Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

Ο Χρυσοχοΐδης Λάζαρος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την "Λαΐκή Συσπείρωση Κιλκίς"

Υπογράφει ο Χρυσοχοΐδης Λάζαρος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την "Λαΐκή Συσπείρωση Κιλκίς"

Ονομάζομαι Λάζαρος Χρυσοχοΐδης του Σάββα και της Σελήνης Κουτουπσίδου και κατάγομαι από την Ξηρόβρυση Κιλκίς. Είμαι παντρεμένος με την Κίμογλου Λουλουδιά με την οποία απέκτησα 2 κόρες 9 και 14 χρονών.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παραασκευή, 25/8/2023, 10:56 μ.μ.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη σήμερα (25 Αυγούστου 2023) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Πιερίας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, αλλοδαπή γυναίκα, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θράκης, σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 28 ετών και χρηματική ποινή 120.000 ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Αναστάσιος Σαββίδης: Συμπορεύομαι με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ και τον Θεόδωρο Βαφειάδη


Απόστολος Χατζηαποστόλου: Συμπορεύομαι με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ και τον Θεόδωρο Βαφειάδη

Υπογράφει ο Απόστολος Χατζηαποστόλου
Υποψήφιος Σύμβουλος Κοινότητας Χρυσόπετρας

Ονομάζομαι Χατζηαποστόλου Απόστολος, γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Κιλκίς και έχω καταγωγή από Πυργωτο και Μελανθιο. Από μικρός είχα ιδιαίτερη αγάπη για τα χωριά μου και πιστεύω ότι ήρθε η στιγμή να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις σε αυτά.

Διήμερη περιοδεία Πέτρου Παππά και Στέφανου Κασσελάκη στο νομό Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά
Ο Πέτρος Παππάς φιλοξένησε στον νομό Κιλκίς, τον Στέφανο Κασσελάκη, απόδημο Έλληνα της Αμερικής, με υποτροφίες σε κάποια από τα πιο γνωστά πανεπιστήμια και λαμπρή καριέρα στον τομέα της επιχειρηματικότητας, ήταν, επίσης, υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και κατάφερε να ξεχωρίσει για την νέα οπτική που προσφέρει στο χώρο της κεντροαριστεράς.

Άμεσες επεμβάσεις των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Π.Ε Κιλκίς

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Χθες, Πέμπτη, οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Π.Ε Κιλκίς κλήθηκαν να επέμβουν σε πυρκαγιές που με μικρή χρονική διαφορά εκδηλώθηκαν σε τρία σημεία του Νομού. Ειδικότερα το μεσημέρι εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Κάρπη σε υψόμετρο περίπου 1.000 μέτρων. 

Δέηση υπέρ καταπαύσεως των πυρκαγιών

† Ο Πολυανής και Κιλκισίου Βαρθολομαίος

Αγαπητοί μου πατέρες και καλοί μου Χριστιανοί
Το τελευταίο χρονικό διάστημα η πατρίδα μας από το ένα άκρο στο άλλο άκρο καίγεται από την πύρινη λαίλαπα των πυρκαγιών οι οποίες καταστρέφουν το φυσικό μας περιβάλλον, καίουν κατοικημένες περιοχές, καίουν ανθρώπους αλλά και τις περιουσίες τους και δημιουργούν μια εικόνα απελπισίας σε όλους μας. 

Παναγιώτης Κουσουλέντης: Συμπορεύομαι με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ και τον Θεόδωρο Βαφειάδη


Ελένη Καλαϊτζίδου Φαντίδου: Συμπορεύομαι με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ και τον Θεόδωρο Βαφειάδη


Υπογράφει η Ελένη Καλαϊτζίδου Φαντίδου
Υποψήφια Σύμβουλος κοινότητας Κιλκίς
Ονομάζομαι Καλαιτζιδου Ελένη, γεννήθηκα στην Νάουσα Ημαθίας και κατοικώ από το 1998 μόνιμα στο Κιλκίς. Ειμαι παντρεμένη με τον Γκόραν Μιχαήλοβιτς και έχουμε δύο παιδιά την Μαριλένα και τον Αλέξανδρο. 

Άννα Νικολαϊδου: Είμαι Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Κιλκίς με τον συνδυασμό ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ του Απόστολου Τζιτζικώστα

Υπογράφει η Άννα Νικολαϊδου

Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Κιλκίς

Φίλες και φίλοι.
Ως ενεργή πολίτης του Ν. Κιλκίς και με γνώση των προβλημάτων του τόπου μας, καθώς γι' εμάς τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα και είναι ίδια για όλους, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και ανασυγκροτούμε τον περιφερειακό συνδυασμο ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ , με σκοπό να διεκδικήσουμε τη διοίκηση της περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023. 

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Κάρπη του Δήμου Παιονίας.

Δελτίο τύπου Πυροσβεστικής Υπηρεσίας
Την Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023, περί ώρα 12:05 ενημερώθηκε η Υπηρεσία της Π.Υ. Γουμένισσας για εκδήλωση πυρκαγιάς σε δασική έκταση στην περιοχή Κάρπη του Δήμου Παιονίας. 

Επίσκεψη Π. Παππά στο Επιμελητήριο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Το Επιμελητήριο Κιλκίς επισκέφθηκαν πρόσφατα και συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο Χατζημλάδη Χρήστο και τον Διοικητικό Προϊστάμενο Ηλιάδη Γεώργιο, ο Βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ Παππάς Πέτρος και ο υποψήφιος στις τελευταίες εκλογές με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Κασσελάκης Στέφανος.

Αρχαιρεσίες της “Εταιρείας νόσου Alzheimer και συγγενών διαταραχών νομού Κιλκίς”

Σας ενημερώνουμε ότι στην γενική συνέλευση της “Εταιρείας νόσου Alzheimer και συγγενών διαταραχών  νομού Κιλκίς” στις 12 Ιουλίου 2023 αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:
α) Προκήρυξη αρχαιρεσιών για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου και εξελεγκτικής επιτροπής την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023 στο φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου του Δ. Κιλκίς από τις 17:00 έως τις 20:00

Διακοπή ηλεκτροδότησης στην Αντιγόνεια Κιλκίς, τη Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Ανακοίνωση ΔΕΔΔΗΕ
Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι θα διακοπεί προσωρινά η παροχή ρεύματος  στην Αντιγόνεια Κιλκίς -Τμήμα του χωριού- τη Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023 από τις 8:30 έως τις 12:00, λόγω εκτέλεσης τεχνικών εργασιών.

Το κόμμα Βελόπουλου επιβεβαιώνει τον φασιστικό του χαρακτήρα

Του Παναγιώτη Σαββίδη
Στο ερώτημα ή με τους ανθρώπους ή με τους φασίστες ο Βελόπουλος απαντά με τους φασίστες. Όχι ότι περιμέναμε κάτι άλλο, αλλά αυτός απειλούσε και απειλεί με μηνύσεις, όποιον χαρακτηρίζει το κόμμα του φασιστικό.
Και απειλεί, γιατί θέλει με το κουστούμι του φασίστα να παίξει σε αυριανά παιχνίδια ανασύνθεσης του αστικού πολιτικού σκηνικού όπως έκανε ο μέντορας του ο Καρατζαφέρης όταν ψήφισε το δεύτερο «μνημόνιο».

Δωρεάν εργαστήρια ρομποτικής, στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς



Πανηγυρίζει το Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο των Παμμεγίστων Ταξιαρχών και Αγίου Φανουρίου Κιλκίς

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου

Ανακοινώνεται στους ευσεβείς Χριστιανούς της πόλεως του Κιλκίς ότι την Κυριακή 27 Αυγούστου εορτάζει και πανηγυρίζει το Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο των Παμμεγίστων Ταξιαρχών και Αγίου Φανουρίου που βρίσκεται στο Γηροκομείο Κιλκίς.

9η έκθεση εικαστικών του Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού Συνόλου «η πόλις»

Δελτίο τύπου Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού Συνόλου «η πόλις»
Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της 9ης έκθεσης εικαστικών του Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού Συνόλου «η πόλις» με φετινό θέμα τις «αισθήσεις». Στον όμορφο χώρο της Καπναποθήκης της Αυστροελληνικής, που ευγενικά παραχώρησε ο Δήμος Κιλκίς για τη διεξαγωγή της έκθεσης, θα φιλοξενηθούν για μια εβδομάδα έργα ζωγραφικής, φωτογραφίας, κεραμικής, μεικτής τεχνικής, κολάζ, κ.α. εννέα (9) καλλιτεχνών.

Ευρωπός: Εκπληκτική μουσική παράσταση "Η Κατάρα του Πεύκου" (και το τραγούδι του Γιάννη) των Alcedo Folk Band

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς, με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Παιονίας Κιλκίς, παρουσίασε την πρωτότυπη οπτικοακουστική μουσική παράσταση: Η Κατάρα του Πεύκου (και το τραγούδι του Γιάννη) των Alcedo Folk Band, Κυριακή 9 και Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023, ώρα 20.30 στην Αρχαία Πόλη Ευρωπού.