Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

Φοιτητές του ΔΙ.ΠΑ.Ε. Κιλκίς, μιλούν με την Πάολα Χαραλαμπίδου και το Μπάμπη Καραγεωργίου στον OkRadio



(VIDEO) Η στείρωση είναι η μόνη λύση για να περιορίσουμε τα αδέσποτα


Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο, 18/11/2020, 6:59 μ.μ.

Συνελήφθη ένα άτομο στην Πιερία για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή

Συνελήφθη χθες (17 Νοεμβρίου) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ημεδαπός άνδρας, για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Επαφές κλιμακίου Δήμου Παιονίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Το διήμερο 15 – 16 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Αθανάσιο Τζούρτζο, πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με κυβερνητικούς παράγοντες στην Αθήνα για την προώθηση θεμάτων που αφορούν τον δήμο και τους δημότες της Παιονίας.

(VIDEO) Οι 10 δημοφιλείς αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία στην Ελλάδα

Οι 10 δημοφιλείς αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία στην Ελλάδα, με τη Θεοδώρα Θεοδωρίδου.

Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ θανόντων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Κιλκίς
Τελέσαμε την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023 μνημόσυνο στην Ιερά Μητρόπολη του Κιλκίς για την ανάπαυση των ψυχών, των θανόντων συναδέλφων μας Πολιτικών Συνταξιούχων.

Διευρυμένη τακτική συνεδρίαση της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Νομού Κιλκίς

Υπογράφει ο Μηνάς Παπαδόπουλος
Πρόεδρος ΔΕΕΠ Ν.Δ. Νομού Κιλκίς
Δύο και πλέον ώρες στα γραφεία της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Νομού Κιλκίς στην διάρκεια της διευρυμένης τακτικής συνεδρίασης μας, διεξήχθη ένας γόνιμος διάλογος με αφορμή των απολογισμό των δύο τελευταίων ετών από την ανανέωση εμπιστοσύνης στο πρόσωπο μου ως πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νομού Κιλκίς.

Το αύριο θ' αργήσει να συντελεστεί


Του Φώτη Μισόπουλου
τρία επίμετρα για το φουαγιέ
Έλα φως, εσύ που πλέεις
Paul Celan[1]

1.
[ΑΠΌ ΈΝΑ ΗΜΙΤΕΛΈΣ ΣΚΗΝΙΚΌ: .......οι ακίνητοι θεατρίνοι, χαλαρώνουν Οι εραστές συνεχίζουν με ζήλο Και οι γροθιές, από εκεί που είχαν μείνει........Ο δολοφόνος τραβάει ίσια αμέσως μετά το. Για ν' απαλύνει τις εγκόσμιες αμαρτίες Σταματά ξαφνιασμένος πάνω στ' αδύνατα πόδια του]

Συναντήσεις Βουλευτή Κιλκίς Στέφανου Παραστατίδη

Δελτίο τύπου Στέφανου Παραστατίδη
To Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023, ο Βουλευτής Κιλκίς, Στέφανος Παραστατίδης είχε προγραμματισμένη συνάντηση με εκπροσώπους από τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων Γονέων Κηδεμόνων της Γουμένισσας και συγκεκριμένα, του 1ου Δημοτικού & 1ου Νηπιαγωγείου, του 2ου Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Γενικού Λυκείου. Κυρίαρχο θέμα, οι ελλείψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό αλλά και γενικότερα θέματα και προβλήματα σε κτηριακό, αυλές και εξοπλισμό των σχολείων.

Επανέρχεται το έθιμο "Ρουσουλίες" στην Γρίβα ύστερα από 30 χρόνια

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Γρίβας
Επανέρχεται το έθιμο "Ρουσουλίες" στην Γρίβα ύστερα από 30 χρόνια με την τελευταία εμφάνιση του εθίμου να πραγματοποιείται το 1994.

(VIDEO) Εκδήλωση - Αφιέρωμα στο αντιδικτατορικό τραγούδι ΚΚΕ και ΚΝΕ Κιλκίς, με αφορμή τα 50 Χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου

Με αφορμή τα 50 Χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου η ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ και η ΚΝΕ διοργάνωσε πολιτική – πολιτιστική εκδήλωση-αφιέρωμα στο Αντιδικτατορικό Τραγούδι, την Παρασκευή 17/11/2023 στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς στις 8 το βράδυ. 

"Όχι άλλη Προσφυγιά", φωνάζει ακόμη ο Αναστάσιος Φουντουκίδης (Τέτε)

Αρχές της δεκαετίας 1960. Αναστάσιος Φουντουκίδης (Ο Τέτε όπως τον αποκαλούσαμε)
Γράφει ο Πέτρος Σιδηρόπουλος
Τα τραγικά και πολύ θλιβερά γεγονότα που συμβαίνουν αυτή την περίοδο στον πολύπαθο λαό της Παλαιστίνης και που τα “ Θεσμικά Όργανα “ της Παγκόσμιας Κοινότητας και οι “Δυνατοί “ της Γης, παρακολουθούν αυτό το ματοκύλισμα, που αγγίζει θα μπορούσε βάσιμα να υποστηρίξει κάποιος, τα όρια της Γενοκτονίας, τα παρακολουθούν λοιπόν... κάνοντας … "Ασκήσεις επί Χάρτου" και το λέω αυτό με ιδιαίτερη θλίψη και μεγάλη αγανάκτηση.