Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024

Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό 15 Μαρτύρων στην πόλη της Στρώμνιτσας (Φωτογραφίες)

Υπογράφει η Γεωργία Κολεσιώτου
Με συγκίνηση παρακολούθησα τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό 15 Μαρτύρων στην πόλη της Στρώμνιτσας προτού ένα μήνα περίπου, τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023, τοπική εορτή σύμφωνα με το Ιουλιανό Ημερολόγιο, Παλαιό Ημερολόγιο (28 Νοεμβρίου).

Από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Πιερίας συνελήφθη αλλοδαπός για μη νόμιμη μεταφορά αλλοδαπών

Συνελήφθη χθες (3 Ιανουαρίου 2024) το βράδυ, σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Πιερίας, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, σε συνεργασία και με αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Ημαθίας, αλλοδαπός άνδρας, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Ανακοίνωση Δ.Ε.Υ.Α. Κιλκίς για την προμήθεια και εγκατάσταση ψηφιακών υδρομέτρων

Ανακοίνωση Δ.Ε.Υ.Α. Κιλκίς
Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση και θέση σε λειτουργία της προμήθειας της ΔΕΥΑ Κιλκίς που αφορά την προμήθεια ψηφιακών υδρομέτρων στην πόλη του Κιλκίς που αφορούσε τα πρώτα 10.350 ψηφιακά υδρόμετρα και με την έναρξη της τοποθέτησης επιπλέον 2.500 μέσω του έργου Α΄ΦΑΣΗ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΔΕΥΑ ΚΙΛΚΙΣ, ενημερώνουμε τους δημότες για τα εξής:

124 εκατ. ευρώ για εγγειοβελτιωτικά έργα – πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων

Μετά από συνεργασία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Λευτέρη Αυγενάκη με τον αρμόδιο Υφυπουργό Διονύση Σταμενίτη, εκδόθηκε την 03/01/2024 με την υπογραφή του Γενικού Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων,Δημήτρη Οδ. Παπαγιαννίδη, πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων στο πλαίσιο της Δράσης 4.3.1: «Υποδομές εγγείων βελτιώσεων» του Προγράμματος «Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020».

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών συνελήφθη ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη χθες (3 Ιανουαρίου 2024) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, ημεδαπός άνδρας, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Παρατείνεται η ισχύς των χορηγηθέντων δελτίων μετακίνησης ΑμεΑ έτους 2023

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με το με αρ.πρωτ.113098/27-12-2023 έγγραφο του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας:
Παρατείνεται η ισχύς των χορηγηθέντων δελτίων μετακίνησης ΑμεΑ έτους 2023, από τον Ιανουάριο 2024 και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται έως ότου εκδοθεί η νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση για την χορήγηση & θεώρηση των δελτίων μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2024.

Αναβίωση του ποντιακού θεατρικού δρώμενου ''Μωμόγεροι'', από την Ένωση Ποντίων νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες"