Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

(Video) Επισκεπτόμαστε την παράνομη χωματερή του Λεβεντοχωρίου του Δήμου Κιλκίς

Επισκεπτόμαστε την παράνομη χωματερή του Λεβεντοχωρίου του Δήμου Κιλκίς, την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022.

Δωρεάν rapid tests σε Φύσκα, Άνω Θεοδωράκια, Μικρόκαμπο, Μαυρονέρι, Ευκαρπία και Τέρπυλλο


Συνεχίζεται και την ερχόμενη εβδομάδα ο υγειονομικός έλεγχος του πληθυσμού έναντι της Covid- 19.  Ειδικότερα, υγειονομικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται:

Η έσχατη αλήθεια



Του Φώτη Μισόπουλου
Μπαίνει μέσα στην πανοπλία, σκίζει στα δυο με το τσεκούρι τα κεφάλια των Μαρξ Λένιν Μάο. Χιόνι. Εποχή παγετώνων.
Heiner Müller[1]

Το μήνυμα κοινωνικής προσφοράς και αγάπης του Δήμου Παιονίας


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την δεύτερη μέρα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς διανεμηθήκαν «Γεύματα Αγάπης» σε ηλικιωμένους και μοναχικούς ανθρώπους που μένουν σε χωριά του Δήμου Παιονίας , μακριά από συγγενικά τους πρόσωπα και δεν υπάρχει άλλος ασφαλής τρόπος, να εφοδιαστούν την τροφή τους αυτές τις εορταστικές ημέρες.

Κρατικές προμήθειες: Απευθείας αναθέσεις vs ανταγωνισμού


Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών ΑΠΘ και π. Αν. Υπουργού Οικονομικών

-Οι κρατικές προμήθειες και η υπέρμετρη γραφειοκρατία που συχνά τις διέπει θεωρείται κατά πολλούς η αχίλλειος πτέρνα της δημόσιας διοίκησης. H γραφειοκρατία αυτή, που δεν έχει την παραμικρή σχέση με τη στρατηγική των αγορών-προμηθειών των ιδιωτικών επιχειρήσεων, οφείλεται σύμφωνα με τη διεθνή βιβλιογραφία στον ακόλουθο λόγο: Το συμφέρον του αρμοδίου στελέχους του δημόσιου φορέα που ασχολείται με τις κρατικές προμήθειες δεν ταυτίζεται κατ’ ανάγκη με το συμφέρον του φορέα όπου υπηρετεί.

Start Offer 1 + 1 στο Γυμναστήριο KINESIS GYM


Ανακοίνωση KINESIS GYM
Super προσφορά κερδίζοντας δώρο για κάποιον φίλο σου!
Νέος χρόνος…
Νέοι στόχοι!

Δήλωση Κ. Μητσοτάκη για την περαιτέρω ενίσχυση νοικοκυριών και επιχειρήσεων από τις επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης


Δήλωση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την περαιτέρω ενίσχυση νοικοκυριών και επιχειρήσεων από τις επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης

Για έναν ακόμη μήνα η κυβέρνηση θα στηρίξει νοικοκυριά, αγρότες, αλλά τώρα και τις επιχειρήσεις μας απέναντι στην παγκόσμια αναταραχή στις τιμές ενέργειας. Μόνο τον μήνα Ιανουάριο, θα διαθέσει ακόμη 400.000.000 ευρώ, καλύπτοντας σημαντικό μέρος των αυξήσεων στους λογαριασμούς ρεύματος. Και θα παρακολουθεί διαρκώς το φαινόμενο μέχρι την αποκλιμάκωσή του.

Η Ρία Τσίγα, social media and digital marketing specialist, μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά


Η Ρία Τσίγα, social media and digital marketing specialist, μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά

Mε καταγωγή και οικογενειακά ερείσματα από Άρτα και Κρήτη (Άγιο Νικόλαο). Με σπουδές και ενασχόληση πάνω στο μάρκετινγκ, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την φωτογραφία και με μια ρεαλιστική ματιά για το παρόν και το μέλλον... Μια κυρία αμερικανικών και γιατί όχι οσκαρικών προδιαγραφών σίγουρα. Με φοβερό μυαλό και άψογη γοητεία. Social media και digital marketing specialist and more, much more... πολυάσχολη και πολυτάλαντη, η φίλη Ρία. Για να δούμε τι μας είπε... Από τις πρώτες μας συνεντεύξεις για το 22.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 7/1/2022, 6:39 μ.μ.


Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις ληστείας, κλοπών και απάτης στο πλαίσιο συνεχιζόμενων αστυνομικών ερευνών

Στο πλαίσιο εντατικών ελέγχων και επισταμένων αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, εξιχνιάσθηκαν συνολικά μία (1) περίπτωση ληστείας, δεκαπέντε (15) περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων και μία (1) περίπτωση απάτης, που έλαβαν χώρα στη δυτική Θεσσαλονίκη από το 2015 έως το τέλος του 2021.

Θεοφάνεια στην Παιονία

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονία
Με λαμπρότητα και κατάνυξη εορτάσθηκαν την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου τα Θεοφάνεια στο Δήμο Παιονίας, τηρώντας τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή του ιού covid-19.

Σεμινάριο περιβαλλοντικής κατάρτισης από την Επιμορφωτική Κιλκίς


Στο πλαίσιο του διασυνοριακού προγράμματος "INTERREG- IPA CBC Ελλάδα- Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας 2014-2020 με τίτλο "Ολοκληρωμένο σύστημα αειφορικής διαχείρισης οικοσυστήματος λίμνης Δοϊράνης" και ακρωνύμιο ''PLAN D.oiran'', η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ Μ.Ε.Π.Ε-Κ.Δ.Β.Μ., υλοποιεί δύο επιμορφωτικά σεμινάρια, διάρκειας 20 ωρών έκαστο.

Κορωνοϊός (7/1/2022): 29.334 νέα κρούσματα (128 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 78 θάνατοι και 632 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 29.334, εκ των οποίων 87 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 1.451.354 (ημερήσια μεταβολή +2.1%), εκ των οποίων 50.0% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 447 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.610 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Ερώτηση Μαρίας Σπυράκη στην Κομισιόν για τις στρεβλώσεις του Νutriscore


Δελτίο τύπου Μαρίας Σπυράκη
Τα προβλήματα που προκαλεί σε δεκάδες ελληνικά τρόφιμα το σύστημα διατροφικής σήμανσης Νutriscore, έφερε ενώπιον της Κομισιόν η ευρωβουλευτής της ΝΔ-ΕΛΚ, Μαρία Σπυράκη, ζητώντας τη λήψη μέτρων για να διορθωθούν στρεβλώσεις που αφορούν τη διατροφική αξία σημαντικών προϊόντων της μεσογειακής διατροφής, όπως είναι το ελαιόλαδο και το μέλι. 

"Δήμαρχε, δεν με εμπνέει αυτό το Κιλκίς που ονειρεύεσαι για μένα"


Υπογράφει η Κασσάνδρα
Αγαπητέ Δήμαρχε,
αποφάσισα να σου γράψω, γιατί -μέρα με τη μέρα - νιώθω την αγανάκτηση και την πικρία μου να συσσωρεύονται μέσα μου. Δεν αποσκοπώ σε μια αντιπολιτευτική στρατηγική. Υποκινούμαι από μια ειλικρινή αγάπη για τον τόπο. Θα ήθελα πολύ να πω τόπο «μας», αλλά αναρωτιέμαι πια για το στόχο σου: μας είχες υποσχεθεί πως θα οδηγήσεις «μπροστά» το Κιλκίς, αλλά το μόνο που φαίνεται να είναι μπροστά είναι το επικοινωνιακό σου προφίλ.