Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Ανακοίνωση "ΣΥΜΜΕΤΈΧΩ" για το Πολυτεχνείο

Υπογράφει ο Δημήτρης Αγαθόπουλος
Επικεφαλής Δημοτική Παράταξη Κιλκίς "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ" 
Η Εξέγερση του Πολυτεχνείου, αποτέλεσε την κορυφαία στιγμή της Αντίστασης κατά της εφτάχρονης δικτατορίας 1967-1974. Τη 17η Νοεμβρίου του 1973 σημειώθηκε η κορύφωση των αντιδικτατορικων κινητοποιήσεων που οδήγησαν στην πτώση της Χούντας.

Προοδευτική Συμμαχία στο παρόν με το βλέμμα, όμως, στραμμένο στο μέλλον

Υπογράφουν:
Γρηγόρης ΚυριακούΓραμματέας Ν.Ε. Κιλκίς ΔΗΜΑΡ
Σοφία Ψαρρά, Μέλος Ο. Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΙΟΝΙΑΣ
Οι εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 ανέδειξαν δύο νικητές και τρείς ηττημένους. Νικήτρια είναι η Νέα Δημοκρατία αφού η λαϊκή ετυμηγορία της ανέθεσε την κυβερνητική εξουσία. 

(Video) Κιλκίς: Συγκέντρωση για τον εορτασμό της 46ης επετείου του Πολυτεχνείου


Η συγκέντρωση για τον εορτασμό της 46ης επετείου του Πολυτεχνείου, διοργανώθηκε από το Σύλλογο Γυναικών Κιλκίς (μέλος της ΟΓΕ), το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Κιλκίς και την Επιτροπή Ειρήνης Κιλκίς και πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019.

Μήνυμα Γ. Φαργγίδη για το Πολυτεχνείο

Υπογράφει ο Γιώργος Φραγγίδης
Βουλευτής ΚΙΝΑΛ ν. Κιλκίς
"Η εξέγερση των φοιτητών του Πολυτεχνείου αποτελεί κορυφαία στιγμή του αγώνα κατά της δικτατορίας. Οι νέοι, με την τόλμη και το επαναστατικό τους πνεύμα, όρθωσαν το ανάστημά τους απέναντι στη Χούντα των Συνταγματαρχών, διεκδικώντας ένα καλύτερο αύριο. 

Συνελήφθη 38χρονος "λαχανάς" στο Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (16 Νοεμβρίου 2019) το βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, σε περιοχή του Κιλκίς, 38χρονος ημεδαπός ο οποίος προηγουμένως είχε αφαιρέσει από τσάντα 26χρονης ένα πορτοφόλι το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 55 ευρώ, τραπεζικές κάρτες και διάφορα έγγραφα της, το οποίο στη συνέχεια κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια του.

Συνελήφθη 46χρονος στο Κιλκίς για διευκόλυνση εισόδου στη χώρα ενός μη νόμιμου αλλοδαπού

Συνελήφθη χθες (16 Νοεμβρίου 2019) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, ένας αλλοδαπός ηλικίας 46 ετών, για διευκόλυνση εισόδου ενός μη νόμιμου αλλοδαπού.

Η γιορτή του 5ου Δημοτικού σχολείου Κιλκίς, για το Πολυτεχνείο

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού σχολείου ΚιλκίςΤην Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 έγινε η καθιερωμένη γιορτή του Σχολείου για την επέτειο μνήμης του Πολυτεχνείου.

Το πιο νόστιμο φαγητό … το κολατσιό στο λιομάζωμα

Γράφει ο Δημήτρης Ρουκάς
M.Sc. Τεχνολόγος Γεωπόνος
Επιστημονικός Συνεργάτης Π.Ε. Πιερίας
Το λιομάζωμα είναι συνήθως οικογενειακή υπόθεση, δε λείπουν φυσικά και οι φίλοι που προσφέρονται να βοηθήσουν, αλλά και οι εργάτες όταν χρειάζονται. Αποτελεί μια δύσκολη δουλειά όπως και οι περισσότερες αγροτικές δουλειές. 

Ο Άθλος Κιλκίς με 8 μετάλλια και 15 συμμετοχές στο 3ο προκριματικό πρωτάθλημα Ταε κβο ντο

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Στις 1-2-3/11/2019 ημέρες Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή πραγματοποιήθηκε το 3o Προκριματικό Πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ-ΝΤΟ της Ένωσης Ταεκβο-ντο Βορειου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) στο κλειστό στάδιο του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης.

Παιονία: Σύλληψη 58χρονης για καταδικαστική σε βάρος της απόφαση

Συνελήφθη προχθές (15 Νοεμβρίου 2019) το απόγευμα, σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 58χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 ετών για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

(Video) Κιλκίς: Έκθεση Χειροποίητου Κοσμήματος Olga's Jewelry


Η εταιρεία Olga's Jewelry σε συνεργασία με το Τρυποκάρυδος Κιλκίς - Tripokaridos Kilkis all day cafe Bistro παρουσίασε την έκθεση των χειροποίητων κοσμημάτων OJ, το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019.