Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Φωτογραφική αναδρομή στο Bar "LOCO" Κιλκίς τo 2008-2009 (168 φωτογραφίες)


Φωτογραφική αναδρομή στο Bar "LOCO" Κιλκίς τo 2008-2009.
(168 φωτογραφίες).
Δείτε ΕΔΩ

Κιλκίς: Τον συνέλαβαν για κατοχή αμφεταμίνης και κάνναβης


Συνελήφθη χθες (23 Σεπτεμβρίου 2020) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, ποσότητα κρυσταλλικής αμφεταμίνης βάρους 100 γραμμαρίων και μικροποσότητα κάνναβης.

Ο πατριωτισμός των αστικών κομμάτων, ταυτίζεται με τα συμφέροντα του κεφαλαίου

Του Παναγιώτη Σαββίδη
Στο πλαίσιο της Αμερικανονατοικής συμφωνίας των «Πρεσπών», ο πρωθυπουργός της «Βόρειας Μακεδονίας» Ζόραν Ζάεφ, ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό της Ελλάδας και αρχηγό της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, για την υποστήριξη του, για τις μάχες που έδωσε για αυτούς, για τις μάχες του «ευρωπαϊκού μέλλοντος» της «Βόρειας Μακεδονίας» και για την συμμετοχή τους στο ΝΑΤΟ.

Κύπελλο Ελλάδος Ιππικής Αντοχής στο Ράντσο Κιλκίς


Για την Χρυσή Αυγή και την δίκη της


Γράφει ο Σίμος Ανδρονίδης*
Στις 7 του προσεχούς Οκτωβρίου, αναμένεται η απόφαση του προεδρείου του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας, για την δίκη της Χρυσής Αυγής. Η συγκεκριμένη απόφαση αναμένεται να ολοκληρώσει τον δικονομικό κύκλο σχετικά με την δράση της οργάνωσης, που εκκίνησε ουσιαστικά με την έναρξη της δικαστικής διαδικασίας πριν από πέντε περίπου χρόνια. 

Κινηματογραφιστής... ακόμη και με ένα κινητό


Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας διοργανώνει για 2η φορά, σεμινάρια για όσους θέλουν να εκπαιδευτούν στην κινηματογράφηση ταινιών. Τα μαθήματα θα διεξαχθούν από τις 28/09 - 08/10 από τον σκηνοθέτη και καλλιτεχνικό διευθυντή του φεστιβάλ Δράμας Σακαρίδη Γιάννη, στο πολιτιστικό κέντρο της πόλης μας, στην αγγλική γλώσσα και τα έξοδα θα καλυφθούν από το πρόγραμμα, για τους επιλαχόντες.

Το Πολυάνειο Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά


Ανακοίνωση Πολυανείου Ωδείου 
Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς
Το Πολυάνειο Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά τον αντιδήμαρχο πολιτισμού του Δήμου Κιλκίς κ. Θέμη Κοσμίδη για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα του Ωδείου για παραχώρηση διαχωριστικών χώρου.

Ψηφιακή καταχώρηση εμβολιασμών για τον καταρροϊκό πυρετό του προβάτου


Από τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εκδόθηκε ενημερωτική ανακοίνωση σχετικά με την καταχώρηση μέσω ειδικής ψηφιακής εφαρμογής των εμβολιασμών κατά του ορότυπου 4 του ιού του καταρροϊκού πυρετού του προβάτου. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Δια περιφοράς τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς


Δια περιφοράς τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί, στις 28 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα, για λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Συνεχίζεται καθημερινά εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία της Αναγέννησης Πλαγιάς Κιλκίς


Δελτίο τύπου Αναγέννησης Πλαγιάς Κιλκίς
Συνεχίζεται - με εντατικοποίηση του ρυθμού και της δουλειάς - καθημερινά η προετοιμασία της ομάδας της Αναγέννησης, στο γήπεδο της Πλαγιάς, ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της, στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας, στις αρχές Οκτωβρίου.

Τα νέα του Δήμου Κιλκίς (Πέμπτη 24/9/2020)


Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Ενεργό ενδιαφέρον για τους δημοτικούς παιδικούς – βρεφονηπιακούς σταθμούς 
Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης επισκέφθηκε τους δημοτικούς παιδικούς – βρεφονηπιακούς σταθμούς του Κιλκίς της Νέας Σάντας και της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης (ΚΔΕΚ).

Τα νέα της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Πέμπτη, 24/9/2020)


Δελτίο τύπου Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
Εργασίες αντιπλημμυρικής θωράκισης από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της ΠΕ Κιλκίς 
Εργασίες αντιπλημμυρικής θωράκισης, απαραίτητες για την ασφάλεια της οδικής κυκλοφορίας σε έναν άξονα που δέχεται μεγάλο όγκο οχημάτων καθώς οδηγεί σε χερσαία πύλη εισόδου της Ελλάδας, πραγματοποίησαν οι τεχνικές υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, στο πλαίσιο εκτέλεσης των εργασιών του έργου «Συντήρηση Π.Ε.Ο.1 από όρια νομού Θεσσαλονίκης – Πολύκαστρο – Εύζωνοι».

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας Πέμπτη 24/9/2020, 3:15 μ.μ.


Συλλήψεις για ναρκωτικά
Συνελήφθη χθες (23 Σεπτεμβρίου 2020) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας και του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε αγροτική περιοχή 2 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 3 και 3,5 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.