Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη, 27/9/2023, 11:47μ.μ.

Συνελήφθησαν 2 άτομα σε ξεχωριστές περιπτώσεις σε περιοχές της Θεσσαλονίκης για διακίνηση ναρκωτικών

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων που πραγματοποιούνται για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθησαν χθες (27 Σεπτεμβρίου 2023) σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, δύο άτομα σε ξεχωριστές περιπτώσεις, για διακίνηση κάνναβης.

Παραστατίδης προς Σταϊκούρα: Γεφύρι της Άρτας ο δρόμος Κιλκίς-Θεσσαλονίκης

Σε κατάθεση ερώτησης στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών προχώρησε ο Βουλευτής Κιλκίς Στέφανος Παραστατίδης για τις τραγικές καθυστερήσεις στην υλοποίηση του έργου του δρόμου Κιλκίς-Θεσσαλονίκης.

Συμβουλές για την αποφυγή εξαπάτησης επαγγελματιών και επιχειρήσεων στο διαδίκτυο

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την αποφυγή εξαπάτησης επαγγελματιών, εμπόρων, προμηθευτών, ιδιοκτητών εταιρειών και επιχειρήσεων, που γίνεται μέσω διαδικτύου, υπενθυμίζει χρήσιμες συμβουλές και τη μεθοδολογία που χρησιμοποιούν οι δράστες.

(VIDEO) Εικόνες αδιαφορίας και ντροπής στους Άνω Αποστόλους Κιλκίς

Αργύρης Τρούτσκος: Συμπορεύομαι με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ και τον Θεόδωρο Βαφειάδη

Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στην περιοχή της λίμνης Δοϊράνης

Ανοίγει ο δρόμος για την υλοποίηση έργων αντιπλημμυρικής προστασίας στην περιοχή της λίμνης Δοϊράνης με την σύμβαση που υπέγραψε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης και ο ανάδοχος του έργου Χρήστος Χαραλαμπίδης.

Πρόσκληση συμμετοχής σε βιωματικό σεμινάριο για γονείς παιδιών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη Γουμένισσα

Δελτίο τύπου ΝΗΡΕΑ Κιλκίς
Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ» διοργανώνει σεμινάριο για γονείς παιδιών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με τίτλο: «Γονείς: ένας απαιτητικός ρόλος».

Ηλιάνα Βασιλειάδου: Στις 8 Οκτωβρίου κάνουμε την ΑΛΛΑΓΗ... ΠΡΑΞΗ!

Κιλκισίου: "Με τα μάτια στραμμένα στην μαθητιώσα νεολαία"

Την Προϊσταμένη της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Κιλκίς δρ. κα Λαμπρινή Φρόση, Φιλόλογο - Ψυχολόγο, υποδέχθηκε στο Επισκοπείο του Κιλκίς ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος, με την οποία είχε συνάντηση εργασίας μέσα σε άριστο κλίμα.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2008 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2008. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΟΡΑ

Τα νέα του συνδυασμού «ΠΑΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ» με επικεφαλής τον Κώστα Σιωνιδη (28/9/2023)

Δελτίο τύπου 
συνδυασμού «ΠΑΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ» με επικεφαλής τον Κώστα Σιωνιδη

Προεκλογική επίσκεψη του συνδυασμού «ΠΑΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ» με επικεφαλής τον Κώστα Σιωνιδη, πραγματοποιήθηκε στην Γρίβα και στην Καστανερή, την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023.

Κεντρική συγκέντρωση - παρουσίαση του ψηφοδελτίου της “Λαϊκής Συσπείρωσης” για τον Δήμο Παιονίας

Κεντρική συγκέντρωση - παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης για τον Δήμο Παιονίας, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30/9, στις 6:30μμ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου. Θα μιλήσουν οι Γιάννης Φαχουρίδης, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κιλκίς και Τάσος Βασιλακάκης, υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας.

Δημοτική Αρχή: Σύμμαχος ή εχθρός του λαού;

Υπογράφει η Καλλιόπη (Κλαίρη) Τσιγκά

Τελωνειακός
Υπ. Συμβ. Δημ. Κοινότητας Γουμένισσας

Λίγες ημέρες πριν από τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές και πολλές οι συζητήσεις γύρω από την επιλογή των «κατάλληλων» κοινοτικών, δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων και κατ’ επέκταση και του Δημάρχου και Περιφερειάρχη που θα κληθούν να διοικήσουν και να υλοποιήσουν τις προγραμματικές τους δηλώσεις.

Τα νέα της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΚΙΛΚΙΣ (27/8/2023)

Δελτίο τύπου Λαϊκής Συσπείρωσης Κιλκίς
ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΣΧΟΛΕΙΑ
Στα παιδιά μας αξίζει το καλύτερο.
- Αρκετά με το «πάμε κι όπου βγει», το «αλλού είναι χειρότερα», το «κάντε υπομονή» και το «κάνουμε ό,τι μπορούμε»…
Ήρθε η ώρα «να πάμε αλλιώς», γιατί γίνεται να έχουμε σχολεία σύγχρονα και ασφαλή, που θα εξασφαλίζουν το απαραίτητο περιβάλλον για ολοκληρωμένη μόρφωση και εκπαίδευση στα παιδιά μας!

Ερευνητικές εργασίες μαθητών του 2ου Πειραματικού ΓΕΛ Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
2ου Πειραματικού ΓΕΛ Κιλκίς

Οι μαθητές της Γ’ λυκείου του τμήματος υγείας του 2ου Πειραματικού ΓΕΛ Κιλκίς, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις ερευνητικές εργασίες νέων ερευνητών και ερευνητριών στο πλαίσιο της 4ης διεθνούς συνάντησης νέων ερευνητών/τριών του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Μεσογειακή Βραδιά Ερευνητών/τριών» (Mednight), την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023.