Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

(Video) Με Νίκο Χαρδαλιά και Γιώργο Γεωργαντά πάμε Βάθη Κιλκίς για φαγητό και μπάλα

Με Νίκο Χαρδαλιά και Γιώργο Γεωργαντά πάμε Βάθη Κιλκίς για φαγητό και μπάλα, την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023.

Το φαινόμενο της απάτης μέσω διαδικτύου, το τελευταίο διάστημα έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις

Ανακοίνωση Επιμελητηρίου Κιλκίς
Με αφορμή τα συνεχώς αυξανόμενα τελευταία κρούσματα και τις παγίδες που στήνουν επιτήδειοι στο διαδίκτυο και τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, με σκοπό να υφαρπάξουν χρήματα ή τραπεζικά στοιχεία, το Επιμελητήριο Κιλκίς σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση, εφιστούν την προσοχή όλων, παραθέτοντας τις συχνότερες μορφές απάτης:

Πετυχημένη και η φετινή «Γιορτή Γραμμάτων και Παιδείας» του Δήμου Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023 και ενόψει του εορτασμού των Τριών Ιεραρχών πραγματοποιήθηκε στο κέντρο Πολιτισμού και Πληροφόρησης Πολυκάστρου η «Γιορτή Γραμμάτων και Παιδείας» του Δήμου Παιονίας.

Γιορτη Εθελοντών ΟΣΠΕ Γουμένισσας: 10 χρόνια Αγώνας για το Βουνό

Δελτίο τύπου Ορειβατικού Συλλόγου Περιηγητών Γουμένισσας
Το Σάββατο 4/2 στο φιλόξενο Οινοποιείο Τάτση, πραγματοποιηθηκε ''Η Γιορτή των Εθελοντών'' του Ορειβατικού Συλλόγου Περιηγητών Γουμένισσας.

Δυο επιτυχίες του 1ου ΓΕ.Λ. Κιλκίς στον 83ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά «ο Θαλής»

Ανάμεσα στους επιτυχόντες του 83ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού στα Μαθηματικά «ο Θαλής» (11-11-2022) δυο μαθητές του 1ου ΓΕ.Λ. Κιλκίς:
Πουλτουρτζίδου Χρυσάνθη, Γ’ τάξη
Στανημερόπουλος Αριστογένης, Β’ τάξη
Θερμά Συγχαρητήρια!


Εκδήλωση χαράς στο Γηροκομείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Μέσων Αποστόλων Κιλκίς
Μοναδικές μουσικές στιγμές, χαράς και κεφιού βίωσαν οι ωφελούμενοι του Γηροκομείου Κιλκίς το βράδυ της Τρίτης 31.1.2023. Η λαϊκή ορχήστρα του Ωδείου Μητρόπολης Κιλκίς σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μέσων Αποστόλων δημιούργησαν μια ιδιαίτερα χαρούμενη ατμόσφαιρα, με λόγια αγάπης, λογοτεχνικές αναφορές σε συνδυασμό με μουσικοχορευτικό πρόγραμμα που έφεραν στη μνήμη των ωφελούμενων στιγμές ανεμελιάς της νιότης τους.

Εύκολη αναζήτηση σημείων φόρτισης για ηλεκτρικά οχήματα με τη νέα εφαρμογή «Recharge»

Κοινό Δελτίο Τύπου των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Υποδομών & Μεταφορών

Τη δυνατότητα να λαμβάνουν πληροφόρηση για κάθε σημείο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, όπως τα στοιχεία του διαχειριστή, τη διαθεσιμότητα, τον αριθμό των ρευματοδοτών και τον τύπο του φορτιστή, έχουν από τη Δευτέρα οι πολίτες, καθώς τίθεται σε λειτουργία η εφαρμογή «reCharge». Πρόκειται για την πρώτη ολοκληρωμένη εφαρμογή κινητών συσκευών (για Android και iOS) για την Ηλεκτροκίνηση στη χώρα μας, η οποία θα διευκολύνει σημαντικά τους χρήστες ηλεκτρικών οχημάτων.

Απόδειξη νόμιμης κατοχής των αγροτεμαχίων που θα δηλωθούν από τους παραγωγούς στο ΟΣΔΕ 2023 – Μισθωτήρια, Α.Τ.ΑΚ και ΚΑΕΚ (κτηματολόγιο)

Ανακοίνωση Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων
Σε συνέχεια ερωτημάτων αγροτών και οργανώσεων τους και λαμβάνοντας υπόψη την πρόοδο του κτηματολογίου στη χώρα καθώς και την ισχύουσα φορολογική νομοθεσία διευκρινίζουμε τα ακόλουθα, για την σωστή προετοιμασία των αγροτών και τα οποία θα περιληφθούν στην σχετική εγκύκλιο του ΟΣΔΕ 2023 από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Διανομή νωπών προϊόντων ΤΕΒΑ στο Δήμο Παιονίας

Ο Δήμος Παιονίας ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ στα πλαίσια του επισιτιστικού προγράμματος “Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, διοικητικές δαπάνες και παροχή συνοδευτικών μέτρων 2018-2019, του ΤΕΒΑ 2014-2020” θα πραγματοποιήσει διανομή προϊόντων, στη Γουμένισσα τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 09:00 π.μ. έως τις 13:30 μ.μ. στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Γουμένισσας, και στο Πολύκαστρο την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 09:00 π.μ. έως τις 13:30 μ.μ. στοκοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Παιονίας, Μαρτίου 35 (στην πάνω πλατεία των ΚΤΕΛ).

(Video) Eπίσκεψη του Επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης "Πράξεις για τη Μακεδονία" Χρ. Παπαστεργίου στο Κιλκίς

Επίσκεψη του Επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης "Πράξεις για τη Μακεδονία" Χρ. Παπαστεργίου. Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023.

(Video) Τρεις μέρες του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς

Τρεις μέρες του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς. Φεβρουάριος 2023.

Χίλια άτομα επί σκηνής! Live Concert - ΣΟΝΕ - ΜΑΖΙ

Μια ονειρική παραγωγή! Γεμάτη φως και αισιοδοξία!
1000 Συμμετέχοντες / Όλοι μαζί επί σκηνής!
Χορωδίες, νέοι μουσικοί, ερμηνευτές, μέλη φιλαρμονικών ορχηστρών & μουσικών σχολείων, από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.