Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

Τραγική η εικόνα της πόλης του Κιλκίς το βράδυ της Τετάρτης

Αυτή ήταν η εικόνα της πόλης του Κιλκίς την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024 μέχρι τις 19:43. Λέτε να πρόκειται για μια προσπάθεια εξοικονόμησης ενέργειας από τον υπεύθυνο φορέα;

Ομιλία στο Κιλκίς με θέμα «Βελτιώνοντας την ψηφιακή ασφάλεια: Προκλήσεις & στρατηγικές για μαθητές & μαθήτριες»

Δελτίο τύπου 
 1ου ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς - 1ου Ε.Κ. Κιλκίς 

Ο Τομέας Πληροφορικής του 1ου ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς - 1ου Ε.Κ. Κιλκίς οργανώνει την Πέμπτη 4 Απριλίου και ώρα 11:00 π.μ. στο αμφιθέατρο του 1ου ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα τις σημερινές προκλήσεις στον Κυβερνοχώρο.

Δυναμικό παρών της Π.Ε. Κιλκίς και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της αμπελουργικής της ζώνης στη διεθνή έκθεση Prowein

Δυναμικό “παρών” στη διεθνή έκθεση “PROWEIN” 2024, στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, έδωσε η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς - μέσα από τη συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας -με την αμπελοοινική της ζώνη να προσελκύει το ενδιαφέρον των επισκεπτών αυτής της σημαντικής εκθεσιακής διοργάνωσης.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη, 13/3/2023, 8:14 μ.μ.

Εξιχνιάστηκαν 10 κλοπές από επιχειρήσεις στην Πιερία
Συνελήφθησαν στις 11 Μαρτίου 2024 σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 2 ημεδαποί άνδρες (αδέλφια), για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής.

Διακοπές ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Νομού Κιλκίς

Ανακοίνωση ΔΕΔΔΗΕ
1. Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή Πολύπετρο Παιονίας, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 14-03-2024 Πέμπτη από ώρα 13:00 έως 14:30.

(VIDEO) Αλλαγή Διοίκησης 2024, στην 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία ΠΟΝΤΟΣ

Αλλαγή Διοίκησης 2024, στην 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία ΠΟΝΤΟΣ. Νέα Σάντα Κιλκίς, 13 Μαρτίου 2024.

Υποδοχή θαυματοβρύτου εικόνας Παναγίας Γιάτρισσας στο Πολύκαστρο

Από τον Ι. Ναό Αγίας Τριάδος Πολυκάστρου
Την Τρίτη 19 Μαρτίου, στο Πολύκαστρο, και στο χώρο της κεντρικής πλατείας, θα υποδεχθούμε πιστό αντίγραφο της ιστορικής θαυματόβρυτης εικόνας της Παναγίας Γιάτρισσας εξ Ιεροσολύμων από το Λουτράκι Κορινθίας, την οποία θα μας κομίσει ως μόνιμο σέβασμα και προσφύγιο ελπίδας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος. Η επίσημη υποδοχή με τη συμμετοχή του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Δημητρίου, η ενθρόνιση της εικόνας στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πολυκάστρου και το όλο πρόγραμμα είναι το ακόλουθο:

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Νομού Κιλκίς «ΒηματίΖΩ», ευχαριστεί θερμά...

Ανακοίνωση 
Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» ευχαριστεί θερμά την Αγάπη Παναγιωτίδου, Μαρία Παπαδοπούλου και την Άννα Τσιακαράκη, Κωνσταντίνα Στεργιούλα, μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Μουριών, που έπειτα από επίσκεψη της σχολικής τους μονάδας στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου μας στις 6 Δεκεμβρίου 2023, εξέδωσαν με δική τους πρωτοβουλία σχολική εφημερίδα, προκειμένου τα έσοδα από την πώλησή τους, να κατατεθούν στο «ΒηματίΖΩ».
Η κίνησή τους αυτή μας τιμά και μας συγκινεί ιδιαιτέρως.

Πρόσκληση-Πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821

Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, που θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024, στο Κιλκίς θα παραστεί, ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης ο Υφυπουργός Υγείας, κ. Δημήτριος Βαρτζόπουλος.
Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς

Ο Ελληνισμός θα εορτάσει την επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου 1821. Την ημέρα αυτή όλοι ανατρέχουμε στο παρελθόν για ν’ αποτίσουμε φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης στους ηρωικούς προγόνους μας, οι οποίοι μέσα από τα δεσμά της σκλαβιάς διατήρησαν άσβεστη, δια μέσου των αιώνων, τη φλόγα του Έθνους.

H Άννα Τσομπάνη, ευχαριστεί θερμά...

Υπογράφει η Άννα Τσομπάνη
Θελω να ευχαριστήσω τους δασκάλους μου, το Μίλτο Λεμονίδη, το Σταύρο Λεμονίδη και το Γιώργο Λεμονίδη για την προετοιμασία μου. Για την στήριξη τους, θα ηθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς μου, το Ψητοπωλείο Λαδόκολλα" ο Νικολακης", το Καφέ Γαλήνη, Δήμητρα Ποζίδου, το Power Pc, το Mpakaloum, το coffe and more και το Panoramix sport.