Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Παντελεήμονας Κιλκίς: Ένα καθαρό και οργανωμένο χωριό


Της Μόνικας Σωτηριάδου
Με τον πολύ ωραίο και εύστοχο τίτλο "στις ομορφιές του τόπου μας" έχω την χαρά και την ευκαιρία να περιγράψω ένα άλλο όμορφο χωριό που σου δίνει την ευκαιρία από την πρώτη στιγμή να "φρενάρεις" προσεκτικά και να το περπατήσεις.

Η Ανάσα Ευαισθησίας Κιλκίς δίπλα στους πληγέντες της Καρδίτσας


Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς 
Οι πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες που προκάλεσε η κακοκαιρία στο νομό Καρδίτσας, έχει δημιουργήσει σοβαρό πλήγμα στους συνανθρώπους μας, οι οποίοι ζουν εδώ και λίγες μέρες σε τραγικές συνθήκες.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (5/10/2020)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Με τρία τμήματα στα Planet
O Αλέξανδρος Κιλκίς βρέθηκε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στα γήπεδα Planet στη Θέρμη για διεξαγωγή φιλικών αγώνων για την «Ίντερ» και τα δύο τμήματα της «Μάντσεστερ».

Συνέντευξη Ε. Αγαθοπούλου στα Παραπολιτικά 90,1 FΜ

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου 
Σε συνέντευξη της, στα Παραπολιτικά 90,1 FΜ, η Ειρήνη Αγαθοπούλου, Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ν. Κιλκίς απάντησε σχετικά με τα αποτελέσματα της συνόδου κορυφής της Ευρώπης αλλά και για τις καταλήψεις των σχολείων.

Έκκληση Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς για βοήθεια στους πληγέντες της Καρδίτσας


Ανακοίνωση Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός δείχνει ακόμη μια φορά το ανθρώπινο πρόσωπο και στέκεται κοντά στους πολίτες της Καρδίτσας, που δοκιμάστηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα τα οποία έπληξαν την περιοχή πριν λίγες ημέρες, στο πλαίσιο της στήριξης των πλημμυροπαθών συγκεντρώνει από τα Δευτέρα 5 και έως την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου ανθρωπιστική βοήθεια.

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: Δεν είναι αθώοι


Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Τις πρώτες πρωινές ώρες της 18ης Σεπτεμβρίου 2013 δεκάδες μηνύματα σε social media άρχισαν να διακινούν τις πρώτες πληροφορίες για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα: «οι φασίστες μαχαίρωσαν ένα παλικάρι στο Κερατσίνι».

Ανίκανοι για το λαό - Ικανοί για τα ισχυρά επιχειρηματικά συμφέροντα... η κυβέρνηση της Ν.Δ.

Του Παναγιώτη Σαββίδη
Η εργαλοποίηση της μάσκας είναι το προσωπείο μιας πολιτικής που θέλει να εμπαίξει έναν λαό. Κανείς δεν λέει ότι η μάσκα δεν αποτελεί μια ασπίδα στον «covid - 19» όταν αυτό μάλιστα προτείνεται από την επιστημονική κοινότητα.

Υστεροφημία


Του Φώτη Μισόπουλου
.....έρποντας από το ένα σήμερα στο άλλο 
ως την έσχατη συλλαβή του χαρτογραφημένου χρόνου
ΣΑΙΞΠΗΡ, ΜΑΚΜΠΈΘ [1]

Με διαγραμμίσεις οι οδοί της λαϊκής αγοράς Κιλκίς


Ολοκληρώθηκε η σήμανση των οδών της λαϊκής αγοράς του Κιλκίς. Διαγραμμίσεις σε κίτρινο χρώμα χαράχθηκαν σε τμήματα των δρόμων Γεωργίου Καπέτα, Θεσσαλονίκης, Μοσκώφ, Τσιρογιάννη, Β. Ρώτα, Παπαθεοφίλου καθώς και στο διάδρομο που διασχίζει κάθετα την πλατεία από την οδό Γεωργίου Καπέτα μέχρι και την οδό Β. Ρώτα.

Δήμος Κιλκίς: Αναδιανομή προϊόντων του ΤΕΒΑ την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου


Προϊόντα του προγράμματος ΤΕΒΑ θα αναδιανείμει στους δικαιούχους του ο Δήμος Κιλκίς, ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου. Ο χώρος της διάθεσης των ειδών είναι πίσω από το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ανδρέα Παπανδρέου 3) από τις 9:00 έως τις 11:00.

Εργασίες συντήρησης στο οδικό δίκτυο του νομού Κιλκίς


Σε εργασίες διαγράμμισης επί της Επαρχιακής Οδού Κιλκίς-Πολυκάστρου, καθώς επίσης και συντήρησης των κιγκλιδωμάτων, εκτός των υπόλοιπων εργασιών τις οποίες εκτελεί αδιάλειπτα (απομάκρυνση φυτικής βλάστησης, καθαρισμοί, συντηρήσεις, κλπ.) προέβη η Υποδιεύθυνση Τεχνικών έργων της Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Κιλκίς, από το τέλος της θερινής περιόδου και ενόψει της χειμερινής.

Νέα παρέμβαση Δημάρχου Κιλκίς στον Υφ. Πολιτικής Προστασίας για την παρατεινόμενη καραντίνα


Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά σε σχέση με το παρατεινόμενο καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων στο Δήμο Κιλκίς για λόγους αποτροπής της διασποράς του Covid -19.

Δήλωση Γκουντενούδη για το προσφυγικό και την μετακίνηση της 33 Μ/Κ ΤΑΞ


Υπογράφει ο Χ. Γκουντενούδης
Πρώην Δήμαρχος Παιονίας
Επικεφαλής δημοτικής παράταξης «ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ»
Το σημαντικό πρόβλημα που ενέσκηψε με την εκπαίδευση των παιδιών των παράνομων μεταναστών και των προσφύγων στο δήμο μας, επανέφερε για μια ακόμη φορά στο προσκήνιο την κυβερνητική αβελτηρία αλλά και την ανεπάρκεια και πλήρη απραξία της δημοτικής αρχής και προσωπικά του Δημάρχου.

Α. Βεργίδης: Παραμένουμε σε επιφυλακή –Τηρούμε τα μέτρα για να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού


Την ανάγκη τήρησης των μέτρων προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού, υπογραμμίζει, σε γραπτή δήλωσή του, ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης, έπειτα από την παράταση– μέχρι τις 12 Οκτωβρίου – των μέτρων που, ήδη, ισχύουν.

Πολύκαστρο: Δεν καταργείται για τα επόμενα χρόνια η 33 Μ/Κ ΤΑΞ


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας

Στις 29 Σεπτεμβρίου 2020 ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης επικοινώνησε με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργο Γεωργαντά σχετικά με την φημολογούμενη κατάργηση της 33 Μ/Κ ΤΑΞ που εδρεύει στο Πολύκαστρο ζητώντας του να συναντήσουν, για το θέμα αυτό, άμεσα τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο.

(Video) Χάρης Καστανίδης - Επερώτηση του ΚΙΝΑΛ για τη διοίκηση

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα 5/10/2020, 3:10 μ.μ.


Συλλήψεις για απόπειρα κλοπής 
Συνελήφθησαν χθες (4 Οκτωβρίου 2020) το βράδυ σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας και μία ημεδαπή γυναίκα, καθώς κατελήφθησαν σε οικία ημεδαπού στις Σέρρες, όπου είχαν εισέλθει με σκοπό την κλοπή. 

Πέλλα: Σκοτώθηκε 47χρονος σε εργατικό δυστύχημα


Σήμερα (5 Οκτωβρίου 2020) και ώρα 08.30 περίπου, στον αύλειο χώρο επιχείρησης σε περιοχή της Πέλλας, 59χρονος ημεδαπός υπάλληλος της επιχείρησης, κατά την διάρκεια εκτέλεσης εργασιών φορτοεκφόρτωσης, παρασύρθηκε και τραυματίσθηκε θανάσιμα από μηχάνημα έργων που οδηγούσε 47χρονος ημεδαπός υπάλληλος της επιχείρησης και εκτελούσε οπισθοπορεία. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πέλλας.

Το αποτέλεσμα της δίκης της Χ.Α. κρίνει την ποιότητα και την ουσία της δημοκρατίας στη χώρα μας


Ανακοίνωση Εργατικού Κέντρου Κιλκίς
Μετά από περίπου 5,5 χρόνια στις 7 Οκτωβρίου, το δικαστήριο θα ανακοινώσει την τελική ετυμηγορία του για τη «Χρυσή Αυγή».  Το Εργατικό Κέντρο Κιλκίς ενώνει τη φωνή του με όλους εκείνους που ζητούν την κάθαρση, εναντιώνονται και συγκρούονται με φασιστικές πρακτικές, με τάγματα εφόδου, που στόχο έχουν να τρομοκρατήσουν για να επιβάλλουν τις θέσεις και τις αντιλήψεις τους.

Ευχαριστήριες επιστολές προς Γ. Γεωργαντά, για τη συμβολή του στην αναβάθμιση του ηλεκτρονικού εξοπλισμού των σχολείων ΣΣ Μουριών και Αγιονερίου


Eυχαριστήριες επιστολές των Προέδρων των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων ΣΣ Μουριών και Αγιονερίου, για τη συμβολή του Υφυπουργού Γιώργου Γεωργαντά στην αναβάθμιση του ηλεκτρονικού-τεχνολογικού εξοπλισμού των σχολικών μονάδων.

Δημοτική Παράταξη Κιλκίς ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ: Δεν είναι αθώοι - Σιγά μη φοβηθούμε


Ανακοίνωση Δημοτικής Παράταξης Κιλκίς ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ
5,5 χρόνια μετά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας, ολόκληρος ο δημοκρατικός κόσμος της χώρας αναμένει να αποδοθεί δικαιοσύνη.
Στις 7 Οκτωβρίου του 2020 το δικαστήριο θα ανακοινώσει την ετυμηγορία. 

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς συνελήφθη ένα άτομο για καλλιέργεια κάνναβης


Συνελήφθη χθες (4 Οκτωβρίου 2020) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού συνεργού του, για καλλιέργεια κάνναβης.

Κιλτίδης: Είναι καταστροφικά και εθνικώς επικίνδυνα αυτά που συμβαίνουν στο Πολύκαστρο και στην Παιονία


Υπογράφει ο Κώστας Κιλτίδης
Ιατρός – Πρ. Βουλευτής, Υφυπουργός της Νέας Δημοκρατίας
Εδώ και τρείς δεκαετίες η περιοχή του Πολυκάστρου δοκιμάζεται. Μετά την οικονομική ασφυξία, ακολούθησε η ντροπή της Ειδομένης. Δημιουργήθηκε η δομή της Νέας Καβάλας ως προσωρινή εκτόνωση, που δυστυχώς παρέμεινε. Οι κλειστές δομές είναι η λύση αποτροπής εκεί που παραβιάζονται τα σύνορα από τους μετανάστες και θα ήταν λύση η ύπαρξη τους στην ενδοχώρα για την αξιοπρεπή λειτουργία τους.

Σεμινάριο Ashtanga Yoga στο Kinesis Gym Κιλκίς


Ανακοίνωση Kinesis Gym Κιλκίς
Ashtanga Yoga Workshop 
Primary series - full experience, for all levels 
Με την Olivera Zivic
Ένα τετράωρο σεμινάριο για όλα τα επίπεδα, ένα σεμινάριο το οποίο θα σας μυήσει στο αρχαίο αρχαίο σύστημα της Ashtanga Yoga.

Αποκλείστηκε στον ημιτελικό του κυπέλλου ο Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς


Την ήττα με σκορ 1-3 γνώρισε στον ημιτελικό του διασυλλογικού κυπέλλου Κεντροδυτικής Μακεδονίας η ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Κιλκίς από την ισχυρή ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Κατερίνης. Οι αγώνες έγιναν στο ξενοδοχείο «Πέλλα» στα Γιαννιτσά το διήμερο 3-4 Οκτωβρίου, ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο αγώνων της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας.

(Video) Εγκαίνια του νέου Παραδοσιακού Μουσείου Χειμαδιού Κιλκίς

Εγκαίνια του νέου Παραδοσιακού Μουσείου Χειμαδιού, την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020