Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Τσερκετζίδης Ευθύμιος (Μάκης) και Νίκος Συμεωνίδης, υποψήφιοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση Παιονίας

Δελτίο τύπου Λαϊκής Συσπείρωσης Παιονίας
Ο Τσερκετζίδης Ευθύμιος (Μάκης) Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Παιονίας
Ονομάζομαι Τσερκετζιδης Ευθύμιος (Μάκης) και είμαι 50 ετων. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Γουμένισσα του Δήμου Παιονίας, όπου και κατοικώ. Εδώ και 12 χρόνια έχω δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια αποκτώντας τρια παιδιά, δύο κορίτσια και ένα αγόρι.

Στον τόπο μου, την όμορφη Γουμένισσα, ήμουν ελεύθερος επαγγελματίας στον χώρο της εστίασης για 20 χρόνια. Ζώντας, όμως, έντονα την κρίση που περνούσε η τοπική κοινωνία με την εκροή των νέων ανθρώπων σε αστικά κέντρα και την μη βοήθεια μικρών επιχειρήσεων από το κράτος αποφάσισα να αποχωρήσω και πλέον εργάζομαι στην ΒΙΠΕ Κιλκίς στην εταιρεία GLM.

Έτσι, μην μπορώντας να αποδεχτώ το γεγονός ότι τα όμορφα μέρη μας σβήνουν κάθε μέρα και περισσότερο αποφάσισα να συμπορευτώ με τον Τάσο Βασιλακάκη και τους ανθρώπους της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Ζητώ λοιπόν από κάθε άνθρωπο βιοπαλαιστή που θέλει ένα αύριο καλύτερο για τα παιδιά του να ενωθούμε όλοι μαζί, σαν μια γροθιά, και στις 8 Οκτωβρίου να ψηφίσει Λαϊκή Συσπείρωση.

Ο Νίκος Συμεωνίδης Υποψήφιος Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Ευρωποπού με τη Λαϊκή Συσπείρωση Παιονίας

Ονομάζομαι Νίκος Συμεωνίδης, είμαι 55 ετών και κατοικώ στον Εύρωπο με την οικογένειά μου. Είμαι απόφοιτος Μηχανολόγος της Τεχνικής Σχολής της Νάουσας. Εργάζομαι ως γεωργός και είμαι ενεργό μέλος του συνεταιρισμού της περιοχής μας.

Συστρατεύομαι με την παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης, με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Τάσο Βασιλακάκη, γιατί βάζει στο επίκεντρο τις πραγματικές ανάγκες μας και μπορεί να αγωνιστεί μαζί μας για την κάλυψή τους.

Ως γεωργός, που έρχεται καθημερινά αντιμέτωπος με τις δυσκολίες και τα προβλήματα της αγροτικής ζωής είμαι διατεθειμένος να παλέψω συλλογικά και να αγωνιστώ για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας στον τόπο μας.

Στηρίζουμε Λαϊκή Συσπείρωση, το μόνο ψηφοδέλτιο που τιμά την κάθε ψήφο και στέκεται πλάι στον λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.