Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Πετυχημένη η έναρξη των Πολυκαστρινών 2024

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Με μεγάλη επιτυχία έγινε η έναρξη των εκδηλώσεων των Πολυκαστρινών 2024, οι οποίες αποτέλεσαν ένα σημείο αναφοράς για την δημοτική κοινότητα, γεμίζοντας τις ημέρες με πολιτισμό, αθλητισμό και ιστορία. Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 14, 15 και 16 Ιουνίου 2024, προσέλκυσαν πλήθος κόσμου και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα Erasmus+ με τίτλο PICTURES, στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 3ου Γυμνασίου Κιλκίς
Το πρόγραμμα Erasmus+ με τίτλο «PICTURES, Promoting Intercultural Communication Through Unifying Reverse Ethnicities at Schools 2021-2-IT02-KA210 SCH-000051537», στο οποίο συμμετείχε κατά τη σχολική χρονιά 2023-24 το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς, έφτασε στην ολοκλήρωση του. 

Πέτρος Παππάς: Αιφνιδιαστική λύση σύμβασης μέσω e-mail για 400 εργαζόμενους του ΕΟΔΥ

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά
Την Παρασκευή 14/06, οι εργαζόμενοι του προγράμματος Philos ενημερώθηκαν μέσω e-mail για την λήξη των συμβάσεων τους στις 30/06.

Δημιουργίες του τμήματος ζωγραφικής των εφήβων της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Τα τμήματα ζωγραφικής των εφήβων της Τέχνης, υπό την καθοδήγηση της Ζωής Τζήμητρα δημιούργησαν μικρά θαύματα δουλεύοντας τοπία, νεκρή φύση και ζωάκια.

Εκδηλώσεις μνήμης στην Ευρωπό Νομού Κιλκίς

Υπογράφει ο Απόστολος 
Καραγιαννόπουλος 
Πρόεδρος Εταιρείας Μικρασιατικών Σπουδών και Ερευνών Ευρωπού
Εξαιρετική επιτυχία σημείωσαν οι εκδηλώσεις μνήμης που πραγματοποιήθηκαν στον Ευρωπό – Ν.Κιλκίς το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024, για αυτούς που θυσιάστηκαν στις αλησμόνητες πατρίδες Φούλατζικ της Μικράς Ασίας και Τσαντώ της Ανατολικής Θράκης. Αναλυτικότερα:

Επέλαση της ακροδεξιάς στην Ευρώπη

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Οι κάλπες των ευρωεκλογών στη Γαλλία κατέγραψαν την αλματώδη άνοδο των ποσοστών της ακροδεξιάς, όπου την ανέδειξαν πρώτη πολιτική δύναμη.

Αναβίωση του εθίμου του ΚΛΗΔΟΝΑ στην Ευρωπό Παιονίας



Απονομή των βραβείων του 29ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού "Κούρος Ευρωπού" της Τέχνης Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Ποίηση και μουσική χάρισαν μια μαγική βραδιά σε όσους παραβρέθηκαν στην απονομή των βραβείων του 29ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού "Κούρος Ευρωπού" της Τέχνης.