Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

«Για τα παιδιά του γυμνασίου Ευκαρπίας»

Ανακοίνωση Προοδευτικής Ενότητας Καθηγητών

Από ότι φαίνεται οι 40 μαθητές του γυμνασίου Ευκαρπίας, του μοναδικού γυμνασίου του παλαιού δήμου Κρουσσών, είναι παιδιά ενός κατώτερου θεού. Φτάσαμε 25 Σεπτέμβρη και στο σχολείο αυτό υπηρετούν μία διευθύντρια, μία φιλόλογος και 4 εκπαιδευτικοί που διατίθενται για λίγες ώρες. 

Εγκαίνια Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων της Αντιπεριφέρειας Κιλκίς

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο υποδέχτηκε στην Αντιπεριφέρεια Κιλκίς ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης, για την τελετή των εγκαινίων της νέας Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων στο Διοικητήριο του Κιλκίς.

Επίσκεψη Πέτρου Παππά στον Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδας στην Καλαμαριά

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά
Ο Πέτρος Παππάς, βουλευτής Κιλκίς και αν. Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, επισκέφθηκε χτες τον Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδας στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενος από την Αρετή Μπατά μέλος του think tank Αναπηρικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Τειχισμένες πόλεις & φρούρια στο Κιλκίς

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς γιορτάζει τις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2024, με θέμα «Ανιχνεύοντας διαδρομές, δίκτυα και δεσμούς στην πολιτιστική κληρονομιά», με δράσεις που πραγματοποιούνται την Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου, στους παρακάτω αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία:

Τμήμα Αφροβραζιλιάνικου χορού στην Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών Κιλκίς 

Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Κιλκίς οργανώνει ένα νέο τμήμα Αφροβραζιλιάνικου χορού, με την ονομασία «aiDance». Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη 18:00 – 19:00 στον πρώτο όροφο του κτηρίου της Δημόσιας Βιβλιοθήκης στο Δημοτικό Πάρκο-Κήπος.

Ευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Περιβαλλοντικού Συλλόγου  Σύλλογος Περιπατητών Κιλκίς 
Για ενδέκατη χρονιά στις 22 Σεπτεμβρίου Ευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Περιπατητών Κιλκίς πραγματοποίησε τον περίπατο 4,4 στο ευρύτερο εμπορικό κέντρο περνώντας από τα εμβληματικά σημεία που παραμένουν αναξιοποίητα εκτός της Αυστροελληνικής Καπναποθήκης όπου φωτογραφήθηκαν και από την πίσω όψη. 

Απάντηση του Συντονιστή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κιλκίς Παιονίας σε όλους τους αυτόκλητους Ναΐτες και θεματοφύλακες των ιερών και οσίων της Αριστεράς

Υπογράφει ο Κυριάκος Κυβρακίδης
Συντονιστής ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κιλκίς Παιονίας

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα δύο αξιότιμα και έμπειρα μέλη μας, ενός μέλους της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κιλκίς και ενός μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις ανυπόστατες και βαθιά προσβλητικές αιτιάσεις τους, σε κείμενο το οποίο δημοσίευσαν στον τοπικό τύπο και φέρει τις υπογραφές τους, τόσο ως προς το πρόσωπο του εκλεγμένου βουλευτή του κόμματος μας, όσο και προς το πρόσωπο μου, με αφορμή, το με ευρεία πλειοψηφία ψηφισθέν πολιτικό κείμενο της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κιλκίς Παιονίας.

Προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης σε περιοχές της πόλης του Κιλκίς

Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Κιλκίς
Ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς που κατοικούν μεταξύ των οδών:

Διακοπή ηλεκτροδότησης σε οικισμούς του Δήμου Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
ΔΕΔΔΗΕ 

1. Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή 
ΚΙΛΚΙΣ ΟΙΚΙΣΜΟΙ: ΦΑΝΑΡΙ, ΧΡΥΣΟΠΕΤΡΑ, ΛΑΟΔΙΚΗΝΟ, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 26-09-2024 ΠΕΜΠΤΗ από ώρα 08:30 έως 14:30.

Η αναγκαιότητα των αξιών

Του Μπάμπη Καραγεωργίου
Οι εκλογές, οι εσωκομματικές διεργασίες σε κάθε κόμμα που σέβεται την δημοκρατική λειτουργία είναι εφαλτήριο μιας διαδικασίας αυτοκριτικής, σύνθεσης ιδεών και οραμάτων που εκπορεύονται από κοινές αξίες.

Τα νέα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κιλκίς

Έκτακτη Γενική Συνέλευση
Το Δ.Σ. του Συλλόγου, λαμβάνοντας υπόψη την απόφαση της Δ.Ο.Ε. για Ολομέλεια Προέδρων στις 30/9 στην Αθήνα, καλεί όλες/ους τις/τους συναδέλφισσες/ους σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 18:00 στο Εργατικό Κέντρο, σχετικά με τα τρέχοντα ζητήματα στην εκπαίδευση:

Συνάντηση Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς με τον Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ)

Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ), αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Ιωάννη Σφήνα, τον Αντιπρόεδρο Αριστείδη Τσάτσαρη και τον Γενικό Γραμματέα Βάιο Γκόρα, πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας, με τον Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς, κ. Κωνσταντίνο Κατσιάνο.

Η τανία ΣΑΝ ΟΡΦΑΝΟΣ στο Σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ


Η τανία ΣΑΝ ΟΡΦΑΝΟΣ θα προβληθεί το Σάββατο 28 Αυγούστου 2024 στις 8:30 μ.μ. 
στην Αίθουσα “Μανόλης Ανδρόνικος” της ΜΚΕ Τέχνη Κιλκίς (25ης Μαρτίου 20 • Τηλ.: 23410 24217 & 6946 253 961).

Θεατρικό παιχνίδι στην Τέχνη Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το παιδαγωγικό, γεμάτο φαντασία και παιχνίδι εργαστήρι της ΤΕΧΝΗΣ για τους μικρούς της φίλους, με την μοναδική Κική Βέλκου, θα είναι και αυτή τη χρονιά η καλύτερη θεατρική επιλογή για τα παιδιά σας.

(VIDEO) Αγιασμός κατάθεσης θεμελίου λίθου του Δικαστικού Μεγάρου Κιλκίς

Αγιασμός κατάθεσης θεμελίου λίθου του Δικαστικού Μεγάρου Κιλκίς. Κιλκίς, Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024.

(VIDEO) Κόσμημα για το Νομό Κιλκίς, η νέα αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της ΠΕ Κιλκίς

Κόσμημα για το Νομό Κιλκίς, η νέα αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της ΠΕ Κιλκίς. Διοικητήριο ΠΕ Κιλκίς, Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024.

(VIDEO) Εγκαίνια Πολυθεματικού Φεστιβάλ «πόλις 2024»

Εγκαίνια Πολυθεματικού Φεστιβάλ «πόλις 2024». Αυστροελληνική Κιλκίς, Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024.