Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023

Παρουσίαση Βιβλίου ‘’Οι φωνές της Πολυνίκης‘’ της Κωνσταντίας Κοζανίτου, στα Νέα Σίλατα

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας, οι Δημοτικές Βιβλιοθήκες του Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Νέας Προποντίδας, το ΚΑΠΗ Νέων Σιλάτων και οι εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ σας προσκαλούν στην Παρουσίαση Βιβλίου ‘’Οι φωνές της Πολυνίκης‘’ της Κωνσταντίας Κοζανίτου, την Κυριακή 6 Αυγούστου και ώρα 20.30 στο ΚΑΠΗ Νέων Σιλάτων.

Δελτίο γεωργικών προειδοποιήσεων για τους βαμβακοπαραγωγούς του νομού Κιλκίς

Το παρόν δελτίο γεωργικών προειδοποιήσεων απευθύνεται στους βαμβακοπαραγωγούς με στόχο την αποτελεσματική φυτοπροστασία στον πραγματικό καλλιεργητικό χρόνο.

Αλόγιστη και αχρείαστη σπατάλη την οποία καλείται να πληρώσει ο Δημότης Κιλκίς

Παρεμβαίνει η αναγνώστρια της Γνώμης Ρ.Α.
Πέμπτη, 2 Αυγούστου και ώρα 10:02 π.μ. Από ύψος του Αγίου Θεράποντα έως το Γηροκομείο Κιλκίς ο εξωτερικός φωτισμός είναι ανοιχτός. Αλόγιστη και αχρείαστη σπατάλη την οποία καλείται να πληρώσει ο Δημότης. Γιατί;

Αλέξανδρος Σεϊτανιώτης: Συμπορεύομαι με το ΝΕΟ και τον Θεόδωρο Βαφειάδη

Σεϊτανιώτης Χ. Αλέξανδρος

Δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς

Μετά από μία τετραετία ως Δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς, βίωσα την λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου από την θέση της αντιπολίτευσης. Κρίναμε τις αποφάσεις, επισημάναμε παραλείψεις της Δημοτικής αρχής, προτείναμε αλλαγές και παρεμβάσεις που χρειάζεται η πόλη και τα χωριά μας. 

Στον Αλέξανδρο Κιλκίς ο Φώτης Κόλα

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Ένα νεανικό συγκρότημα όπως αυτό του Αλέξανδρου Κιλκίς χρειάζεται την απαραίτητη "ένεση" εμπειρίας " για να βοηθήσει τους μικρότερους ηλικιακά ποδοσφαιριστές. Για αυτόν τον λόγο από σήμερα παίκτης της ομάδας μας είναι ο πολύπειρος Φώτης Κόλα.

Στον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη ο Γενικός Πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη

Συνάντηση με τον Γενικό Πρόξενο της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη κ. Κωνσταντίνο Πολυκάρπου είχε σήμερα στο γραφείο του στο Διοικητήριο, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης.

Εργασίες διαγράμμισης στην Εθνική Οδό 67 Θεσσαλονίκης-Αεροδρομίου

Εργασίες διαγράμμισης στην Εθνική Οδό 67 Θεσσαλονίκης-Αεροδρομίου στο τμήμα από τη διασταύρωση με την περιφερειακή οδό Κ-13 έως τη διασταύρωση του αεροδρομίου «Μακεδονία» θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Κοντά στις Mούσες

Του Κώστα Μπούζα 
Και ξαφνικά μπροστά του αντίκρισε τις Μούσες. Τις Ολύμπιες κόρες, τις περιπόθητες. Τις αξιέραστες κι αγνές. Τις πολυύμνητες. Και θαμπωμένος κοντοστάθηκε από την ομορφιά τους. Και έμεινε εκεί ώρα πολλή να περιμένει, χωρίς κι εκείνος να γνωρίζει τι.

Επίσκεψη κλιμακίου του Δήμου Παιονίας στον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Τρίτη, 1 Αυγούστου 2023, ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Αθανάσιο Τζούρτζο και Γιώργο Δουλκερίδη, επισκέφτηκαν στην Αθήνα τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ Παναγιώτη Τερεζάκη.