Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2008 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2008. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΟΡΑ

Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Αξιούπολη



Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς (5/12/2023)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Κέρδισε και την Κ17 της ΠΑΕ Ηρακλής η εντυπωσιακή Κ17 του Αλέξανδρου Κιλκίς
Σπουδαία νίκη για την Κ17 του Αλέξανδρου Κιλκίς αφού επιβλήθηκε το απόγευμα της Κυριακής με 2-1 στο γήπεδο της Τριανδρίας της Κ17 της ΠΑΕ Ηρακλής. Για άλλη μια φορά κόντρα σε τμήμα υποδομής μεγάλης ΠΑΕ, οι ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου έδειξαν ποιότητα, πάθος και θέληση φτάνοντας στο σημαντικό «τρίποντο» με επική ανατροπή στο φινάλε.

"Αναρωτιέμαι αν εχουμε σκεφτεί, το αν είμαστε ευτυχισμενοι στον δήμο που ζούμε"

Γράφει η  Γεωργία Τεπερίδου
Αφορμή αυτού του δημοσιεύματος στάθηκε ένα σχετικό δημοσίευμα για την ευτυχία και για σε ποια χώρα ζουν οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι. Δεν είναι κλοπή του δημοσιεύματα αλλά με αφορμή αυτού αναρωτήθηκα για την μικρή μας κοινότητα που λέγεται Δήμος Παιονίας. Το δημοσίευμα ανάφερε οι Φινλανδία είναι ο πιο ευτυχισμένος λαός στον κόσμο. Γνωστός Φιλανδός ψυχολόγος ο οποίος μελετά τα θεμελιώδη στοιχεία της ευτυχίας, εξηγεί ότι οι Φινλανδοί για να διατηρήσουν μία υψηλή ποιότητα ζωής, έχουν κόψει τρείς κακές συνήθειες.

Στα ίχνη του Θεού

Του Κώστα Μπούζα
Αποτελεί το κέντρο της θρησκείας. Είναι το υπέρτατο όν. Το άναρχο και αιώνιο Πνεύμα, που δημιούργησε και κυβερνά τον κόσμο. Οι Βοιωτοί, οι Κρήτες και οι Κύπριοι τον είπαν Θιό, οι Λακεδαίμονες Σιό, ενώ από τους Δωριείς απεκαλείτο Θεύς. Είναι ο Θεός, όνομα που προέρχεται, κατά τον Ηρόδοτο, από το θέτω, επειδή τα πάντα θέτει σε τάξη. Από την άλλη μεριά ο Πλάτων υποστηρίζει, ότι αυτό προέρχεται από το ρήμα θέω, που σημαίνει τρέχω, επειδή τα ουράνια σώματα και τα καιρικά φαινόμενα κινούνται πάντα με ταχύτητα.

Παγκόσµιο πρωτάθληµα Kick Boxing για την Αννα Τσομπάνη

Ανακοίνωση Άννας Τσομπάνη
Την 5η θέση σύµφωνα µε την κατάταξη της WAKO κατέκτησε η δική μας Άννα Τσοµπάνη που αγωνισθηκε στην κατηγορία γυναικών, έως 70kg, Low Kick style στο παγκόσµιο πρωτάθληµα Kick Boxing που διεξήχθη στην Αlbufeira Πορτογαλίας, όπου συµµετείχε µε την εθνική οµάδα της ΠΟΚ και τους αθλητές του Α.Σ “Η Τόλµη” Κιλκίς και προπονητή τον Γεώργιο Λεμονίδη. 

Ελληνοτουρκικά: Χρειαζόμαστε ένα Νέο Ιστορικό Σχέδιο

Κείμενο:
Όμηρος Ταχμαζίδης
Εάν ισχύει, κατά ένα ελάχιστο, ο ισχυρισμός του Πωλ Βιρίλιο, ότι η κυριαρχία είναι, κυρίως, ζήτημα “κυκλοφορίας”, τότε το μέλλον προδιαγράφεται ζοφερό για τον ελληνισμό. Η εθνική ταπείνωση δε θα προσλάβει “χωρικό-γεωγραφικό” χαρακτήρα, αλλά θα αφορά την εθνική αυτοτέλεια σε όλες τις εκφάνσεις του δημόσιου βίου.

Εκδήλωση Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς, με θέμα «Πρόληψη λοιμώξεων και την ατομική υγιεινή»

Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Την Τετάρτη 22/11/23 πραγματοποιήθηκε δράση στο φορέα μας σε συνεργασία με την ΤΟΜΥ (Τοπική Ομάδα Υγείας) Κιλκίς που αφορούσε την ενημέρωση των ωφελούμενών μας σχετικά με την «Πρόληψη λοιμώξεων και την ατομική υγιεινή». Οι ωφελούμενοί μας μέσα από βιωματικές δραστηριότητες ενημερώθηκαν για την πρόληψη κατά των λοιμώξεων και την ατομική υγιεινή.

Εκδήλωση Τοπικής Διοίκησης Κιλκίς της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, για την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία

Δελτίο τύπου Τοπικής Διοίκησης Κιλκίς της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου 2023 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ενημέρωση από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων ΒΗΜΑΤΙΖΩ με αφορμή την 03 Δεκεμβρίου ως Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία. Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. ΜΙΚΡΟΣ Δημήτριος και ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής ΔΟΥΔΟΥΛΑΚΑΚΗΣ Στέφανος, Διοικητές τμημάτων και πολλοί συνάδελφοι.

Τα νέα της Ένωσης Ποντίων Νομού Κιλκίς «οι Αργοναύτες» (5/12/2023)

Δελτίο τύπου Ένωσης Ποντίων Νομού Κιλκίς «οι Αργοναύτες»
Στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου
Τα μικρά Αργοναυτάκια της Ένωσης Ποντίων Νομού Κιλκίς «οι Αργοναύτες», το Σάββατο στις 25 Νοεμβρίου 2023, με τη συμμετοχή και τη βοήθεια της κυρίας Μελανίας Φουντουκίδου στόλισαν και φέτος το πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ένωσης μας στο εντευκτήριο του συλλόγου.