Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

(Video) Κιλκίς: Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

 
Την Παρασκευή 20/08/2021 στις 7:30 μ.μ. πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς για τον Υποχρεωτικό Εμβολιασμό των Υγειονομικών και Προνοιακών Υπαλλήλων, έξω από το γραφείο του Διοικητή του Νοσοκομείου. Ακολούθησε πορεία προς στα γραφεία των Βουλευτών του νομού Κιλκίς.

Η Αμάλ, οι Νέρωνες και το κακό μας το χάλι


Της Παναγίτσας Μιχαήλου
Έτσι που λέτε. Δε μας φτάνει ο ιός που έτσι όπως πάει θα εξαντλήσει όλη την αλφαβήτα στις μεταλλάξεις, δε μας φτάνουν οι φωτιές που θα δημιουργήσουν στρατιές ξεσπιτωμένων και άνεργων, δε φτάνει που δεν ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει κι από που θ 'αρχίσουμε σαν κράτος να επουλώνουμε πληγές, έχουμε και την Αμάλ να περιφέρεται ανά την Ελλάδα.

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών


Εργασίες κοπής πρασίνου στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 23 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021.

Τι λέει η ΔΑΣ ΟΤΑ για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών σε εργαζομένους στους Δήμους

Ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας (ΔΑΣ–ΟΤΑ) εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας

Το τελευταίο διάστημα ζούμε στους Δήμους και στην Περιφέρεια την αποθέωση του ιδεολογήματος της «ατομικής ευθύνης». Δεκάδες συνάδελφοι μπαίνουν ή πρόκειται να μπουν σε υποχρεωτική διαθεσιμότητα άνευ αποδοχών επειδή δεν έχουν εμβολιαστεί.

Κορωνοϊός (20/8/2021): 3.625 νέα κρούσματα (10 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 30 θάνατοι και 296 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.625, εκ των οποίων 16 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 554.055 (ημερήσια μεταβολή +0.7%), εκ των οποίων 51.1% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 129 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.578 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Άυλο συναινετικό διαζύγιο με ένα «κλικ» - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε


Του Κωνσταντίνου Μ. Τζίκα*

Το άυλο συναινετικό διαζύγιο αποτελεί πλέον Νόμο του Κράτους από την 21η Μαΐου 2021, ότε και δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Ολόκληρη η διαδικασία θα πραγματοποιείται μέσω μιας εφαρμογής στο διαδίκτυο όπου ο ένας εκ των δύο δικηγόρων θα εκκινεί την διαδικασία με την σύνδεση του στην εν λόγω εφαρμογή με τους κωδικούς taxisnet, εισάγοντας μεταξύ άλλων στοιχείων, τον αριθμό, τον τόμο και έτος της Ληξιαρχικής Πράξης Γάμου, το είδος του γάμου (θρησκευτικό ή πολιτικό), τον αριθμό των τέκνων αλλά και τα στοιχεία του/ης συμβολαιογράφου που θα συντάξει το συναινετικό διαζύγιο. 

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 20/8/2021, 5:16 μ.μ.


Εξιχνίαση κλοπής
Από το Αστυνομικό Τμήμα Αρναίας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 16ηςΑυγούστου 2021 σε περιοχή της Χαλκιδικής, αφαίρεσε από χώρο αποσκευών λεωφορείου, ένα σάκο ημεδαπού, που περιείχε ρούχα και άλλα προσωπικά αντικείμενα. Ο κλεμμένος σάκος με το περιεχόμενό του, εντοπίσθηκε στην κατοχή του ημεδαπού και αποδόθηκε στον παθόντα.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, από αύριο Σάββατο 21-08-2021


Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α 16/20-08-2021) που ισχύει από αύριο Σάββατο 21-08-2021.

Εργαστήρια ενδυματολογίας CatWalk στο ΚΔΑΠ Kinesis for kids στο Κιλκίς


Δελτίο τύπου 
ΚΔΑΠ Kinesis for kids 
Ένα εντυπωσιακό βιωματικό εργαστήρι για παιδιά 5 έως 12 ετών με την μοναδική στο είδος Natasa Ntortoglou. Είμαστε περήφανοι για αυτή την συνεργασία, το εργαστήρι αυτό γίνεται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και έχει γίνει με τεράστια επιτυχία στην ΧΑΝΘ και σε πολλά άλλα αξιόλογα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Η πιο αναπάντεχη κωμωδία του καλοκαιριού «Δον Χουάν Ζεύς» στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς


Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Σάββατο 28 Αυγούστου 2021 στις 8.30 το βράδυ στο Στέκι της Τέχνης στο Μεταλλικό ελάτε να απολαύσετε την πιο αναπάντεχη κωμωδία του καλοκαιριού. Μια παραγωγή βγαλμένη από τα σπλάχνα τα πόλης και της Τέχνης για όλους εσάς.