Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

Απονομή μεταλλίων της Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Υπουργείου Υγείας, στους Εθελοντές Αιμοδότες του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς

Το Περιφερειακό Τμήμα Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη βράβευση 55 Κιλκισιωτών - Εθελοντών Αιμοδοτών της τράπεζας αίματος του τμήματος με το μετάλλιο του Υπουργείου Υγείας ως την ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για την τεράστια προσφορά τους την δεκαετία 2013-2023.

Μήνυμα Θεμιστοκλή Αιμ. Ανθρακίδη για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στο Κιλκίς

Υπογράφει ο
Θεμιστοκλής Αιμ. Ανθρακίδης
Δικηγόρος - Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς

Μετά την δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους συνδημότες μου, που με τίμησαν για τρίτη συνεχή φορά με την ψήφο τους εκλέγοντας με δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Κιλκίς με τη παράταξη «ΚΙΛΚΙΣ-ΜΠΡΟΣΤΑ».

ΚΝΕ Νομού Κιλκίς: Αγώνες μέσα και έξω από τα σχολεία, για ασφαλείς και δωρεάν μετακινήσεις των μαθητών

Ανακοίνωση ΚΝΕ Νομού Κιλκίς
Από την Πέμπτη έχει λήξει η παράταση σύμβασης μεταφοράς των μαθητών, προς και από τα σχολικά συγκροτήματα. Πιο συγκεκριμένα σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι μαθητές των σχολείων του Καμπάνη. Με αυτόν τον τρόπο καλούνται οι γονείς να βρουν μια λύση μόνοι τους, δηλαδή να μεταφέρουν τα παιδιά τους με δικά τους μεταφορικά μέσα, χάνοντας το μεροκάματο.