Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Πετυχημένη η έναρξη των Πολυκαστρινών 2024

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Με μεγάλη επιτυχία έγινε η έναρξη των εκδηλώσεων των Πολυκαστρινών 2024, οι οποίες αποτέλεσαν ένα σημείο αναφοράς για την δημοτική κοινότητα, γεμίζοντας τις ημέρες με πολιτισμό, αθλητισμό και ιστορία. Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 14, 15 και 16 Ιουνίου 2024, προσέλκυσαν πλήθος κόσμου και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα Erasmus+ με τίτλο PICTURES, στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 3ου Γυμνασίου Κιλκίς
Το πρόγραμμα Erasmus+ με τίτλο «PICTURES, Promoting Intercultural Communication Through Unifying Reverse Ethnicities at Schools 2021-2-IT02-KA210 SCH-000051537», στο οποίο συμμετείχε κατά τη σχολική χρονιά 2023-24 το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς, έφτασε στην ολοκλήρωση του. 

Πέτρος Παππάς: Αιφνιδιαστική λύση σύμβασης μέσω e-mail για 400 εργαζόμενους του ΕΟΔΥ

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά
Την Παρασκευή 14/06, οι εργαζόμενοι του προγράμματος Philos ενημερώθηκαν μέσω e-mail για την λήξη των συμβάσεων τους στις 30/06.

Δημιουργίες του τμήματος ζωγραφικής των εφήβων της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Τα τμήματα ζωγραφικής των εφήβων της Τέχνης, υπό την καθοδήγηση της Ζωής Τζήμητρα δημιούργησαν μικρά θαύματα δουλεύοντας τοπία, νεκρή φύση και ζωάκια.

Εκδηλώσεις μνήμης στην Ευρωπό Νομού Κιλκίς

Υπογράφει ο Απόστολος 
Καραγιαννόπουλος 
Πρόεδρος Εταιρείας Μικρασιατικών Σπουδών και Ερευνών Ευρωπού
Εξαιρετική επιτυχία σημείωσαν οι εκδηλώσεις μνήμης που πραγματοποιήθηκαν στον Ευρωπό – Ν.Κιλκίς το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024, για αυτούς που θυσιάστηκαν στις αλησμόνητες πατρίδες Φούλατζικ της Μικράς Ασίας και Τσαντώ της Ανατολικής Θράκης. Αναλυτικότερα:

Επέλαση της ακροδεξιάς στην Ευρώπη

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Οι κάλπες των ευρωεκλογών στη Γαλλία κατέγραψαν την αλματώδη άνοδο των ποσοστών της ακροδεξιάς, όπου την ανέδειξαν πρώτη πολιτική δύναμη.

Αναβίωση του εθίμου του ΚΛΗΔΟΝΑ στην Ευρωπό Παιονίας



Απονομή των βραβείων του 29ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού "Κούρος Ευρωπού" της Τέχνης Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Ποίηση και μουσική χάρισαν μια μαγική βραδιά σε όσους παραβρέθηκαν στην απονομή των βραβείων του 29ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού "Κούρος Ευρωπού" της Τέχνης.

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Ρεσιτάλ κυνισμού αντί για ουσιαστικές απαντήσεις στις αγωνίες των πολιτών του Κιλκίς από τον υφυπουργό Υγείας

Επίκαιρη Ερώτηση Στέφανου Παραστατίδη στη Βουλή για την τραγική κατάσταση του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς
Χωρίς επαφή με την πραγματικότητα, χωρίς επίγνωση της δραματικής κατάστασης που έχει περιέλθει το ΕΣΥ και την παραμικρή ενσυναίσθηση για όσα βιώνουν οι πολίτες του Κιλκίς, εμφανίστηκε στη Βουλή ο υφυπουργός υγείας κ. Θεμιστοκλέους στη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης του Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Κιλκίς Στέφανου Παραστατίδη στη Βουλή, για την τραγική κατάσταση του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς.

Πριν από τα συγχαρητήρια ή πριν από την καταστροφή...

Υπογράφει ο Χρήστος Ανδρεανίδης
Πρόεδρος Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς
 Δια βίου πάντα ενδιαφέρομαι και αγωνίζομαι για το πριν δηλαδή την πρόληψη τον μόνο δρόμο για την αποφυγή καταστροφών. Πολεμώ τα γιαλαντζί δάκρυα αυτών που ενδιαφέρονται μόνο για την εικόνα τους. 

Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2024 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυκάστρου Δήμου Παιονίας – Πρόγραμμα δράσεων

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας είναι και πάλι εδώ! Αυτό το καλοκαίρι, από την Δευτέρα 17 Ιουνίου έως την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, οι βιβλιοθήκες του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών υποδέχονται τους μικρούς φίλους τους, προσκαλώντας τους σε ένα συναρπαστικό ταξίδι αναζήτησης... από τη Γη ως τον ουρανό! Φέτος, στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία, μαθαίνουμε, σκεφτόμαστε, ζούμε μέσα στο απέραντο σύμπαν και όλοι μαζί μετράμε τα αμέτρητα, εξηγούμε τα ανεξήγητα και αναζητούμε απαντήσεις για όλα όσα βλέπουμε γύρω μας αλλά και όσα δεν μπορούμε να δούμε.

Θέσεις εργασίας στο ξενοδοχείο Habitat Κιλκίς - 17/6/2024



Ημερίδα ενημέρωσης από το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Γουμένισσας



Ερώτηση Στέφανου Παραστατίδη για την κατάσταση των σχολικών κτιρίων

Σε κατάθεση ερώτησης προς τον Υπουργό Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού προχώρησε ο Βουλευτής Κιλκίς και Υπεύθυνος ΚΤΕ Παιδείας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Στέφανος Παραστατίδης για την κατάσταση των σχολικών κτιρίων σήμερα, την καταλληλότητα των σχολικών χώρων αλλά και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν ενόψει και των ακραίων κλιματολογικών συνθηκών που συναντώνται πλέον όλο και συχνότερα.

Μάγεψε η Μαντολινάτα των Στενημαχιτών στην Πλατεία Λατσιών Κιλκίς

Μάγεψε η Μαντολινάτα των Στενημαχιτών στην Πλατεία Λατσιών Κιλκίς. Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024.
Δείτε το video ΕΔΩ

Πεδινό: Εκδήλωση για την Ιστορική Μάχη Κιλκίς - Λαχανά


Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rallycross στο Κιλκίς



Χορός ΝΙΚΗΣ Ευκαρπίας Κιλκίς



2ο Τουρνουά Γρήγορου Σκακιού «Λευτέρης Ναβροζίδης»

Ο Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς σε συνεργασία με την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντροδυτικής Μακεδονίας και υπό την αιγίδα και υποστήριξη του Δήμου Κιλκίς τιμούν τη μνήμη του αείμνηστου Κιλκισιώτη Λευτέρη Ναβροζίδη, που ήταν επί χρόνια ο στυλοβάτης της ανάπτυξης του σκακιού στην πόλη του Κιλκίς και της Μακεδονίας γενικότερα, προκηρύσσοντας το 2ο τουρνουά γρήγορου σκακιού (Rapid) «Λευτέρης Ναβροζίδης», το οποίο θα διεξαχθεί στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024. Η διοργάνωση έχει ενταχθεί και στο επίσημο πρόγραμμα των Ελευθερίων του Δήμου Κιλκίς 2024.

Διακήρυξη Προοδευτικής Ενότητας Καθηγητών για τις εκλογές αντιπροσώπων στην ΟΛΜΕ

Ανακοίνωση Προοδευτικής Ενότητας Καθηγητών

- ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 21Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΛΜΕ, ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΙΛΚΙΣ
- ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Γιορτή λήξης και αποφοίτησης 2023-2024 των μαθητών/τριων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς

Δελτίο τύπου 8ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Σε συγκινητική ατμόσφαιρα έγινε η γιορτή λήξης των αποφοίτων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, με τα παιδιά να προσφέρουν ένα θαυμάσιο θεατρικό, τραγούδησαν και είπαν τις σκέψεις για τους δασκάλους και τις δασκάλες τους στα 6 αυτά χρόνια που πέρασαν μαζί μας, επίσης δέχθηκαν τις ευχές από τους δασκάλους τους και το διευθυντή με την εξαίρετη ομιλία του που ακολουθεί. Ακολουθησαν πολλά δώρα από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, αναμνηστικά και διπλώματα και φυσικά το θαυμάσιο γλέντι που ακολούθησε.

(VIDEO) Εκδήλωση του Συλλόγου Σαρακατσάνων Νομού Κιλκίς "Ο Φλάμπουρας", με τίτλο "Η γαστρονομία των Σαρακατσάνων"

Εκδήλωση του Συλλόγου Σαρακατσάνων Νομού Κιλκίς "Ο Φλάμπουρας", με τίτλο "Η γαστρονομία των Σαρακατσάνων". Κιλκίς, Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024.

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

11ο Summer Camp A στον Ιππικό Όμιλο Κιλκίς




Ο Άμλετ έχει το ύφος επισκέπτη...


Του Φώτη Μισόπουλου

....ωστόσο κάθε φορά που πρέπει να πληροφορηθεί ακριβώς πόσο χρονών είναι, ψάχνει τις διάφορες κρυψώνες να βρει τα χρόνια της ένα-ένα........
ΦΑΙΔΩΝ ΠΑΤΡΙΚΑΛΑΚΙΣ [1]

(VIDEO) Τελετή απονομής βραβείων και επαίνων του 29ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Τελετή απονομής βραβείων και επαίνων του 29ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς. Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024.

3ο ΝΑΝοΝ Festival στο Πολύκαστρο

Δελτίο τύπου Οργανωτικής Επιτροπής 3ου ΝΑΝοΝ Festival
Το ΝΑΝοΝ Festival, η λαμπερή γιορτή τέχνης, μουσικής και πολιτισμού, επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, φέρνοντας διασκέδαση και ψυχαγωγία στο όμορφο Πολύκαστρο.

Aνακοίνωση της "Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών" για τις εκλογές στους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και Παιονίας

Δελτίο τύπου Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών

Τη Δευτέρα 17 Ιουνίου, οι εκπαιδευτικοί του Κιλκίς και της Παιονίας αποφασίζουμε τι Σωματεία και τι Ομοσπονδία θέλουμε.

Το ψηφοδέλτιο της ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ, των εκλογών αντιπροσώπων για το 21ο συνέδριο της ΟΛΜΕ

Δελτίο τύπου Συνδικαλιστικού Κινήματος Καθηγητών Νομού Κιλκίς ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Συνάδελφοι/ισσες,
Στις αρχές του Ιουλίου στην Αθήνα θα διεξαχθεί το 21ο συνέδριο της ΟΛΜΕ (διεξάγεται ανά 2ετία), που αποτελεί το ανώτατο όργανο του κλάδου μας και δεσμεύει με τις αποφάσεις του τη δράση του ΔΣ της ΟΛΜΕ αλλά όλων μας ανεξαιρέτως. Προηγουμένως στις ΕΛΜΕ της χώρας διεξάγονται αρχαιρεσίες, από τις οποίες εκλέγονται οι αντιπρόσωποι της κάθε Ένωσης, που θα λάβουν μέρος στο συνέδριο.

Συγχαρητήρια Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Κιλκίς Παιονίας, στον αθλητή Κώστα Ζάλτο

Ανακοίνωση Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ 
Κιλκίς Παιονίας
Ο Κωνσταντίνος Ζάλτος, αθλητής σφυροβολίας από τις Μάνδρες Κιλκίς, σήκωσε τον πήχη ψηλά στους αγώνες του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Ρώμης, πετυχαίνοντας μια εξαιρετική επίδοση, που τον κατέταξε στη δωδέκατη θέση. Παρά τις αντίξοες συνθήκες προπόνησης, με δύναμη ψυχής, ο νεότατος αθλητής μας έκανε περήφανους.

Αποτίμηση εκλογικού αποτελέσματος από τη ΔΕΕΠ Ν.Δ ν. Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΔΕΕΠ Ν.Δ. Νομού Κιλκίς

Την Παρασκεύη 14/6/2024 και ώρα 20.00 μ.μ στην τακτική της συνεδρίαση η ΔΕΕΠ Ν.Δ ν. Κιλκίς έκανε την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος των Ευρωεκλογών.

«Η Μάσα και ο Αρκούδος, μια μεγάλη γιορτή», στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς

Η επίσημη θεατρική παράσταση «Η Μάσα και ο Αρκούδος, μια μεγάλη γιορτή» σε σκηνοθεσία Ταμίλλας Κουλίεβα, θα βρίσκεται για μία μοναδική παράσταση στο Κιλκίς στο Ανοιχτό Θέατρο Λόφου την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024 στις 8:30μ.μ.

Γιορτή λήξης 1ου και 6ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς

Δελτία τύπου φορέων 
1ου και 6ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Οι σύλλογοι Γονέων Μαθητών του 1ου και 6ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς συνδιοργάνωσαν εκδήλωση – γιορτή λήξης στον αύλειο χώρο των σχολείων τους την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 και η οποία σημείωσε αξιοσημείωτη επιτυχία, έχοντας μεγάλη προσέλευση, πολύ καλή διάθεση, ατελείωτο χορό, εξαιρετικό φαγητό, ποτό και πολλά πολλά χαμόγελα. Πραγματικά, η φετινή σχολική χρονιά «έκλεισε» με τον πλέον ιδανικό τρόπο, αφήνοντας τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις, ικανοποιώντας μαθητές, γονείς και φίλους, βάζοντας τις βάσεις για ανάλογες κοινές δράσεις και στο μέλλον.

Στο πλευρό των κατοίκων του Χέρσου, δηλώνει ο βουλευτής Πέτρος Παππάς

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά
Ο βουλευτής Κιλκίς, Πετρος Παππας, δηλώνει ότι στέκεται στο πλευρό των κατοίκων του χωριού Χέρσο στο Κιλκίς, έπειτα από την πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα στην περιοχή.

Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς: Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2024

Δελτίο τύπου Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς
Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας είναι και πάλι εδώ! Αυτό το καλοκαίρι, από την Τρίτη 18 Ιουνίου έως την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, οι βιβλιοθήκες του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών υποδέχονται τους μικρούς φίλους τους, προσκαλώντας τους σε ένα συναρπαστικό ταξίδι αναζήτησης... από τη Γη ως τον ουρανό! Φέτος, στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία, μαθαίνουμε, σκεφτόμαστε, ζούμε μέσα στο απέραντο σύμπαν και όλοι μαζί μετράμε τα αμέτρητα, εξηγούμε τα ανεξήγητα και αναζητούμε απαντήσεις για όλα όσα βλέπουμε γύρω μας αλλά και όσα δεν μπορούμε να δούμε.

Δήλωση Στέφανου Παραστατίδη για τις πυρκαγιές σε Χέρσο και Ποντοηράκλεια-Πλατανιά

Υπογράφει ο Στέφανος Παραστατίδης
Βουλευτής Κιλκίς
Οι δύο πρόσφατες πυρκαγιές που ξέσπασαν σε περιοχές του Κιλκίς, σε Χέρσο και Ποντοηράκλεια-Πλατανιά, αρχές καλοκαιριού, καταδεικνύουν πως και το φετινό καλοκαίρι προμηνύεται ιδιαίτερα δύσκολο καθώς ο συνεχόμενος καύσωνας και οι ιδιαίτερες κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής μας ανεβάζουν υψηλά το επίπεδο επικινδυνότητας και την τάση ξεσπάσματος πυρκαγιών, απόρροια της κλιματικής αλλαγής που όλοι βιώνουμε.

Επίσκεψη ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίο

Δελτίο τύπου Ένωσης Ποντίων Νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες"
Την Τρίτη 11 Ιουνίου 2024, ο Πρόεδρος της Ένωσης Παναγιώτης Δαμιανίδης και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, παρευρέθηκαν στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης του Κιλκίς, για να εκφράσουν με ιδιαίτερη χαρά και σεβασμό τις εγκάρδιες ευχές τους προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίο, επ' ευκαιρίας της ονομαστικής του εορτής.

Δεν έδωσαν όλοι την πολιτική μάχη

ΚΕΙΜΕΝΟ: Όμηρος Ταχμαζίδης
Η μνησικακία ως προπομπός της εξέγερσης των γερόντων; Αναφέρομαι στην προεκλογική εμπειρία της Θεσσαλονίκης. Παραθέτω τη δική μου εκτίμηση των πραγμάτων.

Μία Κυριακή …στα Γιάννενα

Το κάστρο του Αλή Πασά και η λίμνη Παμβώτιδα

Του Βασίλη Αθανασιάδη
Πάνω από 15 χρόνια είχα να επισκεφτώ τα Γιάννενα, την πανέμορφη πρωτεύουσα της Ηπείρου και να θαυμάσω τις ομορφιές της.

(VIDEO) Εκδήλωση με τίτλο ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, από τη Θρακική Εστία Κιλκίς

Εκδήλωση με τίτλο ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, από τη Θρακική Εστία Κιλκίς. Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς, Σάββατο 15 Ιουνίου 2024.

(VIDEO) Τελετή λήξεως των μαθημάτων των κατηχητικών ομάδων, της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου

Τελετή λήξεως των μαθημάτων των κατηχητικών ομάδων, της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου. Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024.

(VIDEO) Μουσική συναυλία με τίτλο "Νυν και αεί" στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς

Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

(VIDEO) Σοκολατένιες Δημιουργίες, Αρωματικά Φυτά-Βότανα και Τοπική Ιστορία, στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κιλκίς

Σοκολατένιες Δημιουργίες, Αρωματικά Φυτά-Βότανα και Τοπική Ιστορία, στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κιλκίς. Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024.

(VIDEO) Την 3η θέση Πανελλαδικά κατέκτησε το Δημοτικό Σχολείο Χέρσου, σε διαγωνισμό ανακύκλωσης μπαταριών

Την 3η θέση Πανελλαδικά κατέκτησε το Δημοτικό Σχολείο Χέρσου, σε διαγωνισμό ανακύκλωσης μπαταριών. Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο 15/6/2024, 6:25 μ.μ.

Σύλληψη για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Συνελήφθη χθες (14 Ιουνίου 2024) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε αγρόκτημα του αλλά και στην αυλή της οικίας του συνολικά 3 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 50 εκατοστών.

Δήλωση Γιώργου Γεωργαντά για την πυρκαγιά στο Χέρσο

Δήλωση Γιώργου Γεωργαντά
Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες σε όσους και όσες συνέβαλαν τα μέγιστα για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς, η οποία ξέσπασε στο Χέρσο του Κιλκίς.

Εκοιμήθη σε ηλικία 98 ετών στη Γουμένισσα η γερόντισσα Μαρία Τσολάκη

Ανακοίνωση 
 Ιεράς Μητροπόλεως Γουμενίσσης

Η Ιερά Μητρόπολις Γουμενίσσης γνωστοποιεί ότι τις πρωινές ώρες σήμερα 15 Ιουνίου εκοιμήθη σε ηλικία 98 ετών στην Γουμένισσα η γερόντισσα Μαρία Τσολάκη, μεγάλη ευεργέτιδα της Ιεράς Μονής Αγίου Ραφαήλ, με σημαντική μαρτυρία ενθέου ζωής και ασκητικής πολιτείας.

(VIDEO) Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 2023-24, στο Δημοτικό Σχολείο Χέρσου Κιλκίς

Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 2023-24, στο Δημοτικό Σχολείο Χέρσου Κιλκίς. Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024.

Ο Τιπούκειτος της Γνώμης

Σάββατο 22 Ιουνίου 2024
Τρίτη 25 Ιουνίου 2024
Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024
➤ Εκδήλωση με μουσική ασιατικών καρτούν στο Θέατρο Λόφου, από το Πολυάνειο Ωδείο

(VIDEO) Ενημερωτικά φυλλάδια για την προστασία από τον Ήλιο, μοίρασε στη Λαϊκή Αγορά Κιλκίς ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κιλκίς - Παιονίας

Δείτε το video ΕΔΩ
Ενημερωτικά φυλλάδια για την προστασία από τον Ήλιο, μοίρασε στη Λαϊκή Αγορά Κιλκίς ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κιλκίς - Παιονίας. Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024.

VIDEO: Συναυλία αφιέρωμα στο Γιάννη Μσρκόπουλο

Γιορτή λήξης Κατηχητικών Μητρόπολης Κιλκίς



Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

(VIDEO) Καινοτόμες μέθοδοι διδασκαλίας, στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κιλκίς

Καινοτόμες μέθοδοι διδασκαλίας, στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κιλκίς. Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024.

(VIDEO) Οι γονείς και κηδεμόνες του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, γιορτάζουν τη λήξη της σχολικής χρονιάς 2023-24

 
Οι γονείς και κηδεμόνες του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, γιορτάζουν τη λήξη της σχολικής χρονιάς 2023-24. Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024.

(VIDEO) Επίγειες και εναέριες δυνάμεις αγωνίζονται να σβήσουν τη φωτιά στις παρυφές του Χέρσου Κιλκίς

Επίγειες και εναέριες δυνάμεις αγωνίζονται να σβήσουν τη φωτιά στις παρυφές του Χέρσου Κιλκίς. Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024.

Εκδήλωση με τίτλο ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, από τη Θρακική Εστία Κιλκίς



Διακοπή ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Δήμου Παιονίας

Ανακοίνωση 
ΔΕΔΔΗΕ 

1. Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή 
ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 19-06-2024 ΤΕΤΑΡΤΗ από ώρα 07:00 έως 14:00.

(VIDEO) Γιορτή λήξης σχολικού έτους 2023-24, του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς

Γιορτή λήξης σχολικού έτους 2023-24, του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς. Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024.

(VIDEO) Δωρεάν Μαθήματα Πρώτων βοηθειών, από τον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς

Δωρεάν Μαθήματα Πρώτων βοηθειών, από τον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς. Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς, Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024.

(VIDEO) Τελετή λήξης μαθημάτων Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης ΑΝΟΔΟΣ, στο Κιλκίς

Τελετή λήξης μαθημάτων Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης ΑΝΟΔΟΣ, στο Κιλκίς. Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024.

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Η Νέα Δημοκρατία Κιλκίς συγχαίρει τον αθλητή Κώστα Ζάλτο

Ανακοίνωση Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς
Στον συντοπίτη μας αθλητή της σφυροβολίας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΖΑΛΤΟ ευχόμαστε
ως ΔΕΕΠ ΚΙΛΚΙΣ ΝΔ συγχαρητήρια για την πολύ καλή εμφάνιση του στους αγώνες του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Ρώμης όπου συμμετείχε στον τελικό του αγωνίσματος του και κατέλαβε την 12η θέση.

35χρονος με ΙΧ παρέσυρε 68χρονο πεζό, τον τραυμάτισε θανάσιμα και τον εγκατέλειψε

Σήμερα (13 Ιουνίου 2024) και ώρα περίπου 09.00 στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Αριδαίας – Έδεσσας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 35χρονος ημεδαπός παρέσυρε 68χρονο ημεδαπό που κινούνταν πεζός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 68χρονου πεζού. Ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε το σημείο του δυστυχήματος. Ο 35χρονος συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας.

Το «λάθος» των πανελλαδικών

Υπογράφει ο Στέφανος Παραστατίδης
Βουλευτής Κιλκίς, ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής
Τομεάρχης Παιδείας

Σαν να μην έφτανε μόνο το άγχος και η αγωνία που συνοδεύει την ψυχοφθόρα διαδικασία των πανελλαδικών.

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στην Π.Ε. Κιλκίς, την Παρασκευή 14-06-2024

Ανακοίνωση 
Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gov.gr), για αύριο Παρασκευή 14-06-2024, προβλέπεται ΥΨΗΛΟΣ κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) (Π.Ε. Κιλκίς).

Εκδήλωση με τίτλο "Η γαστρονομία των Σαρακατσάνων" στο Κιλκίς



Ουδαμού της γης… ουδέ ο Μἐλανας δρυμός - Στην πανέμορφη Κούπα Παιονίας

Πανοραμική άποψη της Κούπας

Του Βασίλη Αθανασιάδη
Το πρωί της Κυριακής 
26 Μαΐου 2024, πραγματοποιώντας μια διαδρομή 34 χιλιομέτρων από το Πολύκαστρο, μέσα από τις πανέμορφες-καταπράσινες βορειοανατολικές πλαγιές του Πάικου, στις 09:30 το πρωί βρεθήκαμε στον οικισμό της Κούπας, της Κοινότητος Σκρά του Δήμου μας.

Ανακοίνωση εργατικών σωματείων για τις εργασιακές συνθήκες εν μέσω καύσωνα

Δελτίο τύπου Συνδικάτου Μετάλλου Κεντρικής Μακεδονίας
Ο καύσωνας που επικρατεί αυτές τις ημέρες στη χώρα μας με τη θερμοκρασία που ξεπερνούν τους 40 βαθμούς μαζί με τη σχετική υγρασία, έχουν μετατρέψει την πλειοψηφία των εργασιακών χώρων σε πραγματικό ”καμίνι”. Μέσα σε αφόρητες συνθήκες εργασίας που θυμίζουν κυριολεκτικά γαλέρες, οικοδόμοι, μεταλλεργάτες, διανομείς που καίγονται στην άσφαλτο, εργαζόμενοι στη καθαριότητα και πολλοί ακόμα αναγκάζονται να δουλεύουν με κίνδυνο ακόμα και της ζωής τους.

Συγκέντρωση Κιλκισιακού στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Σας καλούμε να λάβετε μέρος στην συγκέντρωση που διοργανώνει 0 Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ την ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024 και ώρα: 20:00 στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου Κιλκίς.