Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

Ανακοίνωση ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Ανακοίνωση Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ
Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος θα συνοδευτεί ξανά από τις υποκριτικές δηλώσεις ανησυχίας των αστικών πολιτικών δυνάμεων και τοπικών παραγόντων για τη σημερινή κατάσταση στο περιβάλλον.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 5/6/2020, 11:55 μ.μ.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πολύγυρου συνελήφθησαν 2 άτομα για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών 
Από την Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου συνελήφθησαν χθες (4 Ιουνίου 2020) σε περιοχές της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης, δύο ημεδαποί άνδρες, για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.

Διευκόλυνση εξυπηρέτησης των πολιτών με τη χρήση της τεχνολογίας

Με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών από τις αστυνομικές Υπηρεσίες και την μείωση της γραφειοκρατίας, οι πολίτες έχουν πλέον τη δυνατότητα να εξυπηρετούνται μέσω email ή τηλεφωνικής γραμμής επαφής με κάθε Διεύθυνση Αστυνομίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Παράλληλη υπαίθρια λαϊκή αγορά στο Κιλκίς

Με απόφαση του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη θα λειτουργήσει προσωρινά από αύριο Σάββατο 6 Ιουνίου και μέχρι το Σάββατο 4 Ιουλίου παράλληλη υπαίθρια λαϊκή αγορά στο Κιλκίς σε οδούς παρακείμενες της λαϊκής αγοράς.

(Video) Ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Περιπατητών Κιλκίς, τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2020


Ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Περιπατητών Κιλκίς, τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2020, την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020.

Επίσκεψη ΕΟΔΥ Κιλκίς στο Δήμαρχο Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ Κιλκίς, επισκέφτηκε την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020 στο δημαρχείο του Πολυκάστρου τον δήμαρχο Παιονίας Κώστα Σιωνίδη.

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο προέκυψε στο Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, μετά από τις αρχαιρεσίες της 31ης Μαΐου 2020. Το νέο (11μελές) Δ.Σ. του ΛΕΚ συγκροτήθηκε σε σώμα σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Ιουνίου, ως εξής: 

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 6 Ιουνίου 2020

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 11/2020/5-6-2020) που ισχύει από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 6 Ιουνίου 2020.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς ενημερώνει την αγορά για το 10 ήμερο που εμπεριέχεται στις ενδιάμεσες εκπτώσεις περιόδους 2020

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς
Σύμφωνα με την απόφαση (αρ.πρωτ. 113083/322 ημ. 22/03/2017) του Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς κ. Βεργίδη Ανδρέα και κατόπιν πρότασης του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς καθορίστηκαν οι εξής ημερομηνίες για τις ενδιάμεσες εκπτωτικές περιόδους συνολικής διάρκειας 30 ημερών που ισχύουν για τα εμπορικά καταστήματα εντός των διοικητικών ορίων Δήμου Κιλκίς.

ΚΔΑΠ "ΑΙΑΣ" Κιλκίς: Ξεκινούν οι αιτήσεις