Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Η παράσταση Θεάτρου Σκιών «O Καραγκιόζης και ο τρομερός Πειρατής» στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Θεατρκών Παραγωγών Τεχνόκοσμος
Οι Θεατρικές Παραγωγές Τεχνόκοσμος, σε συνεργασία με το Θέατρο Σκιών του Οδυσσέα Κανλή, ανεβάζουν την παράσταση Θεάτρου Σκιών «O Καραγκιόζης και ο τρομερός Πειρατής» στο Ανοιχτό Θέατρο Λόφου Κιλκίς την Τρίτη 2 Ιουλίου στις 21:00.

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Ανάπττυξης & Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη

Τον Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Ευστάθιο Αβραμίδη υποδέχθηκε, σήμερα, στο Διοικητήριο ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς συνελήφθη ένα άτομο για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Συνελήφθη χθες (25 Ιουνίου 2024) το βράδυ σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Μήνυμα του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Δημήτριου Μάλλιου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών

Μήνυμα του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Δημήτριου Μάλλιου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, ως καθιερώθηκε η 26η Ιουνίου από τη Γενική Συνέλευση του Ο.Η.Ε., αποτελεί ημέρα σοβαρού προβληματισμού και κοινωνικού διαλόγου, διότι η χρήση ναρκωτικών ουσιών αποτελεί διαχρονικά μάστιγα για την κοινωνία μας και την παγκόσμια κοινότητα.

Το χειρότερο δυνατόν αποτέλεσμα

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ σύστημα φαίνεται να εισέρχεται σε μια φάση ανακατατάξεων. Ανακατατάξεων και όχι ρήξεων και αναδιατάξεων. Οι καθεστωτικές δυνάμεις και αντιλήψεις, σε όλα τα κόμματα, συνεχίζουν να ρυθμίζουν την κατάσταση - συνεχίζουν να την τροφοδοτούν και να τροφοδοτούνται από αυτήν -, οπότε ευπρόσδεκτη η όποια κινητικότητα, αλλά προσκομίζουμε στη συζήτηση και κάποιες κρίσιμες επιφυλάξεις για να μη δημιουργούνται άκαιρες αντιπάθειες και πολώσεις ή ανεδαφικές προσδοκίες.

Οι δικοί μας ήρωες...

Γράφει ο Βασίλης Αθανασιάδης
Στέργιος Β. Ιωαννίδης 1945 - 1967
Στα πλαίσια των “ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΙΝΩΝ 2024” και με αφορμή την επικείμενη σε ένα μήνα συμπλήρωση 50 χρόνων (1974 - 2024) από την “μαύρη επέτειο” της Τουρκικής εισβολής και κατοχής μέχρι και σήμερα μεγάλου τμήματος της Κύπρου μας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Ιουνίου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Πολυκάστρου εκδήλωση “Τιμής και Μνήμης” για τους 23 συνδημότες μας που πολέμησαν στην Κύπρο κατά την περίοδο 1964 - 1967 και το δραματικό καλοκαίρι του 1974 Ιούλιο και Αύγουστο τις 2 τελευταίες φάσης του Αττίλα 1 και 2.

Ζητείται ταχυδρόμος επιστολικού ταχυδρομείου για την πόλη του Κιλκίς

Ζητείται ταχυδρόμος επιστολικού ταχυδρομείου για την πόλη του Κιλκίς.
Δείτε ΕΔΩ

Συμμετοχή των ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ Κιλκίς, στο 13ο Παιδικό – Εφηβικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών

Δελτίο τύπου 
Ένωσης Ποντίων ν. Κιλκίς «Οι Αργοναύτες»

Το Σάββατο 1 Ιουνίου 2024, η Ένωση Ποντίων ν. Κιλκίς «Οι Αργοναύτες» με τα παιδικά - εφηβικά χορευτικά τμήματα και με τη συνοδεία της χοροδιδασκάλου τους Δήμητρας Αρσενικού, συμμετείχε στο 13ο Παιδικό – Εφηβικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, που διοργάνωσε η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος και το Σ.ΠΟ.Σ Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας στο Σιδηρόκαστρο Σερρών του Δήμου Συντικής.

Βαρύτατο πένθος και πόνο σε όλη την τοπική κοινωνία μας σκορπά ο θάνατος του ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ

Ανακοίνωση Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς

Ο φίλος ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ο αγνός και άδολος αυτός συντοπίτης μας, ο ιδεολόγος ο πρόεδρος της ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΝΝΕΔ, ΣΤΑ ΣΚΛΗΡΆ ΧΡΌΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ και πανέξυπνος αυτός άνθρωπος δεν είναι πια μαζί μας.

Τα νέα της Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - 26/6/2024

Δελτίο τύπου Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 
Ολοκληρώθηκε το Πρωτάθλημα της Alumil στο Alexandros Sports Center
Ο μεγάλος τελικός του τρίτου πρωταθλήματος της Alumil ολοκληρώθηκε την Κυριακή με το τμήμα CNC να παίρνει τον τίτλο στην διαδικασία των πέναλτι απέναντι στα Logistics. Ήταν η τρίτη φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες στον τελικό, και η πρώτη που τα CNC κερδίζουν τον τίτλο.

(VIDEO) Όλα έτοιμα για τη μεγάλη κοινή συναυλία του Πολυάνειου Ωδείου Κιλκίς και Αριστοξενείου Ωδείου Χαλαστρας, στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς

 Όλα έτοιμα για τη μεγάλη κοινή συναυλία του Πολυάνειου Ωδείου Κιλκίς και Αριστοξενείου Ωδείου Χαλαστρας, στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024.