Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 3/12/2020, 10:42 μ.μ.


Εξιχνίαση κλοπής
Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ανήλικου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, την 19ηΝοεμβρίου 2020 αφαίρεσε μία δίκυκλη μοτοσικλέτα από περιοχή της Ημαθίας, η οποία βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό της.

Μήπως ήρθε η ώρα να γίνει το στέγαστρο στην στάση του λεωφορείου για μαθητές σχολείων στην περιοχή του Σαλάτς στο Κιλκίς;


Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Τομεάρχης Υποδομών και μεταφορών της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας ν. Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας
Ένα από τα αιτήματα των μαθητών του Γυμνασίου, Λυκείου, ΕΠΑΛ, στο Σαλάτς είναι "ένα στέγαστρο στην στάση" του λεωφορείου όπου είτε κατεβαίνουν τα παιδιά από το λεωφορείο για το σχολείο είτε περιμένουν το λεωφορείο για να πάνε στα σπίτια τους, κάτω από τις φυσικές περιβαλλοντολογικές συνθήκες, βροχή, κρύο, αέρα κ.λπ. Θέμα που θα έπρεπε να είχε επιλυθεί από την πρώτη ημέρα λειτουργίας των σχολικών κτιρίων της περιοχής.

Κιλτίδης: Στη μνήμη του Έλληνα Βαλερί Ζισκάρ Ντ Εσταίν


Υπογράφει ο Κώστας Κιλτίδης
Μια συζήτηση πολύ δυνατή, που την γνωστοποιώ τώρα.
Στην πρεσβεία της Ελλάδος το 2002, για την εκδήλωση της 25ης Μαρτίου. Συμμετέχει ομάδα Βουλευτών από την Ελλάδα. Με συστήνουν στον Βαλερί Ζισκάρ Ντ Εσταίν. 

Ο "Αετός" Κιλκίς διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο "Δικαίωμα στον Αθλητισμό για όλα τα παιδιά"


Ανακοίνωση ΑΕΤΟΥ Κιλκίς
O ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού υπογραμμίζει το δικαίωμα του κάθε παιδιού να απολαμβάνει τον αθλητισμό με αυτοπεποίθηση και διοργανώνει με την υποστήριξη του Δήμου Κιλκίς το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στις 21:00 μέσω του Zoom Pro διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο "Δικαίωμα στον Αθλητισμό για όλα τα παιδιά".

Νέα Δημοκρατία Κιλκίς: Τηλεδιάσκεψη Μ. Παπαδόπουλου και Γ. Τριανταφυλλίδου με Λ. Αυγενάκη


Δελτίο τύπου Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας ν. Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας
Τηλεδιάσκεψη του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη με υπευθύνους των ΔΕΕΠ (τομέα αθλητισμού) και Προέδρους από όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 στην οποία ο Υφυπουργός είχε την ευκαιρία να ενημερώσει για το μέχρι τούδε έργο του χαρτοφυλακίου του οποίου του ανέθεσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και να ακούσει τα αιτήματα και τις απόψεις των κομματικών στελεχών της ΝΔ από ολόκληρη τη χώρα για τον αθλητισμό.

Δήλωση Α. Βεργίδη για την προκήρυξη του διαγωνισμού για τη μελέτη της σιδηροδρομικής σύνδεσης της ΒΙ.ΠΕ Κιλκίς


Θετική και σημαντική εξέλιξη, η οποία θα δώσει ώθηση στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας της Βιομηχανικής Περιοχής (ΒΙ.ΠΕ) Κιλκίς, χαρακτηρίζει ο Αντιπεριφειάρχης Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Κιλκίς, κ. Ανδρέας Βεργίδης την προκήρυξη του ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού με αρ.Διακ.2248, για την μελέτη: «Σύνδεση ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς με το υφιστάμενο δίκτυο του ΟΣΕ», συνολικού ύψους 855.266,87 ευρώ (ΑΔΑ: Ψ2Β246ΨΧΕΔ-ΥΒ3) από τον Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ) ΑΕ.

Θύμα fake news ο Κιλκισιώτης οδοντίατρος Σταύρος Μακρυνιώτης

Ο Σ. Μακρυνιώτης εν ώρα εργασίας
σήμερα Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 7:08 μ.μ.


Θύμα έντονης φημολογίας ότι κατέληξε από κορωνοιό, έπεσε τις τελευταίες ημέρες ο Σταύρος Μακρυνιώτης. Ο γνωστός οδοντίατρος του Κιλκίς όχι μόνο δεν είναι ασθενής covid, αλλά αντίθετα χαίρει άκρας υγείας, εργάζεται κανονικά και κυκλοφορεί φυσικά όπως όλοι, σύμφωνα με τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν για την ανάσχεση της διασποράς του ιού. 

(Video) Δραματική έκκληση του προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς, για τήρηση των μέτρων προστασίας από την Covid-19

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020
Δραματική έκκληση του προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς, για τήρηση των μέτρων προστασίας από την Covid-19

Κορωνοϊός (3/12/2020): 1.882 νέα κρούσματα (12 κρούσματα στην Π.Ε. Κιλκίς) και 100 θάνατοι


Πέμπτη 3Δεκεμβρίου 2020 - Ενημέρωση Ελληνικής Κυβέρνησης για τον κορωνοϊό
- Ανακοινώνουμε 1.882 νέα κρούσματα και 100 θανάτους. 
- Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 111.537 και των θυμάτων σε 2.706. 
- Παραμένουν διασωληνωμένοι 622 συμπολίτες μας, ενώ 620 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ. 
- Έχουν ελεγχθεί συνολικά 2.432.614 κλινικά δείγματα. 
- Δείτε περισσότερα στοιχεία για την πορεία της νόσου στην Ελλάδα εδώ: https://covid19.gov.gr/covid19-live-analytics/

ERASMUS+: Το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς συντονιστής στο πρόγραμμα «The love of reading»


Δελτίο τύπου 3ου Γυμνασίου Κιλκίς
Το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς συντονίζει και συμμετέχει σε ένα πρόγραμμα ERASMUS+ με τίτλο «The love of reading» που έχει 3ετή διάρκεια (2019-2022). Στα πλαίσια λοιπόν του παραπάνω προγράμματος πραγματοποιήθηκε στις 1 και 2/12/2020 η 2η Διακρατική Συνάντηση των κρατών-εταίρων(Ελλάδα, Ιταλία, Κύπρος, Ισπανία, Ρουμανία, Τσεχία) , η οποία έγινε διαδικτυακά (λόγω περιορισμών COVID-19) και ολοκληρώθηκε επιτυχώς.

Οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς, για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία


Ανακοίνωση Α
στυνομικών της Γειτονιάς Κιλκίς 
Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία η σημερινή, 3η Δεκεμβρίου, αποτελεί μία αφορμή για να εστιαστεί η προσοχή της κοινωνίας γενικότερα, στα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία, με στόχο την υποστήριξη της αξιοπρέπειας και της ευημερίας τους.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020


Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς ηλεκτρονικά την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020, στις 12 το μεσημέρι.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ από το απόγευμα της Πέμπτης 3 Δεκεμβρίου 2020

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 28/03-12-2020) που ισχύει από το απόγευμα της Πέμπτης 3 Δεκεμβρίου 2020.

Δήμος Κιλκίς: Διακοπή ρευματοδότησης σε επτά οικισμούς το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020


Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου από τις 8:30 έως τις 13:00 έχει προγραμματιστεί διακοπή ηλεκτροδότησης στους οικισμούς Ακροποταμιά, Λειψύδριο, Λαοδηκινό, Χρυσόπετρα, Φανάρι, Περιστέρι και Πυργωτό λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.

Αγαθοπούλου: Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα "Θεμελιώδεις Αρχές της Ισότητας των Φύλων"


Σε μια Ευρώπη που κλυδωνίζεται λόγω της πρωτόγνωρης για τον 21ο αι. πανδημίας και της υγειονομικής, οικονομικής, κοινωνικής κρίσης, οι αποτυπώσεις των οποίων ενέχουν έμφυλο πρόσημο, η διασφάλιση και προώθηση της έμφυλης ισότητας αποτελεί προϋπόθεση και εχέγγυο για την άμβλυνση των έμφυλων ανισοτήτων, για ανάκαμψη της οικονομίας και εχέγγυο μιας Ευρώπης δημοκρατικής, πολύμορφης, ευημερούσας. 

Προχωρά η σιδηροδρομική σύνδεση της ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς - Προκήρυξη του διαγωνισμού για τη σχετική μελέτη από τον ΟΣΕ


Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Ο Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος Α.Ε προκήρυξε τον ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό με αρ.Διακ.2248, για την μελέτη: «Σύνδεση ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς με το υφιστάμενο δίκτυο του ΟΣΕ», συνολικού ύψους 855.266,87 ΕΥΡΩ (ΑΔΑ: Ψ2Β246ΨΧΕΔ-ΥΒ3).

Συνέντευξη Γ. Φραγγίδη στο Ράδιο Θεσσαλονίκη στο δημοσιογράφο Στέφανο Διαμαντόπουλο

Σημεία συνέντευξης Γιώργου Φραγγίδη, βουλευτή νομού Κιλκίς, στο ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 94.5 και στην εκπομπή του δημοσιογράφου Στέφανου Διαμαντόπουλου
Σε αντιπαράθεση οι εργαζόμενοι και η διοίκηση του νοσοκομείου Κιλκίς εν μέσω πανδημίας και δύσκολων καταστάσεων 
Η πανδημία του κορωνοϊού είναι ένα θέμα ευαίσθητο και δεν έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε πολεμική συμπεριφορά ο ένας απέναντι στον άλλον, τη στιγμή που κινδυνεύουν ζωές. 

Οι δικηγόροι του Κιλκίς δωρίζουν θερμόμετρα μετώπου στο Νοσοκομείου Κιλκίς


Ανακοίνωση Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του και λαμβάνοντας υπ' όψιν τις εξαιρετικές υγειονομικές συνθήκες των τελευταίων εβδομάδων, ιδιαιτέρως δε, την κατάσταση ασφυξίας, στην οποία έχει περιέλθει το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, λόγω του μεγάλου αριθμού συμπολιτών μας, οι οποίοι νοσηλεύονται, λόγω προσβολής τους από τον κορωνοϊό SARS-CoV-2, αποφάσισε τη δωρεά σε αυτό ψηφιακών θερμομέτρων μετώπου προς διευκόλυνση του έργου των εργαζομένων του.

Σκοτώθηκε 23χρονος σε τροχαίο στη Χαλκιδική


Χθες (2 Δεκεμβρίου 2020) το βράδυ στο 57ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μουδανιών – Κυκλώματος Κασσάνδρας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 23χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε περίφραξη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 23χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του υπομέτρου 3.1 «Στήριξη για νέες συμμετοχές σε Συστήματα Ποιότητας»


Ανακοινώνεται ότι εκδόθηκε η αριθ. 5660/3-11-2020 (ΑΔΑ 6Φ5Ω4653ΠΓ-9ΣΡ) Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του Υπομέτρου 3.1 «Στήριξη για νέες συμμετοχές σε Συστήματα Ποιότητας» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020. Το υπομέτρο 3.1 αποσκοπεί στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών γεωργικών προϊόντων με την αξιοποίηση των συστημάτων ποιότητας.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)


Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

ΓΝΩΜΗ