Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 7 Αυγούστου 2021

Κορωνοϊός (7/8/2021): 2.768 νέα κρούσματα (16 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 10 θάνατοι και 198 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.768, εκ των οποίων 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 512.342 (ημερήσια μεταβολή +0.5%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 129 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.185 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο 7/8/2021, 5:19 μ.μ.


Σύλληψη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων
Συνελήφθη χθες (6 Αυγούστου 2021) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία του, τα οποία και κατασχέθηκαν:

Γ. Γεωργαντάς: "Δεν μεταβαίνουμε, με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, σε δάση, άλση και εθνικούς δρυμούς"


Συναντήσεις, στην περιοχή του Παρόχθιου Κρουσσίων, με στελέχη του Δασαρχείου Κιλκίς και τον Πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου καθώς και στελέχη του Δασαρχείου Γουμένισσας, στην περιοχή Καστανερής Πάικου, είχε ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς.

Δήλωση Παύλου Τονικίδη για το θάνατο του Κωνσταντίνου Μίχαλου

Υπογράφει ο
Παύλος Τονικίδης
Σαν κεραυνός εν αιθρία ακούστηκε η είδηση του θανάτου του Κωνσταντίνου Μίχαλου στο πανελλήνιο. Μας συγκλόνισε και μας σόκαρε η απώλεια του. Το κενό που αφήνει στον δημόσιο χώρο είναι δυσαναπλήρωτο.

(Video) Βοήθεια για τους πυρόπληκτους, συγκεντρώνει το Τοπικό Τμήμα Κιλκίς του Σώματος Ελληνικού οδηγισμού

Γιατροί του Κόσμου: Έκκληση για βοήθεια στον άμαχο πληθυσμό της Παλαιστίνης


Δελτίο τύπου των Γιατρών του Κόσμου

Τα αθώα παιδιά και οι άμαχοι δεν πρέπει να σηκώνουν το βάρος μιας σύγκρουσης που δεν οφείλεται σε αυτούς
O παλαιστινιακός λαός υπομένει μια διαρκή στρατιωτική κατοχή και μια συντονισμένη προσπάθεια να του στερήσουν τη γη, τα δικαιώματα, την υγεία και την αξιοπρέπειά του. Με περισσότερους από 600 Παλαιστίνιους να έχουν τραυματιστεί από τις ισραηλινές δυνάμεις κατά τη διάρκεια επιδρομής στο τέμενος Al Aqsa στην παλιά πόλη της κατεχόμενης Ανατολικής Ιερουσαλήμ, η κατάσταση είναι κρίσιμη.