Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

VIDEO: Η Κωνσταντία Κοζανίτου διαβάζει ένα μικρό απόσπασμα από το βιβλίο της, "Οι φωνές της Πολυνίκης"

Αχτίδα φωτός η ενδυνάμωση του ΚΚΕ

Του Παναγιώτη Σαββίδη
Με αύξηση των ποσοστών κατά 2,5% και 6 περισσότερους βουλευτές (21 από 15), το ΚΚΕ αποτελεί μια ηλιαχτίδα φωτός, στην νέα βουλή των «μνημονιακών» κομμάτων και των φασιστικών σχηματισμών – κομμάτων αναχωμάτων του συστήματος.

Ο νους μας είναι αληταριό που πάντα θα δραπετεύει

Της Σοφίας Μαυρίδου
Το καλοκαίρι είναι εδώ με όσες αστάθειες και αν παρουσιάζει ο καιρός. Η ζέστη κάνει την εμφάνιση της μαζί με την καλοκαιρινή ραστώνη.

Θ. Τιρεκίδης: Στο έλεος του καύσωνα οι δημότες της Παιονίας

Υπογράφει ο Θεόφιλος Τιρεκίδης
Υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας
Σιγή ιχθύος τηρεί η διοίκηση του δήμου, σχετικά με τα μέτρα που προτίθεται να λάβει για την αντιμετώπιση του επικείμενου καύσωνα. Την στιγμή που ο ένας μετά τον άλλο δήμο ανακοινώνουν μέτρα πρόληψης και προστασίας ενόψει των υψηλών θερμοκρασιών των επόμενων ημερών, η δημοτική αρχή αρέσκεται στην προβολή… αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων.

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς - 10/7/2023

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς

Εγγραφές στην Κολύμβηση
Με έξι προπονητές δίπλα σε κάθε βήμα των παιδιών, τα τμήματα της Κολύμβησης παράγουν πολύ όμορφο έργο στις προπονήσεις. Τα «Παπάκια» έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με το νερό, και σιγά σιγά προετοιμάζονται για να «μεταπηδήσουν» στην μεγάλη πισίνα και στα «Δελφίνια». Εκεί πραγματοποιούν διάφορες καινοτόμες ασκήσεις, μαθαίνοντας να κολυμπούν με ασφάλεια.
Πληροφορίες και εγγραφές στο 23410 70313 και στην Γραμματεία του Συλλόγου.

Συγχαρητήρια Ανδρέα Βεργίδη για την εκλογή του Θ. Ζώτου στη θέση του Γ.Γ του Παγκόσμιου Οργανισμού Αιμοδοσίας

Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς

«Θερμά συγχαρητήρια στον συντοπίτη μας Θεολόγο Ζώτο, ο οποίος εξελέγη Γενικός Γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Αιμοδοσίας (FIODS).

Οι μαθητές ζωγραφίζουν την πόλη - Έκθεση ζωγραφικής μαθητών και μαθητριών του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς στο Διοικητήριο

Κτήρια – σύμβολα της πόλης του Κιλκίς, κατασκευές οι οποίες είναι διαχρονικά και άρρηκτα συνδεδεμένες με την ιστορία του τόπου, ζωγράφισαν μαθητές και μαθήτριες του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς με την καθοδήγηση – επιμέλεια του καθηγητή Δημήτρη Μπαρτζώκα στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, παρουσιάζοντας το “εγχείρημα” αυτό στην έκθεση υπό τον τίτλο “Οι μαθητές ζωγραφίζουν την πόλη”, η οποία φιλοξενείται στο αίθριο του Διοικητηρίου (μέχρι τα τέλη Ιουλίου) και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Κατεβάστε λιγάκι τον πήχη!

Του Σωκράτη Σαλτσίδη
Κιλκίς, η πόλη που δικαιούται ένα καλύτερο αύριο

Με αφορμή πρόσφατη ανάρτηση υποψηφίου δημοτικού συμβούλου (ειλικρινά δεν έχει σημασία ποιου γιατί λίγο πολύ όλες όσες θα δούμε μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι ανάλογες), θα ήθελα λίγο να βάλουμε ένα πήχη στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

"Συγχαρητήρια στο δικό μας Θεολόγο Ζώτο"

Υπογράφει ο 
Αναστάσιος Γ. Χονδροματίδης
Πρόεδρος Κοινότητας Μεγάλης Βρύσης

Ως Πρόεδρος της Κοινότητας Μεγάλης Βρύσης Κιλκίς, ερμηνεύοντας τα συναισθήματα των συγχωριανών μου, εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο Θεολόγο Ζώτο για την εκλογή του ως Γενικού Γραμματέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Αιμοδοσίας και πιστεύω ότι η εκλογή του αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον κοινό τόπο καταγωγής μας τη Μεγάλη Βρύση. 

VIDEO - Στιγμιότυπα από τη φωτιά στον αύλειο χώρο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Κιλκίς

Διαγωνισμός Πιροακί στην Ευκαρπία Κιλκίς

 


Εννέα υποτροφίες στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για προγράμματα σπουδών επαγγελματικής εκπαίδευσης

Για ακόμη μία χρονιά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανταποκρίνεται στην πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών φορέων MEDITERRANEAN COLLEGE, ΙΕΚ ΑΛΦΑ, και συμμετέχει στο θεσμό «Υποτροφίες στις Περιφέρειες» για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024.