Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

Συλλυπητήρια για το θάνατο του Γιώργου Τσίνδαλη

Ανακοίνωση Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων»
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων» Θεόδωρος Παπαδόπουλος και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον αδόκητο χαμό του Γιώργου Τζίνδαλη.

Δήλωση Στέφανου Παραστατίδη για την υλοποίηση του δρόμου ΠΑΘΕ Μαλγάρων - Πολυκάστρου

Υπογράφει ο Στέφανος Παραστατίδης
Βουλευτής Κιλκίς
Στις 08-11-2023 συζητήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής επίκαιρη ερώτηση που είχα καταθέσει προς τον κ. Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών σχετικά με την καθυστέρηση στην υλοποίηση του ΠΑΘΕ Μαλγάρων – Πολυκάστρου και την πλημμελή λήψη μέτρων ως προς την πρόληψη τροχαίων δυστυχημάτων. Πρόκειται για ένα οδικό δίκτυο στο οποίο δεν είχε γίνει καμία απολύτως παρέμβαση προς τον σκοπό αναβάθμισής του σε αυτοκινητόδρομο με σύγχρονα χαρακτηριστικά, δηλαδή δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση, διαχωριστική νησίδα και κιγκλιδώματα.

Τα νέα του Δήμου Παιονίας (3/4/2024)

Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Συνδημότες, επαγγελματίες και εργαζόμενοι στο δήμο μας, επιδιώκουμε την συνεργασία και την κατανόηση σας, ώστε να βελτιώσουμε μαζί την εικόνα του δήμου σχετικά με την ανακύκλωση.

Πρόεδρος Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα για τις Ευρωεκλογές στο νομό Κιλκίς, ο Θεόφιλος Τιρεκίδης

Ανακοίνωση ΔΕΕΠ ΝΔ Νομού Κιλκίς
Με απόφαση του προέδρου της ΔΕΕΠ Ν.Δ.  Νομού Κιλκίς κ. Παπαδόπουλου Μηνά η οποία και κοινοποιήθηκε στην Γραμματεία Οργανωτικού, ορίζεται πρόεδρος Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα για τις Ευρωεκλογές το μέλος του κόμματος μας, π. υποψήφιος πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ν.Δ.  ν. Κιλκίς κ. Θεόφιλος Τιρεκίδης.

Aπαγόρευση αλιείας στην λίμνη Δοϊράνη

Από το Τμήμα Αλιείας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Κιλκίς ανακοινώνεται ότι εκδόθηκε η Απόφαση 233283(7558)/02-04-2024 ( ΑΔΑ: 6ΨΠΘ7ΛΛ-6ΒΧ) του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Κιλκίς κ. Βεργίδη Ανδρέα που αφορά την απαγόρευση ενάσκησης επαγγελματικής και ερασιτεχνικής αλιείας ιχθύων και λοιπών υδρόβιων οργανισμών με κάθε μέσο και εργαλείο λόγω προστασίας της αναπαραγωγικής περιόδου των ψαριών στην λίμνη Δοϊράνη και σε όλα τα ρέοντα ύδατα δηλαδή ρυάκια, ποτάμια, χείμαρροι, που καταλήγουν άμεσα στη λίμνη και σε απόσταση 1.000 μέτρων από το σημείο εκβολής τους σε αυτήν από 10 Απριλίου 2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00 π.μ έως 10 Μαΐου 2024 ημέρα Παρασκευή και ώρα 08:00 π.μ.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη, 3/4/2024, 10:21 μ.μ.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου συνελήφθη ένα άτομο για διακίνηση, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη προχθές (1 Απριλίου 2024) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας αλλοδαπός άνδρας, για διακίνηση, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Εθελοντική αιμοδοσία του Άγιου Τρύφωνα Γουμένισσας



Καθαρισμός οικοπέδων και ακάλυπτων χώρων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου

Ο Δήμος Κιλκίς ενημερώνει τους ιδιοκτήτες, νομείς, επικαρπωτές, μισθωτές και υπομισθωτές των οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων, που βρίσκονται εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων και εντός ορίων οικισμών χωρίς εγκεκριμένο ρυμοτομικό σχέδιο, σε εκτάσεις που βρίσκονται εντός ακτίνας 100 μ. από τα όρια των ανωτέρω περιοχών, καθώς και σε εκτός σχεδίου γήπεδα με κτίσμα, ότι είναι υποχρεωμένοι να προχωρήσουν έως τις 30 Απριλίου στον άμεσο καθαρισμό των χώρων αυτών και στην απομάκρυνση όλων των υπολειμμάτων καθαρισμού καθώς και τη συντήρηση αυτών καθ’ όλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου (έναρξη1η Μαϊου και λήξη 31 Οκτωβρίου).

Τα νέα του ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς (3/4/2024)

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Το παράδοξο να αντιμετωπίζει την ίδια ομάδα σε διαφορετικές κατηγορίες μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο έζησε ο ΑΤΛΑΣ, που είχε αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, τόσο στην κατηγορία κοριτσιών Κ18, όσο και στην αντίστοιχη Κ16. Τα αποτελέσματα ήταν διαφορετικά μιας και η Κ18 απέσπασε την νίκη εντός με σκορ (3-1, 25-13, 25-21, 24-26, 26-24), ενώ η Κ16 έχασε με το ίδιο σκορ (3-1, 21-25, 25-18, 25-15, 25-10) εκτός.

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς

Το νέο Δ.Σ. του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς έχει ως εξής: 
Πρόεδρος: Ανδρεανίδης Χρήστος
Αντιπρόεδρος: Βασιλειάδου Κατερίνα 
Γραμματέας: Γρηγοριάδου Δουκένη 
Ταμίας: Καραφουλίδης Χρήστος 
Μέλη: Αξιμιώτης Ιωάννης, Παπαδοπούλου Ξένια και Καραγιαννάκη Σοφία

Πρόσκληση συμμετοχής στο πρόγραμμα επιχορηγήσεων «STAGE»

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας ενημερώνει για τη δημοσίευση της 3ης ανοικτής πρόσκλησης του προγράμματος STAGE (Sustainability Transition Programme), το οποίο αναπτύχθηκε στο πλαίσιο της πράσινης μετάβασης των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων.

Επίδειξη μηχανημάτων Husqvarna, στο Κιλκίς



Δράση ενημέρωσης στην Επιμορφωτική Πολυκάστρου με θέμα το «Marketing και e-Marketing αγροτικών προϊόντων»

Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Η ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Κ.Δ.Β.Μ. Α.Ε. (Ανάδοχος Έργου) σε συνεργασία με την ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΙΛΚΙΣ – Α. Α.Ε. ΟΤΑ» (ΑΝ.ΚΙ. Α.Ε.) (Αναθέτουσα Αρχή) και το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιμορφωτική Κιλκίς, υλοποίησαν με επιτυχία τη Δράση Ενημέρωσης με θέμα το «Marketing και e-Marketing αγροτικών προϊόντων». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28/3/24 στο Παράρτημα της Επιμορφωτικής στο Πολύκαστρο και η ανταπόκριση του κοινού ήταν εξαιρετικά θετική.

Δήλωση ΕΑΣΥΝΚ, για τον εμπρησμό αυτοκινήτου αστυνομικού του Κιλκίς

Ανακοίνωση Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς (ΕΑΣΥΝΚ)
Την Δευτέρα 1 Απρίλιου 2024 σημειώθηκε εμπρηστική επίθεση στο αυτοκίνητο συναδέλφου μας και μέλους της Ένωσης μας. Πρόκειται για μια άνανδρη ενέργεια όπου η Ένωση μας καταδικάζει. Ενέργειες σαν αυτήν ή οποιαδήποτε άλλη έκνομη ενέργεια εναντίον των εργαζόμενων Αστυνομικών που εκτελούν με αυταπάρνηση τα καθήκοντα τους δεν πρόκειται να κάμψουν το ηθικό τους.
Εκφράζουμε την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση στον συνάδελφο μας.

(VIDEO) 48ωρη απεργία των τελωνειακών υπαλλήλων στις 2 και 3 Απριλίου 2024

48ωρη απεργία των τελωνειακών υπαλλήλων στις 2 και 3 Απριλίου 2024. Τετάρτη, 3 Απριλίου 2024. O Ιωάννης Χατζηπασχάλης Γενικός Γραμματέας Ομοσπονδίας Τελωνειακών Υπαλλήλων Ελλάδος και Πρόεδρος 2ης Ένωσης Τελωνειακών Υπαλλήλων Μακεδονίας, μιλά στη Γνώμη

Όταν μια γυναίκα δολοφονείται, έχουμε αποτύχει όλοι

Δήλωση Στέφανου Παραστατίδη, Βουλευτή Κιλκίς και υπεύθυνου Κ.Τ.Ε. Παιδείας ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

H Κυριακή Γρίβα, βρήκε το θάρρος (γιατί θέλει θάρρος) και πήγε στην αστυνομία να ζητήσει βοήθεια από έναν κακοποιητικό πρώην σύντροφο. Κι έπεσε νεκρή, κυριολεκτικά μπροστά στα πόδια του αστυνομικού φρουρού, στην είσοδο του τμήματος. Ακόμα μια φορά το ίδιο μοτίβο: ένας άντρας που θεωρεί ότι η γυναίκα του ανήκει κι αν έχει τολμήσει να φύγει την σκοτώνει. «αν δεν είναι δική μου δεν θα είναι κανενός».

Μάνδρες Κιλκίς: Εκδήλωση για την Ημέρα Μνήμης Γενοκτονίας των Θρακιωτών


 

(VIDEO) Στον Καμπάνη Κιλκίς, ο Εθελοντισμός γράφεται με Ε κεφαλαίο

Στον Καμπάνη Κιλκίς, ο Εθελοντισμός γράφεται με Ε κεφαλαίο. Τρίτη, 2 Απριλίου 2024.