Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Κιλκίς: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για θέσεις παραγωγών που ασκούν υπαίθριο στάσιμο εμπόριο


Ο Δήμος Κιλκίς προσκαλεί τους παραγωγούς που έχουν άδεια παραγωγού – πωλητή υπαίθριου εμπορίου να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την παραχώρηση θέσεων μέσα στην πόλη του Κιλκίς ώστε να έχουν τη δυνατότητα άσκησης του υπαίθριου στάσιμου εμπορίου.

Ξεκινούν τα μαθήματα εκμάθησης κολύμβησης στο κολυμβητήριο "Δημάρχου Γεωργίου Γίτσου" στην Ευρωπό


Υπογράφει η Γαρυφαλλιά Καρβουνιάρη
Πρόεδρος του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης Παιονίας
Την Τρίτη 29 Ιουνίου θα ξεκινήσουν τα μαθήματα εκμάθησης κολύμβησης στο κολυμβητήριο "Δημάρχου Γεωργίου Γίτσου" στην Ευρωπό, από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Παιονίας.

Σιωνίδης: Ζητώ την άμεση 24ωρη και απρόσκοπτη λειτουργία του Μεθοριακού σταθμού των Ευζώνων

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας

Στην κρίσιμη τουριστική περίοδο που διανύουμε, και με τις ελπίδες που είχαν στηρίξει οι Βορειοελλαδίτες επαγγελματίες του τουρισμού στο άνοιγμα των συνόρων, παρατηρείται ότι, η κύρια οδική πύλη της χώρας ο Μεθοριακός σταθμός των Ευζώνων, είναι κλειστή από τις 11 το βράδυ έως τις 7 το πρωί.

Ομιλία Ε. Αγαθοπούλου σε επίκαιρη επερώτηση για τις πολιτικές ισότητας της κυβέρνησης

Σημεία Ομιλίας της Βουλεύτριας και αν. Τομεάρχισσας Δικαιοσύνης ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αρμόδιας για θέματα Ισότητας, Ειρήνης Αγαθοπούλου κατά την διάρκεια της συζήτησης της Επίκαιρης Επερώτησης με θέμα: «Υποβάθμιση των Πολιτικών Ισότητας των Φύλων στους 20 μήνες Διακυβέρνησης της ΝΔ»
Με καθυστέρηση 2 μηνών διεξήχθη στην Βουλή σήμερα, 25/06/21, η συζήτηση της Επίκαιρης Επερώτησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με θέμα «Υποβάθμιση των Πολιτικών Ισότητας των Φύλων στους 20 μήνες Διακυβέρνησης της ΝΔ», κατόπιν πρωτοβουλίας της Βουλεύτριας και αναπλ. Τομεάρχισσας Δικαιοσύνης, αρμόδιας για τα θέματα Ισότητας, Ε. Αγαθοπούλου, και την συνυπογραφή 56 Βουλευτών και Βουλευτριών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Κατά την διάρκεια της συζήτησης τοποθετήθηκαν οι ακόλουθοι βουλευτές και βουλεύτριες: Ειρήνη Αγαθοπούλου, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Θεανώ Φωτίου, Μερόπη Τζούφη, Χαρά Καφαντάρη, Ραλλία Χρηστίδου και Πάνος Σκουρλέτης για τις πολιτικές ισότητας των φύλων σχετικά με τα αντίστοιχα πεδία που εμπίπτουν στις αρμοδιότητές τους.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 25/6/2021, 9:36 μ.μ.


Σύλληψη για παράβαση νόμου περί αλλοδαπών

Συνελήφθη χθες (24 Ιουνίου 2021) το βράδυ, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει, έναντι χρηματικής αμοιβής, τέσσερις αλλοδαπούς άνδρες, με σκοπό τη διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου τους από τη χώρα. Το όχημα που οδηγούσε κατασχέθηκε, όπως και το χρηματικό ποσό των 745 ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης.

(Video) Τελετή λήξης της ποδοσφαιρικής χρονιάς 2020 2021, στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος"

Τελετή λήξης της ποδοσφαιρικής χρονιάς 2020 2021, στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος", την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021.

Κιλτίδης: Το πόρισμα της Αρχής Διαφάνειας δεν αφορά τους προβληματισμούς και τα ερωτήματά μου για την επίμαχη περίοδο


Υπογράφει ο Κ. Κιλτίδης
Η Διοίκηση του νοσοκομείου ζήτησε και έλαβε πόρισμα από την αρχή διαφάνειας, που αποτυπώνει μία διοικητική πραγματικότητα, λαμβάνοντας υπ’ όψιν προφανώς την κρατούσα κατάσταση και την πρωτόγνωρη πανδημία.

Εθνική Αρχή Διαφάνειας: Απολύτως ψευδή και ανυπόστατα όλα τα καταγγελλόμενα για το Νοσοκομείο Κιλκίς


Υπογράφει ο Γιάννης Ανδρίτσος
Πρόεδρος Νοσοκομείου Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ. Ν. Κιλκίς με την υπ' αριθ. 39/27-12-2020 απόφασή του, υπέβαλε αίτημα προς την Εθνική Αρχή Διαφάνειας ζητώντας να ελέγξει, διαπιστώσει και βεβαιώσει 1) αν διασφαλίσθηκαν οι απαιτούμενες ποσότητες θεραπευτικού οξυγόνου σε ασθενείς που νοσηλεύθηκαν στις κλινικές COVID 1 και COVID 2 του Γ.Ν. Κιλκίς και 2) αν οι κλινικές COVID -19 ΤΟΥ Γ.Ν. Κιλκίς λειτούργησαν σύμφωνα με τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου καθώς και τις ΚΥΑ που αφορούσαν τη λήψη μέτρων αποφυγής και περιορισμού διάδοσης του κορωνοϊού COVID -19, αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισής του και της ορθής διαχείρισης της υγειονομικής κρίσης εν γένει.

Δήλωση Κ. Κιλτίδη Για την επίθεση κατά των Μητροπολιτών, μεταξύ αυτών του Σεβασμιοτάτου κ.κ. Δημητρίου


Υπογράφει ο Κωνσταντίνος Β. Κιλτίδης
Ιατρός – Πρ. Βουλευτής, Υφυπουργός της Νέας Δημοκρατίας

Αποτρόπαια η πράξη του ιερέα κατά των Μητροπολιτών στη Μονή Πετράκη στο Συνοδικό Δικαστήριο. Μεταξύ αυτών ο αγαπητός Ποιμενάρχης της ιεράς Μητροπόλεως Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κ.κ. Δημήτριος. Του εύχομαι ολόψυχα οι Άγιοι θεράποντες και η Παναγία Γουμενίσσης πάντα να τον προστατεύουν.

Απάτες μέσω σεξουαλικής εκβίασης "sextortion scam" και στο Κιλκίς


Εκβιαστικά email σε διάφορους αποδέκτες, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας, μεταξύ των οποίων και σε δημόσιους και δημοτικούς υπαλλήλους και της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς απεστάλησαν τις προηγούμενες ημέρες.

Ελλάδα-Τουρκία και άμυνα: Προχειρότητα και αταξία εναντίον στρατηγικής και τάξης


Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ
π. Αν. Υπουργού Οικονομιών και π. Υφ/γού Εξωτερικών
Τα εξοπλιστικά προγράμματα τα θυμούνται οι κυβερνήσεις της χώρας μας όταν φθάνουμε στα όρια μιας κρίσης με την Τουρκία. Αποτέλεσμα, παραγγέλλουμε βεβιασμένα οπλικά συστήματα και λόγω της άμεσης ανάγκης ο κίνδυνος να είμαστε αποδέκτες ακριβών τιμών είναι υψηλός. Η παραλαβή τους εύλογα χρειάζεται χρόνο και γίνεται συνήθως όταν η όποια κρίση με την Τουρκία εισέλθει στη φάση της ύφεσης. Από την άλλη η εγχώρια βιομηχανία οπλικών συστημάτων εγκαταλείφθηκε, οπότε η εξάρτηση μας από το εξωτερικό είναι ισχυρή.

Δήλωση Γ. Φραγγίδη για την επίθεση κατά Μητροπολιτών, στη Μονή Πετράκη

Υπογράφει Γ. Φραγγίδης
Βουλευτής Κιλκίς – Κίνημα Αλλαγής

Σοκ προκαλεί η αποτρόπαια, πρωτοφανής και πρωτόγνωρη επίθεση που δέχτηκαν από ιερομόναχο, 7 μητροπολίτες και 4 άλλα άτομα με καυστικό υγρό στη Μονή Πετράκη. Ένα τραγικό γεγονός που ανησυχεί την Ελληνική κοινωνία.

Ευχές για ταχεία ανάρρωση προς τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δημήτριο

Υπογράφει ο
Αναστάσιος Μ. Καζαντζίδης
Επικεφαλής Συνδυασμού Κιλκίς "Μαζί Μπορούμε"-Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς-
Πρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας Επιτροπή Παιδείας ΚΕΔΕ
Αισθήματα λύπης και θλίψης μας προκάλεσε η είδηση της ειδεχθούς επίθεσης με καυστικό υγρό εναντίον Μητροπολιτών του Συνοδικού Δικαστηρίου, που έλαβε χώρα χθες στη Μονή Πετράκη. Εκφράζω την αμέριστη συμπαράσταση μου προς τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μας Δημήτριο και εύχομαι ταχεία και πλήρη ανάρρωση. 


105η Εθελοντική Αιμοδοσία των Ακριτών Πολυκάστρου


Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις κουκλοθεάτρου - Οι κούκλες επανέρχονται δριμύτερες στο Κιλκίς


Γιγαντόκουκλες, γαντόκουκλες, μάπετ προετοιμάζουν τη λαμπερή τους εμφάνιση σε κεντρικές πλατείες της πόλης, με παραστάσεις κουκλοθεάτρου,παραστάσεις δρόμου με μάσκες, με θέατρο σκιών και αντικειμένων, με παντομίμα, ποδοθέατρο, όλες τις δημοφιλείς αλλά και πιο σύγχρονες τεχνικές κουκλοθεάτρου και παντομίμας που λατρεύουν να βλέπουν μικροί και μεγάλοι με αστείρευτη χαρά.

Συνάντηση του Γ. Γεωργαντά με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος


Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς είχε, χθες, συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος, αρμόδιο για θέματα χωροταξίας και αστικού περιβάλλοντος Νίκο Ταγαρά.

Από το Δήμο Κιλκίς: Βραβεύθηκαν με tablets συλλεκτικά μετάλλια και βιβλία εβδομήντα νήπια και μαθητές

Επαναστατικά λάβαρα, όπλα εποχής, τσολιάδες, ηρωικές μορφές του Αγώνα όπως ο Κολοκοτρώνης, ο Καραϊσκάκης, η Μπουμπουλίνα, η Μαντώ Μαυρογένους, ζωγραφιές τοποθετημένες σε ξύλινους ορθοστάτες στην πλατεία Λατσιών συγκέντρωσαν την προσοχή του κόσμου στη χθεσινή τελετή απονομής βραβείων του μαθητικού διαγωνισμού ζωγραφικής ‘’Στα Χρώματα της Επανάστασης’’.

(Video) ΝΗΡΕΑΣ ΚΙΛΚΙΣ: Η ψυχική αντοχή στις μεγάλες αλλαγές τον καιρό της πανδημίας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών στις 26 Ιουνίου, η Γνώμη επισκέφθηκε την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς “ΝΗΡΕΑΣ”, που φέτος συμπληρώνει 19 χρόνια λειτουργίας.