Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

(VIDEO) Ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς


Ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς. Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2023.

Χριστουγεννα στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Δήλωση Χ. Γκουντενούδη για την ορκωμοσία των νέων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων του Δήμου Παιονίας

Υπογράφει ο Χρήστος Γκουηντενούδης
Με την ευκαιρία της ορκωμοσίας των νέων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων του Δήμου Παιονίας, εύχομαι καλή χρονιά και καλή θητεία, με υγεία και κάθε επιτυχία για το κοινό καλό.

Δήμος: Παιονίας: Αυτή είναι η προτεινόμενη σύνθεση των οργάνων της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου

Δελτίο τύπου 
 δημοτικής παράταξης «Παιονία της Προόδου»

Ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης την Τρίτη 28/12/2023 συναντήθηκε με τους νεοεκλεγμένους συμβούλους της παράταξης «Παιονία της Προόδου» προκειμένου να διαμορφώσουν τις προτάσεις της διοίκησης για την σύνθεση των οργάνων της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου και να ανακοινώσει τον ορισμό αντιδημάρχων.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας συνελήφθη ένα άτομο για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθεί ένας ημεδαπός άνδρας, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Γερακαριό Κιλκίς: Διαχρονική αξία (Φωτογραφίες)

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Αν επιλέξουμε για βόλτα και στην τύχη ένα από τα όμορφα Χωριά του νομού Κιλκίς σίγουρα δεν θα μετανιώσουμε για την επιλογή μας. Για να πετύχει η βόλτα θα πρέπει πρώτα να κάνουμε με ενδιαφέρον μερικά πράγματα έχοντας στο μυαλό μας την ιστορία και τις ομορφιές του χωριού που θέλουμε να γνωρίσουμε.

Τα γιορτινά του φόρεσε ο ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Τα γιορτινά του φόρεσε ο ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ, την Πέμπτη στις 21/12/2023 στο Νέο ΔΑΚ Κιλκίς, αφού υπό την αιγίδα της ΕΣΠΕΜ και του Δήμου Κιλκίς, διοργάνωσε χριστουγεννιάτικο τουρνουά βόλεϊ για τα παιδιά του Συλλόγου, που συμμετέχουν στα τμήματα υποδομής. Στην διοργάνωση συμμετείχαν τα αντίστοιχα τμήματα του Αλέξανδρου Κιλκίς και του Αλέξανδρου Αξιούπολης, και τα παιδιά έτσι είχαν την χαρά να αθληθούν, να γεμίσουν εμπειρίες και να γιορτάσουν με το δικό τους τρόπο τις γιορτές των Χριστουγέννων, παραμένοντας μέσα στα γήπεδα.

Από την μεταλειτουργική διάρκεια των Χριστουγέννων στην Παιονία

†Ο Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Τα Χριστούγεννα θα διαρκούν εισέτι επί πολύ, για τις φολκλορικές ωραιοποιήσεις των όψεων της κοινωνίας, των όψεων της διαπολιτικής κοινωνιστικής ομογενοποίησης· μιάς βαθιάς και τόσο αφόρητης, και συνάμα τόσο επιφανειακής κοινωνιστικής ομογενοποίησης…

Πρόσκληση συμμετοχής σε σεμινάριο για γονείς παιδιών σχολικής ηλικίας στο Κιλκίς

Ανακοίνωση ΝΗΡΕΑ Κιλκίς
Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ» διοργανώνει σεμινάριο για γονείς παιδιών σχολικής ηλικίας με τίτλο: «Ανακαλύπτοντας μαζί τα όρια».

Ο Κιλκισιώτης Τσαβδαρίδης Κωνσταντίνος Δανιήλ του Ονούφριου προτείνεται απο τη Νέα Δημοκρατία Κιλκίς για υποψήφιος Ευρωβουλευτής

Ανακοίνωση ΔΕΕΠ Κιλκίς
Τη συμμετοχή του Κιλκισιώτη Τσαβδαρίδη Κωνσταντίνου Δανιηλ του Ονούφριου καθηγητή του πανεπιστημίου του Ληντς Αγγλίας, στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών, σχολής Μαθηματικών Επιστήμης Υπολογιστών Μηχανικών, θα διεκδικήσει η ΔΕΕΠ Ν.Δ. νομού Κιλκίς, μέσα από τις κομματικές διαδικασίες στο ψηφοδέλτιο της Ν. Δ. στις Ευρωεκλογές. Ήδη ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ έχει έρθει σε επαφή με τον κ. Τσαβδαρίδη, έχοντας την θετική του απόφαση, στο να σταλεί το αίτημα και το βιογραφικό του αρμοδιως.

(VIDEO) Ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Παιονίας


Ένταξη σε μια “άγια δεοντολογία” (Φωτογραφίες)

†Ο Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Κατά την εόρτια Σύναξη της Υπεραγίας Θεοτόκου, στην Ιερά Μονή Παναγίας Γουμενίσσης, τελέσαμε την εις πρεσβύτερον χειροτονία του διακόνου π. Ραφαήλ, μέσα σε κλίμα πνευματικής ευφροσύνης, διακοινωνούμενης από τους συλλειτουργούς και τους λαικούς συμμετόχους.