Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού "Παιονία της Προόδου"


Παρουσίαση των 142 υποψηφίων αλλά και των προγραμματικών θέσεων του συνδυασμού «Πράξεις για τη Μακεδονία»

Δελτίο τύπου  συνδυασμού «Πράξεις για τη Μακεδονία»
Με την παρουσία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ -Κίνημα Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη θα πραγματοποιηθεί την ερχομένη Δευτέρα στις 7:30 μ.μ. η εκδήλωση για την παρουσίαση των 142 υποψηφίων αλλά και των προγραμματικών θέσεων του συνδυασμού «Πράξεις για τη Μακεδονία». Αυτό ανακοίνωσε σήμερα (1-09-2023) ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» Χρήστος Παπαστεργίου κατά τη διάρκεια συνέντευξη τύπου στην αίθουσα «Μανώλης Αναγνωστάκης», στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης.

Πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου Κιλκίς

Ανακοίνωση Μητρόπολης Κιλκίς
Φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών χριστιανών της πόλεώς μας ότι την Κυριακή 3η Σεπτεμβρίου εορτάζει και πανηγυρίζει η Ιερά Μονή μας την εορτή της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του εν Αγίοις Πατρός ημών Νεκταρίου επισκόπου Πενταπόλεως του θαυματουργού και σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην Ιερά Πανήγυρι η οποία θα τελεσθεί σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.

Δωροεπιταγές από τη Μητρόπολη Κιλκίς, για την αγορά σχολικών ειδών

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Με την ευκαιρία της ενάρξεως του νέου σχολικού έτους 2023 – 2024 η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου ενημερώνει το χριστεπώνυμο πλήρωμα της ότι θα προσφέρει και φέτος δωροεπιταγές για την αγορά σχολικών ειδών σε μαθητές Δημοτικού - Γυμνασίου - Λυκείου που προέρχονται από οικογένειες οι οποίες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και αδυνατούν να καλύψουν την ανάγκη αυτή στα παιδιά τους.

VIDEO: Έκθεση 2023, του Καλλιτεχνικού Πολιτιστικού Συλλόγου ΙΡΙΔΑ

Έκθεση 2023, του Καλλιτεχνικού Πολιτιστικού Συλλόγου ΙΡΙΔΑ. Καπναποθήκη Αυστροελληνικής, Κιλκίς, Παρασκευή,1 Σεπτεμβρίου 2023.

Στέφανος Μάλγαρης: Είμαι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κιλκίς, με το συνδυασμό «ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» του Χρήστου Παπαστεργίου

Υπογράφει ο Στέφανος Μάλγαρης
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κιλκίς
Ασχολούμαι με τον πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης από το 1998 που έγιναν οι Δήμοι έως το 2014 από διάφορες θέσεις αιρετών που όλοι γνωρίζετε. Το ενδιαφέρον μου για τον τόπο μας και την ανάπτυξη του ήταν πάντα το πρώτο μου μέλημα. Τόσο ως ενεργό μέλος της αυτοδιοίκησης από τα χρόνια της ενασχόλησης μου με τα κοινά όσο και ως ενεργός πολίτης του Ν. Κιλκίς γνωρίζοντας τα προβλήματα του τόπου μας, αποφάσισα να κατέβω στον Β΄ βαθμό αυτοδιοίκησης στο Κιλκίς με τον συνδυασμό «ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και τον Κύριο Χρήστο Παπαστεργίου.

Μια ιστορία με συνθήματα

Του Κώστα Μπούζα
Πολλά πράγματα είχαν γίνει θέμα συνήθειας για τον Διογένη. Ίσως και όλα. Ακόμη και το άδειο σπίτι που τον περίμενε, χωρίς την παρουσία ενός ανθρώπου να το ζεστάνει, δεν τον ξένιζε πια. Πάω να μπω στο κουτάκι μου, έλεγε στον εαυτό του και ασυναίσθητα βράδυνε το βήμα του. 

318 υποψήφιοι με το συνδυασμό ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ του Θεόδωρου Βαφειάδη

Υπογράφει ο Θεόδωρος Βαφειάδης
Υποψήφιιος Δήμαρχος Κιλκίς

Κατατέθηκε χθες και επίσημα ο συνδυασμός μας, και αισθάνομαι χαρούμενος και δικαιωμένος για το πρώτο ελπιδοφόρο προεκλογικό αποτέλεσμα, αυτό της συμμετοχής 318 συμπολιτών μας στο ψηφοδέλτιο του ΝΕΟΥ. Ο αγώνας μας έχει ήδη ξεκινήσει και δηλώνουμε πανέτοιμοι να αναλάβουμε τη μεγάλη ευθύνη της αλλαγής, της ανανέωσης και του εκσυγχρονισμού του Δήμου Κιλκίς, της πόλης και των χωριών μας.

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας υλοποιεί σειρά ενημερωτικών δράσεων για το έργο MED-QUAD, σε συνεργασία με την Επιμορφωτική Κιλκίς

Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας (ΔΙ.ΠΑ.Ε.) εταίρος του έργου MED-QUAD, σε συνεργασία με το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιμορφωτική Κιλκίς (Συντονιστής του έργου) θα πραγματοποιήσουν σειρά ενημερωτικών δράσεων για την πορεία του ευρωπαϊκού έργου και κυρίως τα αποτελέσματα που έχουν δημιουργηθεί και μπορούν να αξιοποιηθούν από τους συντελεστές του μοντέλου του Τετραπλού Έλικα δηλ. τα πανεπιστήμια, τις επιχειρήσεις, την αυτοδιοίκηση και την κοινωνία - τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Οι ενημερωτικές δράσεις θα είναι «ανοιχτές» στο ευρύ κοινό και το MED-QUAD “tour” θα ξεκινήσει περί τα μέσα του Σεπτέμβρη.

Προκήρυξη κενών θέσεων μαθητών/τριών, 2ου Πειραματικού Γενικού Γυμνασίου Κιλκίς

Ανακοίνωση 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς
Το Επιστημονικό Εποπτικό Συμβούλιο (ΕΠ.Ε.Σ.) του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς με την με αρ. 14/01-09-23 πράξη του π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ε ι για συμπλήρωση του αριθμού των μαθητών τις παρακάτω θέσεις:

Απάντηση της Διοίκησης του Γ.Ν. Κιλκίς στην έγγραφη καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Κιλκίς

Υπογράφει ο Ιωάννης Ανδρίτσος
Διοικητής Νοσοκομείου Κιλκίς

Με αφορμή τα όσα αναφέρει το Σωματείο Εργαζομένων του Γ.Ν. Κιλκίς στο από 28-08-2023 έγγραφο - καταγγελία του, η Διοίκηση του Νοσοκομείου προς άρση κάθε αμφιβολίας και αναστάτωσης διευκρινίζει τα εξής. Στις 17-07-2023 και ώρα 23.30 προσήλθε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου ασθενής πάσχουσα από χρόνια νόσο, γνωστή στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από προηγούμενες νοσηλείες σε Κλινική του Γ.Ν. Κιλκίς η οποία με τη συμπεριφορά της προκάλεσε αναστάτωση και απομακρύνθηκε με τη συνδρομή της Αστυνομίας.

Παύλος Θωμαϊδης: Αποχωρώ από την αυτοδιοικητική πολιτική

Υπογράφει ο Παύλος Θωμαϊδης
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς

Μετά από δεκατρία χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας μου στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του Νομού μας, ως Περιφερειακός και Δημοτικός Σύμβουλος, αποφάσισα να μην συμμετέχω στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, τερματίζοντας την αυτοδιοικητική μου πορεία.

Νικολαϊδου Μαρία και Μπαρμπαποστόλου Ναταλία, υποψήφιες με την Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς

Η Νικολαϊδου Μαρία Υποψήφια με την Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς

Ονομάζομαι Μαρία Νικολαΐδου, γεννήθηκα στο Κιλκίς το 1973 όπου ζω και εργάζομαι ως αυτοαπασχολούμενη.

Απογραφή Πληθυσμού-Κατοικιών 2021: Αποτελέσματα Μόνιμου Πληθυσμού

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή τα τελικά αποτελέσματα της απογραφής πληθυσμού και κατοικιών για το 2021.

Δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου στο νομό Κιλκίς

Δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου έχουν καταγραφεί εντός του 2023 στο νομό Κιλκίς, και τα δύο μέσα στο καλοκαίρι στον Δήμο Παιονίας. Το πρώτο καταγράφηκε στην περιοχή της Νέας Καβάλας στα μέσα Αυγούστου περίπου και το πιο πρόσφατο στην Πλατανιά χθες Πέμπτη 31 Αυγούστου.

Προκήρυξη κενών θέσεων μαθητών/τριών, 2ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Κιλκίς

Ανακοίνωση 2ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Κιλκίς

Σύμφωνα με την υπ. αριθμ. 14/1-9-2023 πράξη του Επιστημονικού Εποπτικού Συμβουλίου του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου και 2ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου προκηρύσσονται οι ακόλουθες κενές θέσεις μαθητών/τριών του 2ου Πειραματικού ΓεΛ Κιλκίς για το έτος 2023-2024:

Μουσικοχορευτική παράσταση "Γράμμα χωρίς παραλήπτη" στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς



Δήλωση Χρήστου Γκουντενούδη για την κατάθεση του ψηφοδελτίου ΝΕΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΙΟΝΙΑ

Υπογράφει ο Χρήστος Π. Γκουντενούδης

Υποψήφιος Δήμαρχος ΝΕΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΙΟΝΙΑ

Καταθέσαμε το ψηφοδέλτιο της αυτοδιοικητικής μας παράταξης ΝΕΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΙΟΝΙΑ για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη.