Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

(VIDEO) Eνημερωτική εκδήλωση στο Κιλκίς, για τη Δράση Ενίσχυσης Υφιστάμενων Επιχειρήσεων

Eνημερωτική εκδήλωση στο Κιλκίς, για τη Δράση Ενίσχυσης Υφιστάμενων Επιχειρήσεων. Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2024.

Με καρδιά για την αγαπητή όλων μας Κική!

Οι Πρόσκοποι του Κιλκίς
Η ξαφνική και αναπάντεχη απώλεια της Κικής Καναροπούλου, βύθισε στο πένθος και στη θλίψη την κοινωνία του Κιλκίς και ειδικότερα το τοπικό τμήμα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, το οποίο υπηρέτησε με συνέπεια, ζήλο και αγάπη για πολλά χρόνια!

(VIDEO) Νέα πυρκαγιά στην ισόπεδη γέφυρα του Γαλλικού, στο ύψος Σεβαστού Κιλκίς

Νέα πυρκαγιά στην ισόπεδη γέφυρα του Γαλλικού, στο ύψος Σεβαστού Κιλκίς. Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 5:30 μ.μ.

(VIDEO) Αυγενάκης: Εδώ είμαστε για τους αγρότες

Αυγενάκης: Εδώ είμαστε για τους αγρότες

(VIDEO) Ανοιχτή εκδήλωση στο Κιλκίς με θέμα, "Tell Me Your Story - Πες μου την Ιστορία σου"

Ανοιχτή εκδήλωση στο Κιλκίς με θέμα, "Tell Me Your Story - Πες μου την Ιστορία σου". Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024.

Τα νέα του βουλευτή Π. Παππά (6/2/2024)

Δελτίο τύπου Π. Παππά
Πρώτο Περιφερειακό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Ο Βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πέτρος Παππάς, συμμετείχε στο πρώτο Περιφερειακό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που διεξήχθει την Κυριακή 4/2, στην Κοζάνη, παρουσία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη.

Προδημοσίευση 1ης Προσκλησης Γεωργών Νεαρής Ηλικίας

Προδημοσίευση που αφορά στην 1η Πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στήριξης προς ένταξη στην παρέμβαση Π3-75.1 «Εγκατάσταση Γεωργών Νεαρής Ηλικίας» του Στρατηγικού Σχεδίου Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΣΣ ΚΑΠ) της Ελλάδας 2023– 2027».
Δείτε λεπτομέρειες ΕΔΩ

Με την ανώτατη διάκριση των Προσκόπων τιμήθηκε ο Χρήστος Τομπουλίδης

Με το παράσημο του Αργυρού Φοίνικα, την ανώτατη δηλαδή διάκριση του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, τιμήθηκε ο Κιλκισιώτης Πρόσκοπος Χρήστος Τομπουλίδης σε μία σεμνή εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024.

Οι μικρές του ΑΤΛΑΝΤΑ έδωσαν ότι καλύτερο είχαν, αλλά δεν τα κατάφεραν

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Γεμάτες εμπειρία, αλλά χωρίς βαθμούς αποχώρησε το τμήμα παγκορασίδων (Κ16) του ΑΠΟ ΑΤΛΑ από την συνάντηση του Σαββάτου 03/02/2024, στις 10.00, στο Παλιό ΔΑΚ Κιλκίς. Οι μικρές του ΑΤΛΑ που συναντήθηκαν με τον Α.Σ. Αλέξανδρο Αξιούπολης, θα έχουν να θυμούνται έναν αγώνα στο οποίο έδωσαν ότι καλύτερο είχαν, αγωνίστηκαν με ψυχή, αλλά δεν τα κατάφεραν, καταλήγοντας στο «άδικο» για αυτές 0-3 (11-25, 24-26, 18-25).

Μέρες ραδιοφώνου στο Κιλκίς

Του Θανάση Βαφειάδη
Η πρώτη ραδιοφωνική μετάδοση μεσαίων κυμάτων στην Ελλάδα έγινε από τον Χρήστο Τσιγγιρίδη στις 25 Μαρτίου 1925, μόλις δύο χρόνια μετά την ίδρυση του BBC στην Αγγλία. Ο πρώτος ραδιοφωνικός σταθμός στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια λειτούργησε από τον ίδιο το 1928. Δέκα χρόνια μετά το «Ράδιο Τσιγγιρίδη Θεσσαλονίκης» ξεκίνησε τις εκπομπές του ο «Ραδιοσταθμός Αθηνών» στην εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου 1938, όπου ακούστηκε το «Εδώ Αθήναι» και το ιστορικό ελληνικό σήμα του «τσομπανάκου» με φλογέρα και κουδούνια. 

Ο Κιλκισιακός κόβει τη βασιλόπιτά του



Τακτική και δια ζώσης συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Τακτική και δια ζώσης συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» του Δήμου Παιονίας στο Πολύκαστρο, την 9η Φεβρουαρίου 2024 ημέρα Παρασκευή και ώρα 14.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Τι λέει η Λαϊκή Συσπείρωση Παιονίας για την εκλογή του Συμπαραστάτη του επιχειρηματία και του δημότη

Η “Νέα Ισχυρή Παιονία” συνεχίζει να “κερνάει” τη διοίκηση με τις ψήφους της, μιας και δεν έχει να αντιπροτείνει απολύτως τίποτα”

Δελτίο τύπου Λαϊκής Συσπείρωσης Παιονίας
Εδώ και χρόνια το αστικό κράτος δημιουργεί θεσμούς, προκειμένου να απορροφά τη δυσαρέσκεια της αντιλαϊκής του πολιτικής, αλλά και να δημιουργεί αυταπάτες στα λαϊκά στρώματα ότι μπορούν ατομικά και μέσω αυτών των θεσμών, να επιλύσουν τα προβλήματα τους και τις διαφορές τους με το κράτος.