Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Προπόνηση αθλητών χωρίς φωτισμό στο Στάδιο του Κιλκίς

Παρεμβαίνει η αναγνώστρια της Γνώμης Κ.Ε.
Η φωτογραφίες είναι τραβηγμένες 11/12/2023 στο στάδιο Κιλκίς, όπου προπονούνται μικρά παιδιά αλλά και αθλητές. Κανένας έως την ώρα που μιλάμε δεν άναψε τους προβολείς του σταδίου. Κάποιοι αθλητές για να βλέπουν, άνοιξαν το φωτισμό του κινητού. Έτσι αντιμετωπίζει η αρχή που είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία του σταδίου τους αθλητές, αλλά και τους δημότες του Κιλκίς;

(VIDEO) Από την Ουκρανία στο Κιλκίς: 4 γυναίκες μιλούν για τη νέα τους ζωή

Δύο χρόνια μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία, τέσσερις γυναίκες που αναγκάστηκαν με τις οικογένειές τους να αφήσουν πίσω την πατρίδα τους και να αναζητήσουν νέο τόπο κατοικίας, οι Γιούλια, Λουντμίλα, Τατιάνα και Ναταλία, μιλούν στη Γνώμη για τη νέα τους ζωή στην πόλη του Κιλκίς, για την υποδοχή των Κιλκισιωτών, την ένταξή τους στην τοπική κοινωνία, αλλά και για τις δυσκολίες της καθημερινότητας, που εντοπίζονται κυρίως στο θέμα της γλώσσας.

Ελεύθερη εκποίηση - πώληση των ακινήτων του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κιλκίς

Ανακοίνωση
Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ Ν. ΚΙΛΚΙΣ ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ, ο οποίος τέθηκε σε εκκαθάριση, δυνάμει της με αρ. 120/2015 απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των μελών του, που εδρεύει στο Κιλκίς, επί της οδού Θεσσαλονίκης 20, όπως εκπροσωπείται νόμιμα από τους εκκαθαριστές του Αθανάσιο Νοτόπουλο και Κυριακή Τομπουλίδου.

(VIDEO) Ημέρα Κληρονομιάς 2023, στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς


Δελτίο τύπου 3ου Γυμνασίου Κιλκίς
Το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς συμμετέχει για ακόμη μία φορά σ’ ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα ERASMUS, αυτή τη φορά μαζί με την Ιταλία και την Tουρκία. To πρόγραμμα έχει τίτλο PICTURES και προωθεί τη διαπολιτισμική επικοινωνία ανάμεσα σε διαφορετικές εθνότητες στα σχολεία και αφορά μαθητές των οποίων ο ένας ή και οι 2 γονείς έχουν καταγωγή από χώρα διαφορετική από την Ελλάδα.