίλιο του 1917 στην μάχη του λόφου Σεμέν Ντε Φερ και του οποίου το όνομα πήρε αργότερα το χωριό.

Στο στίβο των αυτοδιοικητικών εκλογών ο δικηγόρος και συνεργάτης της Γνώμης, Κώστας Τζίκας

Δελτίο τύπου Κωνσταντίνου Τζίκα
Ο Κωνσταντίνος Τζίκας γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Πατέρας του ήταν ο γνωστός επιχειρηματίας του Κιλκίς Μιχάλης Τζίκας και η μητέρα του η Αναστασία Τζίκα. Η καταγωγή των παππούδων του ήταν από τα Μεγάλα Λιβάδια, Πάϊκο Γουμένισσας. Φοίτησε στο 1ο Γυμνάσιο και 1ο Γενικό Λύκειο Κιλκίς.

2η Αλυσίδα Αγάπης Στήριξης και Αλληλεγγύης από το "Φιλανθρωπικό Σωματείο Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς"

Δελτίο τύπου Φιλανθρωπικού Σωματείου "Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς"
Οι πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες που προκάλεσε η κακοκαιρία στη Θεσσαλία, έχει δημιουργήσει σοβαρό πλήγμα στους συνανθρώπους μας, οι οποίοι ζουν εδώ και λίγες μέρες σε τραγικές συνθήκες.

Ετήσια εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Νομού Κιλκίς “Ο Φλάμπουρας”

Ανακοίνωση Συλλόγου Σαρακατσαναίων Νομού Κιλκίς “Ο Φλάμπουρας”
Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Νομού Κιλκίς “Ο Φλάμπουρας”, θα πραγματοποιήσει την ετήσια εκλογοαπολογιστική συνέλευσή του, την Κυριακή 1-10-2023, στις 18.00μ.μ., στα γραφεία του Συλλόγου.

(VIDEO) Διαμαρτυρία Σωματείων του Νομού Κιλκίς, για το εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνηση

Διαμαρτυρία Σωματείων του Νομού Κιλκίς, για το εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς, Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023.

Χριστίνα Χαραλαμπίδου: «Το Κιλκίς έχει ανάγκη από λύσεις, όχι από φθηνή επικοινωνία»

Γράφει η Χριστίνα Κ. Χαραλαμπίδου
Υπoψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε Κιλκίς με την παράταξη «Πράξεις για την Μακεδονία»
Η ευρύτερη περιοχή του Δήμου Παιονίας βρίσκεται σε έναν διαρκή αναβρασμό με τα ατυχήματα που κοστίζουν ανθρώπινες ζωές στην λεγόμενη ΠΑΘΕ.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2008 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2008. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΟΡΑ

Τα νέα της ΠΕ Κιλκίς (21/9/2023)

Δελτίο τύπου ΠΕ Κιλκίς
Αιμοδοσία Συλλόγου Υπαλλήλων της Π.Ε. Κιλκίς
«Η εθελοντική προσφορά αίματος αποτελεί έμπρακτη έκφραση κοινωνικής αλληλεγγύης» τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, στη διάρκεια της εθελοντικής αιμοδοσίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο Διοικητήριο.