Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Τα νέα της Λαϊκής Συσπείρωσης Κιλκίς (29/9/2023)

Δελτίο τύπου Λαϊκής Συσπείρωσης Κιλκίς
Περιοδεία του Κώστα Τσαουσίδη στο Χέρσο 
Την ανάγκη να ενισχυθεί η Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς στο Δήμο και στην Περιφέρεια εκλέγοντας πολύ περισσότερους Τοπικούς, Δημοτικούς και Περιφερειακούς Συμβούλους τόνισε ο Κώστας Τσαουσίδης, υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς, στην περιοδεία που πραγματοποίησε στο Χέρσο μαζί με υποψήφιους Δημοτικούς και Κοινοτικούς συμβούλους, ώστε ο λαός του Κιλκίς να είναι πολύ πιο δυνατός την επόμενη ημέρα.

Για να αναδειχθούν τα πραγματικά προβλήματα του τόπου και να διεκδικηθούν ουσιαστικές λύσεις, ειδικά σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα υψηλά ανταποδοτικά τέλη του Δήμου, την ανάγκη να προσληφθεί μόνιμο προσωπικό ώστε μια σειρά έργα να γίνονται από τον ίδιο το Δήμο φθηνότερα και ποιοτικότερα και να μην σπαταλούνται πόροι σε διάφορους εργολάβους, για έργα και υποδομές που πραγματικά έχει ανάγκη ο λαός της περιοχής.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση», σημείωσε, «είναι το μόνο και το πραγματικό αντίπαλο δέος στην κοινή αντιλαϊκή πολιτική Κυριακίδη – Βαφειάδη, οι οποίοι υπηρετούν πιστά τη γραμμή της κυβέρνησης, και όλες τις υπηρεσίες τις λογαριάζουν ως εμπόρευμα, όλα τα μετράνε στη λογική “κόστους - οφέλους”, όπως και οι Δήμαρχοι και ο Περιφερειάρχης στη Θεσσαλία, που δεν κατεύθυναν τους προϋπολογισμούς τους σε αντιπλημμυρικά έργα και σήμερα θρηνούμε θύματα και καταστροφές λαϊκών περιουσιών».

Αυτό που θα μετρήσει για το λαό του Κιλκίς την επόμενη μέρα, είναι πόσο πιο ψηλά θα βρεθεί το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Ο Σιδηρόπουλος Κώστας Υποψήφιος στη Δημοτική Κοινότητα Π.Αγιονερίου με τη Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς


Είμαι ο Σιδηρόπουλος Κώστας, 42 ετών, εκπαιδευτικός, από το Παλιό Αγιονέρι. Είμαι υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στη Δημοτική Κοινότητα Π. Αγιονερίου, γιατί σε εμάς και τα παιδιά μας αξίζει μια καλύτερη ζωή.


Φτάνει πια με το «κάνουμε ό,τι μπορούμε», «αλλού είναι χειρότερα», «δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα», που ακούμε τόσα χρόνια από Δημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους και Προέδρους χωριών.

Κάθε χρόνο οι Κιλκισσιώτες πληρώνουμε 10άδες εκ. ευρώ σε άμεσους και έμμεσους φόρους, σε ανταποδοτικά τέλη και δημοτικούς φόρους, τέλη για το νερό, το ρεύμα, τα καύσιμα, την «πράσινη ανάπτυξη» κ.ά.

Κάθε χρόνο εργαζόμενοι του Κιλκίς παράγουν τα 80 εκ. ευρώ κέρδη των βιομήχανων της περιοχής μας.

Και, όμως, όλος αυτός ο πλούτος δεν επιστρέφει σε εμάς, αλλά πηγαίνει στους βιομήχανους, τους εργολάβους, τους ιδιώτες στην καθαριότητα κ.ά.

Στο Παλιό Αγιονέρι και το Κιλκίς, τώρα στις 8 Οκτώβρη, μπορούμε «να πάμε αλλιώς», για να μη μετράμε κι άλλες χαμένες τετραετίες.

Μπορούμε, με βάση τον πλούτο που υπάρχει και την ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας, να έχουμε το 2023:

Σύγχρονα και ασφαλή σχολεία, με εργαστήρια, βιβλιοθήκες, αίθουσες εκδηλώσεων, αυλές με υποδομές.

Βρεφονηπιακούς σταθμούς στην πόλη και στα χωριά.

Ενίσχυση των αγροτικών ιατρείων με προσωπικό και εξοπλισμό.

Επαρκές φθηνό νερό που να πίνεται.

Δρόμους που να μην κινδυνεύουμε να οδηγήσουμε και να περπατήσουμε.

Αστικές συγκοινωνίες για όλα τα χωριά από και προς το Κιλκίς και τη Θεσσαλονίκη.

Στήριξη των αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων για να δίνεται διέξοδος στα νέα παιδιά.

Ελεύθερους χώρους αναψυχής με υποδομές.

Καθαρά τα χωριά και την πόλη και ειδικούς χώρους συγκομιδής ογκωδών απορριμμάτων, για να προστατεύεται το περιβάλλον.

Μέτρα πρόληψης και θωράκισης από σεισμούς, πλημμύρες και χιονοπτώσεις.
«Λαϊκή Συσπείρωση» λοιπόν, για να δυναμώσει η ελπίδα και η αισιοδοξία, για να μπορούμε να μείνουμε στον τόπο μας και να τον ομορφύνουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.