Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

(Video) Κιλκίς: Εγκαίνια έκθεσης τμημάτων κεραμικής - ζωγραφικής του Συλλόγου ΙΡΙΔΑ

Κιλκίς: Εγκαίνια έκθεσης τμημάτων κεραμικής - ζωγραφικής του Συλλόγου ΙΡΙΔΑ, τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (19/12/2022)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Εξάσφαιρος
Εξάσφαιρος σε μία ακόμη αγωνιστική ο Αλέξανδρος Κιλκίς, μιας και επικράτησε με 6-0 το απόγευμα της Κυριακής του Βαπτιστή στο Δημοτικό Στάδιο, φτάνοντας έτσι στις επτά συνεχής νίκες. Στους 21 πόντους η ομάδα των Αναστασιάδη και Δαϊλλίδη μετά το πέρας οχτώ αγώνων, και με ένα εντυπωσιακό 35-0 τέρματα.

Οι ποιμένες γονατίζουν... έψαλε η χορωδία του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς
Η χορωδία του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου, συμμετέχοντας σε Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην πλατεία του δημοτικού πάρκου, ερμήνευσε το βράδυ του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου 2022 Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια Ελλήνων συνθετών.

Παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη από μαθητές και μαθήτριες του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς

Παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα, με τη συνοδεία μουσικών οργάνων, όπως κιθάρα, ποντιακή λύρα και μπουζούκι και ευχές για υγεία, ευημερία και ευτυχισμένο το 2023, άκουσε στο γραφείο του στο Διοικητήριο ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης, από μαθητές και μαθήτριες των τριών τάξεων του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς, τους οποίους/ες συνόδευαν οι καθηγήτριες Βικτωρία Διαμαντίδου και Σοφία Κοκοβίδου.

"Παιχνίδια εξουσίας και αυθαιρεσίας της Δημοτικής Αρχής Κιλκίς"

Υπογράφει ο Θεόδωρος 
Βαφειάδης
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κιλ
κίς
Κε Πρόεδρε του 
Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς,
για ακόμη μία φορά αυθαιρετείτε και ορίζετε τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου την τελευταία στιγμή, ενώ θα έπρεπε να υπάρχει τουλάχιστον ένας ετήσιος προγραμματισμός των τακτικών συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι υπάλληλοι του Δήμου που προετοιμάζουν τα θέματα, οι τοπικοί Φορείς και οι πολίτες που θα επιθυμούσαν να συμμετέχουν στις συνεδριάσεις, να κανόνιζαν ευχερώς το πρόγραμμά τους.

(Video) Κιλκίς: Εισήγηση Γ. Γεωργαντά στην εκδήλωση "Νέοι Αγρότες - Νέες Δυνατότητες και Χρηματοδοτικές Ευκαιρίες"

Η Γενική Γραμματεία Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων διοργάνωσε εκδήλωση με τίτλο «Νέοι Αγρότες - Νέες Δυνατότητες και Χρηματοδοτικές Ευκαιρίες από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2022 και το ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2022 στο Κιλκίς.