Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Θεοπούλα Δούτση: Συμπορεύομαι με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ και τον Θεόδωρο Βαφειάδη



Ανακοίνωση Συμμαχίας Αντίστασης και Αλληλεγγύης με υποψήφια Περιφερειάρχη τη Δέσποινα Χαραλαμπίδου

Δελτίο τύπου Συμμαχίας Αντίστασης και Αλληλεγγύης
Η κοινή προσπάθεια της ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ριζοσπαστικών, κινηματικών αυτοδιοικητικών και πολιτικών δυνάμεων και ευαισθητοποιημένων ανένταχτων πολιτών «γέννησε» τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ), η οποία κατεβαίνει στις εκλογές της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με επικεφαλής και υποψήφια Περιφερειάρχη τη Δέσποινα Χαραλαμπίδου.

Τακτική και δια ζώσης δημόσια συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Τακτική και δια ζώσης δημόσια συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας, θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» του Δήμου Παιονίας στο ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ, την 4η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 18.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Με απόφαση Αυγενάκη - Λυκουρέντζου απαλλάσσονται από εκτιμητικά τέλη πυρόπληκτοι κτηνοτρόφοι

Κατόπιν συνεργασίας του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρη Αυγενάκη με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Θ. Λυκουρέντζο, το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού αποφάσισε σήμερα να μην απαιτείται η καταβολή εκτιμητικών τελών από τους παραγωγούς για τις απώλειες του ζωικού κεφαλαίου για ζημιές οι οποίες προέρχονται από ακραία καιρικά φαινόμενα και θεομηνίες όπως αναφέρονται στο ν. 4797/2021 περί Κρατικής Αρωγής, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Μικροβιολογικό Εργαστήριο στο Κιλκίς, ζητά βοηθό Μικροβιολόγου - 31/8/2023

Μικροβιολογικό Εργαστήριο στο Κιλκίς ζητά βοηθό Μικροβιολόγου με εμπειρία στις αιμοληψίες.Τηλ.επικοινωνίας 6977016404

Παρουσίαση των θέσεων και του ψηφοδελτίου της παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» του Χρήστου Παπαστεργίου

Ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» Χρήστος Παπαστεργίου σας προσκαλεί την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 12:30, στην παρουσίαση των θέσεων και του ψηφοδελτίου της παράταξης.
Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Μανώλης Αναγνωστάκης», στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης.

Μηχάνημα έργου της Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς στο μέτωπο κατάσβεσης της πυρκαγιάς στην Κορώνα Παιονίας


Μηχάνημα έργου για την κατάσβεση της πυρκαγιάς σε χαμηλή δασική έκταση βορειοδυτικά του οικισμού Κορώνα διέθεσε άμεσα η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς. Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης ο αναπληρωτής προϊστάμενος του τμήματος πολιτικής προστασίας Θεόδωρος Κοκκίνης και το στέλεχος του τμήματος Κλεαρέτη Πασσαλίδου βρέθηκαν στο σημείο όπου επιχειρούσαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.
Το μηχάνημα έργου της Π.Ε. Κιλκίς έκανε διάνοιξη και διαπλάτυνση αντιπυρικών ζωνών , σύμφωνα με τις οδηγίες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς

Ανακοίνωση Πολυανείου Ωδείου Κιλκίς
Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς. Αφήνουμε πίσω τις βουτιές και προγραμματίζουμε έγκαιρα την εγγραφή μας στο μουσικό όργανο της επιλογής μας.
Αν δεν έχετε επιλέξει θα σας κατευθύνουμε με ειδικά τεστ να διαλέξετε το όργανο που σας ταιριάζει.
Σας περιμένουμε καθημερινά 2.30μ.μ-8.30μ.μ.και Σάββατο 9.30π.μ-2.00μ.μ.

Κώστας Σιωνίδης: Καταθέσαμε το οριστικό ψηφοδέλτιο νίκης της «Παιονίας της Προόδου»

Υπογράφει ο Κώστας Σιωνίδης
Υποψήφιος δήμαρχος Παιονίας

Στις 2:02 μμ σήμερα Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023, καταθέσαμε το οριστικό ψηφοδέλτιο νίκης της «Παιονίας της Προόδου». Το μεγαλύτερο τμήμα του, είχε κατατεθεί την Δευτέρα 28 Αυγούστου με αρ. πρ. 50 ανάμεσα σε όλους τους συνδυασμούς που συμμετέχουν στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου πανελλαδικά.

Σοφία Καπαλτσίδου: Συμπορεύομαι με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ και τον Θεόδωρο Βαφειάδη




Γεωργία Βαλμά: Συμπορεύομαι με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ και τον Θεόδωρο Βαφειάδη



Χριστίνα Χρυσοχοΐδου: Συμπορεύομαι με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ και τον Θεόδωρο Βαφειάδη

Υπογράφει η 
Χριστίνα Χρυσοχοΐδου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς
Για όσους δεν με γνωρίζουν, ονομάζομαι Χριστίνα Χρυσοχοΐδου. Γεννήθηκα, ζω και εργάζομαι στο Κιλκίς. Είμαι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Υπηρέτησα ως ειδικευόμενη ιατρός στην Πτολεμαϊδα, στο Μάντσεστερ και Barnsley της Αγγλίας, και στην Αθήνα. Εργάζομαι στην ΩΡΛ κλινική του Γ.Ν. Κιλκίς από το 2004 και κατέχω το βαθμό της Διευθύντριας.

Η Κοινότητα Αξιούπολης, ευχαριστεί θερμά...

Ευχαριστήριο Κοινότητας Αξιούπολης
Οι εκδηλώσεις των 43ων Αξιουπολιτικων ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 27 Αυγούστου με μεγάλη επιτυχία. Σας ευχαριστούμε θερμά για την στήριξή σας αλλά και για την παρουσία σας.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς στηρίζει τις κινητοποιήσεις εργαστηριακών και κλινικοεργαστηριακών ιατρών

Ανακοίνωση Ιατρικοιύ Συλλόγου Κιλκίς
Ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς στηρίζει όπως πάντα τις εξαγγελθείσες δράσεις των εργαστηριακών και κλινικοεργαστηριακών ιατρών, που αφορούν στην αναστολή εκτέλεσης των παραπεμπτικών του ΕΟΠΥΥ από 1 Σεπτεμβρίου και σε απεργιακές κινητοποιήσεις και έχουν ως στόχο την κατάργηση του clawback καθώς και την διόρθωση της μέχρι τώρα δυσλειτουργικής συνεργασίας με τον ΕΟΠΥΥ.

Διπλάσιος του διατιθέμενου ο προϋπολογισμός των προτάσεων - Ενδιαφέρον για επενδύσεις 8.000.000 € μέσω του LEADER της ΑΝΚΙ

Δελτίο τύπου Αναπτυξιακής Κιλκίς
Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 30.8.2023 η διαδικασία υποβολής προτάσεων στο πλαίσιο της 2ης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, για το Τοπικό Πρόγραμμα LEADER/CLLD (παρεμβάσεις Ιδιωτικού χαρακτήρα) της Αναπτυξιακής Κιλκίς στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020.

Λένα Αναστασιάδου για ΔΕΥΑ Κιλκίς: Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του

Υπογράφει η Λένα Αναστασιάδου
Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς

Σήμερα, στην εκπνοή κυριολεκτικά της νυν δημοτικής θητείας, συμπληρώνουμε δύο τουλάχιστον χρόνια, με ανακοινώσεις στα τοπικά ΜΜΕ, αλλά και συνεχή ερωτήματα από την πλευρά μας, σχετικά με τη μη ορθή και άκρως προβληματική διαχείριση της ΔΕΥΑ, όπως είναι το χρέος των οκτώ εκατομμυρίων στη ΔΕΗ, σε μια επιχείρηση με ανταποδοτικό χαρακτήρα, η πλημμελής λειτουργία υπηρεσιών, η αχαρακτήριστη συμπεριφορά συγκεκριμένων υπηρεσιακών στελεχών, τα χαμηλά ποσοστά εκπτώσεων σε διαγωνισμούς, ειδικά των εμβληματικών έργων, οι προμήθειες που γίνονται από τη ΔΕΥΑ με διπλάσια χρήματα από ότι θα τα κατασκεύαζε ο ιδιώτης, η μυστική αλληλογραφία μεταξύ των υπηρεσιακών παραγόντων κλπ.

Ανοιχτή επιστολή ΔΕΥΑΚ, προς τους δημότες Κιλκίς

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΙΛΚΙΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ του Υποέργου «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΔΡΟΜΕΤΡΩΝ» του Έργου «ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ»
Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να σας εκθέσουμε ένα σύντομο ιστορικό του υποέργου «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΔΡΟΜΕΤΡΩΝ» για το οποίο τελευταία διαδίδονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και στον τοπικό τύπο, διάφορα ευφάνταστα σενάρια περί άνομων ενεργειών και παραλείψεων, που στόχο έχουν να πλήξουν το κύρος της ΔΕΥΑ ΚΙΛΚΙΣ αλλά και των υπηρεσιακών της στελεχών που απαρτίζουν την Επιτροπή Παραλαβής του ανωτέρω υποέργου.

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Η φωνή του Στέλιου Καζαντζίδη δεν θα σιγήσει ποτέ στη συνείδηση των Ελλήνων

Για το Στέλιο Καζαντζίδη μιλά ο Θ. Πασσαλίδης στη Gnomiwebtv την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021
Γράφει ο Θεόδωρος Πασσαλίδης πρ. Βουλευτής - Τηλ.: 6972 093131
Πέρασαν 22 χρόνια από τον θάνατο ενός κορυφαίου λαϊκού τραγουδιστή όλων των εποχών. Πέθανε 14 Σεπτεμβρίου 2001. Τα κανάλια κρατικά και ιδιωτικά πρέπει να παίζουν Στέλιο Καζαντζίδη. Δεν πρέπει να τον ξεχάσουν, το ζητάει ο κόσμος. Ο Στέλιος δεν σπούδασε σε κανένα ωδείο, σε καμία σχολή. Η φύση τον προίκισε με τα σπάνια μοναδικά και ανεπανάληπτα φωνητικά προσόντα που φεύγουν στα ουράνια. Εάν ο Καζαντζίδης είχε την ανάλογη μουσική παιδεία θα μπορούσε να διαπρέψει με μεγάλη επιτυχία σαν βαρύτονος όπερας στην παγκόσμια μουσική σκηνή όπως έγραψε κάποιος με εξιδεικευμένες γνώσεις και εμπειρία πάνω στο θέμα αυτό.

Σκεφτείτε... και μετά ψηφιστε - Δεν είναι ο δήμος κερδοσκοπική εταιρεία

Υπογράφει η Θεοδώρα Παπαδοπουλου

Δικηγόρος

Από 1η Σεπτεμβρίου ξεκινά επισήμως η εκλογική αναμέτρηση των τριών εν δυνάμει διεκδικητών της ηγεσίας του δήμου. Το Κιλκίς πέρασε μια δυσκολη τετραετία, γιατί κατ εμέ, όταν διαλύεται ο θεσμός της αντιπολίτευσης, δεν υφίσταται ελεγκτικός μηχανισμός γεγονός που οδηγεί σε μη υγειη λειτουργία και αλαζονικές διαθεσεις. Σημείο των καιρών.

Το χρίσμα είναι της Βάπτισης, όχι της Εκλογής

Υπογράφει ο 
Χριστόφορος
Τουτουντζίδης 
Δικηγόρος

Μετά το θριαμβευτικό 41% ο Μητσοτάκης ξεκίνησε ανέφελη την δεύτερη τετραετία, που όμως έχει θάψει πολιτικούς τιτάνες, όπως του Κωνσταντίνο Καραμανλή το 1977 και τον Ανδρέα το 1985. Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε στον λογαριασμό και την δεύτερη τετραετία Σημίτη και Κωστάκη Καραμανλή, αλλά τα πολιτικά μεγέθη ήταν μικρά εξαρχής. 

Η Μάτσκου Κωνσταντίνα Υποψήφια με την Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς

Υπογράφει η 
ι Κωνσταντίνα Μάτσκου

Ονομάζομαι Κωνσταντίνα Μάτσκου, είμαι 31 ετών, μεγάλωσα στο Κιλκίς και κατάγομαι από τον Γαλλικό, Κιλκίς.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη, 30/8/2023, 10:11 μ.μ.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας συνελήφθησαν στην Ημαθία 3 άτομα για καλλιέργεια κάνναβης

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, οδήγησαν στη σύλληψη τριών ημεδαπών ανδρών χθες (29 Αυγούστου 2023) το πρωί στην Ημαθία, για καλλιέργεια κάνναβης.

VIDEO: Θολό και βρώμικο νερό στις βρύσες του Ισώματος Κιλκίς

Ανδρέας Στεφανίδης: Συμπορεύομαι με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ και τον Θεόδωρο Βαφειάδη

Υπογράφει ο Ανδρέας Στεφανίδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
- Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε την πόλη μας και τα χωριά μας. Το ΝΕΟ φέρνει αυτήν την αλλαγή.
- Ήρθε η ώρα της αλλαγής.
- Ήρθε η ώρα του ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 29 Αυγούστου 2008 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2008. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΓΡΑΜΜΑ

Αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη στις εργασίες καθαρισμού αυτοφυούς βλάστησης και κοπής χόρτων στον κόμβο Μεταλλικού

“Προτεραιότητα σε παρεμβάσεις και έργα που έχουν στόχο την βελτίωση της οδικής ασφάλειας δίνει η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς”, υπογράμμισε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, επιβλέποντας σήμερα τις εργασίες καθαρισμού αυτοφυούς βλάστησης, κοπής χόρτων, στον κόμβο Μεταλλικού, έναν διασυνδετήριο “κρίκο” για τις περιοχές του νομού, τη ΒΙ.ΠΕ Σταυροχωρίου, για τα τελωνεία της Δοϊράνης, του Προμαχώνα, αλλά και τη γειτονική Π.Ε. Σερρών.

Συνάντηση του Αντιπροέδρου της Βουλής Γιώργου Γεωργαντά με τον Υπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη για το Δικαστικό Μέγαρο Κιλκίς

Το ζήτημα της ανέγερσης του Δικαστικού Μεγάρου Κιλκίς, έργο το οποίο έχει ενταχθεί στα ΣΔΙΤ των Δικαστικών Μεγάρων Κεντρικής Μακεδονίας βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης κατά τη συνάντηση του Αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Γεωργαντά με τον Υπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη.

Το KINESIS GYM ξεκινά τη σεζόν πολύ δυναμικά με δωρεάν 7 μέρες σε κάθε νέα εγγραφή

Δελτίο τύπου KINESIS GYM
Ξεκινάμε τη σεζόν πολύ δυναμικά.
Με 26 ώρες την εβδομάδα ομαδικών προγραμμάτων αίθουσας και 25 ώρες την εβδομάδα Pilates Reformer Class είμαστε έτοιμοι να σας οδηγήσουμε με ασφαλεια στο μαγικό χώρο του Fitness.

Τι λέει ο Π. Παππάς για τις μισθολογικές αδικίες του προσωπικού ενόπλων δυνάμεων

Δελτίο τύπου Π. Παππά
Σε συνέχεια εγγράφου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ), καθώς και συναντήσεων με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ , ο βουλευτής Κιλκίς με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πέτρος Παππάς, κατέθεσε Επίκαιρη Ερώτηση, προς τον κ. Υπουργό Εθνικής Άμυνας, η οποία θα συζητηθεί στη Βουλή την Παρασκευή 01/09 στις 12:00.

Ο Δήμος Παιονίας… είναι ένας δήμος με ή χωρίς την παρουσία της δημοτικής αρχής;

Παρεμβαίνει η αναγνώστρια της Γνώμης, Γεωργία Τεπερίδου
Σε κάποιο δρόμο του Πολυκάστρου, κάπου ανάμεσα στα σπίτια, βρίσκεται ένας χώρος που χρησιμοποιείται ως χώρος ανακύκλωσης παλαιών ηλεκτρικών συσκευών. Έχει ένα container που εναποθέτεις την συσκευή που δεν χρειάζεσαι ώστε να πάρει τον δρόμο της ανακύκλωσης, χωρίς να την πετάμε δεξιά αριστερά και ρυπαίνεται το περιβάλλον.

Αθανάσιος Σοφιόγλου: Συμπορεύομαι με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ και τον Θεόδωρο Βαφειάδη



Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

Τροχαίο στην πόλη του Κιλκίς

Τροχαίο με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό μιας ηλικιωμένης σημειώθηκε σήμερα το πρωί Τρίτη 29 Αυγούστου στην κεντρική οδό της πόλης την 21η Ιουνίου, στο ύψος του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Δήλωση υποψηφιότητας Σοφίας Ιορδανίδου με το συνδυασμό ΝΕΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΙΟΝΙΑ και υποψήφιο Δήμαρχο τον Χρήστο Γκουντενούδη.

Υπογράφει η Σοφία Ιορδανίδου
Πρόεδρος Κοινότητας Ευρωπού

Αγαπητοί μου συμπολίτες, της ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΕΥΡΩΠΟΥ και του ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ.
Οδεύοντας προς τις Αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου του 2023 θέλω να προβώ και εγώ προσωπικά στην ακόλουθη δήλωση:

Φωτιάδης Κωνσταντίνος και Καργιώτου Νίκη, υποψήφιοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς

Ο Φωτιάδης Κωνσταντίνος Υποψήφιος με την Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Φωτιάδης, είμαι 69 ετών και είμαι συνταξιούχος.
Κατάγομαι από το Μυλοχώρι του νομού Κιλκίς.

Γιώργος Μιχαηλίδης: Ανακαλώ το δημοσίευμα μου

Υπογράφει ο Γιώργος Μιχαηλίδης
Ζητώ δημόσια συγγνώμη από την Διοίκηση και τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑ Κιλκίς, διότι η πληροφόρηση περί μη πληρωμής των παγίων εντολών από τις Τράπεζες λόγω αλλαγής των αριθμών ανάθεσης με νέους που αρχίζουν από RF δεν ήταν αληθής και η μη πληρωμή ήταν αποτέλεσμα άλλης αιτίας, ανακαλώ το δημοσίευμα μου

Νέο τμήμα μοντέρνου χορού στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Για όσους παραπονέθηκαν ότι δεν έχουμε μοντέρνο χορό στην Τέχνη, παράπονα τέλος. Η Τέχνη είναι εδώ για να κάνετε μαζί τα πρώτα βήματα γνωριμίας με την τεχνική του μοντέρνου χορού.

Ο Πέτρος Παππάς στηρίζει Στέφανου Κασσελάκη

Δελτίο τύπου Π. Παππά
Ο Πέτρος Παππάς, Βουλευτής Κιλκίς με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, έχει εκφράσει την εκτίμησή του στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη, τον οποίο μάλιστα, φιλοξένησε στο νομό Κιλκίς και πραγματοποίησαν από κοινού, διήμερη περιοδεία στην περιοχή.

Μετά τα περιστατικά κακοποίησης ιπποειδών: Απάντηση της Επιτρόπου Στέλλας Κυριακίδου στη Μαρία Σπυράκη

Δελτίο τύπου Μαρίας Σπυράκη
Η Κομισιόν αναμένεται να προχωρήσει σε νομοθετική ρύθμιση για την προστασία των ιπποειδών μετά τα περιστατικά κακοποίησης που είδαν το φως της δημοσιότητας και στην Ελλάδα, τα οποία προκαλούν θλίψη και αποτροπιασμό σε όλους μας. Η Επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων Στέλλα Κυριακίδου προανήγγειλε τα μέτρα με απάντηση στην ερώτηση που κατέθεσε η ευρωβουλευτής του ΕΛΚ Μαρία Σπυράκη.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη, 29/8/2023, 10:24 μ.μ.

Συνελήφθησαν στις Σέρρες δύο άτομα για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών
Συνελήφθησαν προχθές (27 Αυγούστου 2023) το βράδυ σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας και μία ανήλικη ημεδαπή, για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών.

Έκθεση του Καλλιτεχνικού Πολιτιστικού Συλλόγου ΙΡΙΔΑ



Χρήστος Κιουρτσίδης: Συμπορεύομαι με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ και τον Θεόδωρο Βαφειάδη

Κώστας Χριστοφορίδης: Γυρίζουμε σελίδα, με ένα ΝΕΟ Ξεκίνημα για Το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ

Τουρνουά φιλίας 2023, του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Κιλκισιακού και Φίλων



Θέσεις εργασίας στο ΚΔΑΠ Ονειρόκοσμος - 29/8/2023

Η ομάδα του ΚΔΑΠ Ονειρόκοσμος μεγαλώνει. Εάν θέλεις να ενταχθείς στην ομάδα μας, μπορείς να μας στείλεις το βιογραφικό σου.
Αναζητούμε:
Νηπιαγωγό 
Εκπαιδευτικό δημοτικής εκπαίδευσης
Email: kdap.oneirokosmos@gmail.com
Τηλ. Επικοινωνίας: 6941-3121-777 & 23430-23100

Θέσεις εργασίας στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ KRISTONIA SUITES HOTEL Κιλκίς - 29/8/2023

Το ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ KRISTONIA SUITES HOTEL ζητάει καθαρίστριες για πλήρη απασχόληση. Επίσης ζητείται άνδρας για την νυχτερινή βάρδια της Reception με γνώση Αγγλικών και υπολογιστή. Αποστολή βιογραφικών στο kristoniasuiteshotel@gmail.com ή επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6972841508-6973651728.

Ας τελειώνουμε επιτέλους με πρακτικές που θυμίζουν Μεσαίωνα – Η μεγάλη συζήτηση που πρέπει να ανοίξει

Γράφει ο Μπάμπης Καραγεωργίου
Η υπόθεση των νέων ταυτοτήτων ήρθε να διχάσει – και αυτή- την κοινωνία, αλλά κυρίως να αναδείξει τις πτυχές του μεσαιωνικού σκοταδισμού που υπάρχει ακόμα στην χώρα.Η έκφραση ενός ορθού πολιτικού λόγου δίνει δυστυχώς ακόμα και στις μέρες μας την θέση της πάνω στην εκμετάλευση της πίστης των ανθρώπων που πρέπει να είναι καθολικά σεβαστή, σε αναχρονιστικές πρακτικές που οδηγούν στην άσκηση της πολιτικής, αν αυτό μπορεί να ονομαστεί πολιτική με όρους Μεσαίωνα.Τα περιστατικά είναι πολλά και “φωνάζουν”.

Χρήστος Καλεμκερίδης: Συμπορεύομαι με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ και τον Θεόδωρο Βαφειάδη

Υπογράφει ο Χρήστος Καλεμκερίδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς

Έχετε σκεφτεί την ιδανική πόλη/χωριό για εσάς και τα παιδιά σας;
Θεωρώ πως δεν έχει καμία σχέση με το Κιλκίς του σήμερα.
Πρώτη φορά ένας άνθρωπος με έκανε να εμπιστευτώ τις ιδέες και τα οράματα του και αυτός ειναι ο Θεόδωρος Βαφειάδης.
Μια ομάδα από νέους ανθρώπους με νέες ιδέες και όνειρα για ένα ΝΕΟ Δήμο.
Όσοι με ξέρετε μπορείτε να αναγνωρίσετε την αποφασιστικότητα μου και την θέληση να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες σας.
Ζητάω την στήριξη σας να κάνουμε τον Δήμο μας όπως τον ονειρευόμαστε και ειναι στο χέρι όλων μας να αλλάξουμε τον τόπο μας.

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι νομού Κιλκίς, της παράταξης «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα

Με κεντρικό σύνθημα «Εμπιστοσύνη», ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής του συνδυασμού "Αλληλεγγύη" Απόστολος Τζιτζικώστας, παρουσίασε σήμερα τους 154 υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της παράταξης στους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ.

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς - 29/8/2023

- Ζητούνται από την 
ΠΑΡΠΑΡΑΣ ΑΕ - Κιλκίς εργάτες παραγωγής σε βιοτεχνία τροφίμων για εποχιακή απασχόληση. Είδος Εργασίας: Πλήρης απασχόληση. Δείτε ΕΔΩ
- Ζητείται από την ΑΣΠΙΚ ΚΟΥΡΑΛΙΔΗ ΟΕ - Κιλκίς, πωλητής - πωλήτρια. Δείτε ΕΔΩ

Ανεβάστε τον πήχη ψηλά: Επιλέξτε μία από τις ειδικότητες ΕΠΑΣ Μαθητείας Κιλκίς

Ανακοίνωση ΕΠΑΣ Μαθητείας Κιλκίς
Εγγραφείτε άμεσα στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.gov.gr/.../eggraphe-se-epaggelmatike-skhole...
Σε περίπτωση αδυναμίας υποβολής της αίτησης μπορείτε
να την υποβάλλετε στο σχολείο μας, στην οδό Γ. Αργυρίου 16 στο Κιλκίς.
Τηλέφωνα πληροφοριών: 23410 20596 και 23410 20896.

Άγγελος Δρεμισιώτης: Συμπορεύομαι με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ και τον Θεόδωρο Βαφειάδη



Διακοπή ηλεκτροδότησης στο Ηλιόλουστο Κιλκίς, την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Ανακοίνωση ΔΕΔΔΗΕ
Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι θα διακοπεί προσωρινά η παροχή ρεύματος στο Ηλιόλουστο Κιλκίς -Τμήμα χωριού, από το νότιο τμήμα έως Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου- την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023 από τις 9:00 έως τις 2:30, λόγω εκτέλεσης τεχνικών εργασιών.

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Τα νέα της Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς - 28/8/2023

Δελτίο τύπου Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
Φιλική νίκη για τον Αλέξανδρο Κιλκίς
Το πρώτο του φιλικό για αυτή την σεζόν έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης ο Αλέξανδρος Κιλκίς, που υποδέχθηκε στο Δημοτικό Στάδιο τον ΠΑΟΝΕ Επταλόφου επικρατώντας με 1-0. Το μοναδικό τέρμα της φιλικής αναμέτρησης σημείωσε ο Παναγιώτης Ζορμπάς με κοντινό πλασέ στο 32’.

Και εις άλλα με υγεία!

Της Παναγίτσας Μιχαήλου
Ιδιωτικό θεραπευτήριο στη Σκόπελο έστειλε εξώδικο στο δημόσιο Νοσοκομείο της περιοχής, διότι δεν προβαίνει στην καταγραφή, συνταγογράφηση και τιμολόγηση των περιστατικών των αλλοδαπών τουριστών που το επισκέπτονται.. Αυτό από μόνο του ως περιστατικό έρχεται να μας αποδείξει για μια φορά ακόμα το ποσό αμφισβητείται το αγαθό της υγείας από τον ιδιωτικό τομέα ο οποίος την βλέπει σαν ένα ακόμα πεδίο για κέρδη.