Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

Άμεσα συνελήφθη ένα άτομο στην Κατερίνη που προσπάθησε να εξαπατήσει ηλικιωμένη γυναίκα

Άμεσα συνελήφθη χθες (19 Ιανουαρίου 2024) το πρωί στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας αλλοδαπός άνδρας, που προσπάθησε να εξαπατήσει ηλικιωμένη γυναίκα.

Οι πλανόδιοι μουσικοί στην ΤΕΧΝΗ

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Τι συμβαίνει, όταν ένας ραδιοφωνικός παραγωγός διαπιστώνει ότι τόσο αυτός όσο και ο καλεσμένος του δεν έχουν φέρει δίσκους για την δίωρη εκπομπή τους;

Κατόψεις προβληματισμού για τις επίμαχες νομιμοποιήσεις

† Ο Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου Δημήτριος

(πρώτον)
ΕΙΝΑΙ ένα ΘΕΜΑ ―καταρχήν― που προχωρεί σε νομοθέτηση πολύ βεβιασμένα και σχεδόν πολύ ξαφνικά. Αυτό το λένε νηφάλιοι πολιτικοί παράγοντες. Δεν ετέθη σε διαβούλευση, αλλά προτιμήθηκε μια άλλη μέθοδος, προβλήθηκε με μηχανισμούς “προπαγάνδας” και επιρροής της κοινής γνώμης. Αποσπασματικές συνεντεύξεις, φωτογραφίες πάνω σε φωτογραφίες με ομόφυλα ζευγάρια, όλα με μηχανισμούς προπαγάνδας.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, η γλώσσα και η δημιουργική πολιτική

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Η αναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη στο ζήτημα της διδασκαλίας της αλβανικής γλώσσας στην ελληνική εκπαίδευση και των ελληνικών στην αλβανική δεν έτυχε της πρέπουσας υποδοχής.

Πριν βάλεις στόχους για το 2024, δες πώς πήγε το 2023

Δελτίο τύπου Pricefox
Μάθε πώς μπορείς να προγραμματίσεις το νέο έτος καλύτερα, βασιζόμενος στα καλώς και κακώς κείμενα του προηγούμενου.

ΕΛΜΕ Κιλκίς: Κάτω τα χέρια από τα Κέντρα Πρόληψης

Ψήφισμα ΕΛΜΕ Κιλκίς
Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν εξελίξεις οι οποίες βάζουν σε κίνδυνο την ύπαρξη και λειτουργία των Κέντρων Πρόληψης και υποβαθμίζουν συνολικά τις υπηρεσίες και τα προγράμματα πρόληψης, θεραπείας και επανένταξης στο χώρο των εξαρτήσεων.

... όμως δεν υπήρχε


Του Φώτη Μισόπουλου

........προχωρούσε πασπατευτά, ψάχνοντας να μπει στο πεπρωμένο του
ΤΑΣΟΣ ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ[1]

Πρόκληση φωτιάς σε Ρυμουλκό όχημα που εκινείτο στην ΠΑΘΕ Θεσσαλονίκης - Ευζώνων

Του Παναγιώτη Γουδαμάνη
Φωτιά προκλήθηκε σε Ρυμουλκό όχημα με συρόμενη καρότσα που κινείται στην ΠΑΘΕ Θεσσαλονίκης - Ευζώνων, και συγκεκριμένα στο 528 χλμ. (στο ύψος του Λιμνοτοπου).

Το πρώτο χιόνι στο Κιλκίς. Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2024, 4:00 μ.μ.

Το πρώτο χιόνι στο Κιλκίς. Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2024, 4:00 μ.μ.

Ο Πέτρος Παππάς στη Γευγελή για την ακρίβεια και το πλήγμα στις τοπικές αγορές της Βόρειας Ελλάδας

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά
Ο Πέτρος Παππάς, αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών με αρμοδιότητα τη Μακεδονία-Θράκη και Βουλευτής Κιλκίς με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά στη πόλη Γευγελή της Βόρειας Μακεδονίας με σκοπό να καταγράψει τις διαφορές που υπάρχουν στις τιμές, αλλά και να αναδείξει το γεγονός ότι ολοένα και περισσότεροι Έλληνες αναγκάζονται να καταφεύγουν στην αγορά της γειτονικής χώρας λόγω των συνεχόμενων ανατιμήσεων και της ακρίβειας.

Τακτική και δια ζώσης συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Τακτική και δια ζώσης συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» του Δήμου Παιονίας στο ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ, την 23η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024 ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 18.30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευκαρπίας Κιλκίς "Το Λαβάς"



Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Κεντρική Μακεδονία (Σάββατο, 20/1/2024, 2:55 μ.μ.)

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Αποφάσεις των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, λόγω εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων και μέχρι την εξομάλυνση των καιρικών συνθηκών, ισχύει ο υποχρεωτικός εφοδιασμός όλων των οχημάτων με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, εκτός των οχημάτων που φέρουν ειδικά ελαστικά (χιονολάστιχα), δηλαδή εκείνα που φέρουν την ειδική σήμανση του «αλπικού» συμβόλου και χαρακτηριστικό Μ+S, στα εξής οδικά σημεία:

Σκοτώθηκε 72χρονος σε τροχαίο

Χθες (19 Ιανουαρίου 2024) και ώρα 18.10 περίπου, στο 18ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Σερρών – Δράμας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 72χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 55χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 72χρονου και τον τραυματισμό του 55χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.

(VIDEO) Εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στο Κιλκίς, με θέμα το δημογραφικό και ομιλητή το βουλευτή Δημήτρη Μάντζο

Εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στο Κιλκίς, με θέμα το δημογραφικό και ομιλητή το βουλευτή Δημήτρη Μάντζο. Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς.