Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Video από τις πρόβες της ποντιακής παράστασης "Χωρίς εσέν κι ίνουμαι, χωρίς εσέν κι εφτάγω"


Ένωση Ποντίων νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες": Ξεκίνησαν οι πρόβες της ποντιακής παράστασης "Χωρίς εσέν κι ίνουμαι, χωρίς εσέν κι εφτάγω" του Δημήτρη Νικοπολιτίδη.

Φώφη: "Τολμάμε, αλλάζουμε, προχωράμε…"

Δήλωση της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά
"Έχω δεσμευθεί ότι το ιδρυτικό Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής θα είναι ανοιχτό, μαζικό, δημοκρατικό με συνιδρυτές όλες τις δυνάμεις και τα στελέχη του ευρύτερου προοδευτικού χώρου.

Είσαι ΓΥΝΑΙΚΑ... είσαι ΔΥΝΑΜΗ

Γράφει η Γεωργία Κολεσιώτου
Μέλους Δ.Σ. Επιμελητηρίου Κιλκίς
Παρ’ όλο που έχουμε “γιορτάσει” πολλές παγκόσμιες ημέρες της Γυναίκας, δυστυχώς η θέση της δεν έχει φτάσει ακόμη στην ποθούμενη ισότητα τόσο στην κοινωνία, όσο στην πολιτική, αλλά και στην επαγγελματική σταδιοδρομία και φυσικά και σε άλλους τομείς.

Θεσσαλονίκη: Φιλανθρωπική συναυλία με τον τενόρο Μάριο Φραγκούλη

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής διοργανώνει φιλανθρωπική συναυλία με τον τενόρο Μάριο Φραγκούλη και τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, υπό τη διεύθυνση του Λουκά Καρυτινού, την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 και ώρα 9:00 μ.μ. στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Εκδήλωση προς τιμήν των πρωταθλητριών της Εθνικής Ομάδας Γυναικών στο Σκάκι

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης βράβευσε σήμερα, με αφορμή τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Γυναικών, τις πρωταθλήτριες της Εθνικής Ομάδας στο Σκάκι, κυρίες Άννα Μαρία Μπότσαρη, Σταυρούλα Τσολακίδου και Αναστασία Αβραμίδου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Εντευκτήριο των Βουλευτών.

Ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ο Τομέας Γυναικών & Ισότητας των Φύλων του ΠΑΣΟΚ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
"Κάθε χρόνο η παγκόσμια ημέρα της γυναίκας πρέπει να λειτουργεί ως αφορμή για νέους στόχους.

Κιλκίς: Διήμερο σεμινάριο Μάθησης και Μνήμης για μαθητές Λυκείου



Η Σύμβουλος Μνήμης και Γνωστικών Λειτουργιών Φύλλις Γαβριηλίδου θα βρίσκεται στις 2/4 και 3/4 στην πόλη του Κιλκίς στα πλαίσια ενός διήμερου σεμιναρίου που περιλαμβάνει Τεχνικές Μάθησης και Μνήμης και απευθύνεται σε μαθητές Λυκείου. Το σεμινάριο θα έχει συνολική διάρκεια 12 ώρες και θα γίνει στο χώρο συνεδριάσεων του ξενοδοχείου Habitat.

Πόλεμος κατά του ΠΑΟΚ ή κατά της ελληνικής οικονομίας;

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Τι συμβαίνει; Η κρίση έφερε στο προσκήνιο πλείστες όσες αδυναμίες και δυσλειτουργίες της ελληνικής κοινωνίας και του πολιτικού συστήματος: η κατάσταση στο ποδόσφαιρο είναι μια από αυτές. 

Έφυγε ο "Κάβουρας" του ρεμπέτικου τραγουδιού

Υπογράφει ο Νίκος Σπυρλιάδης
"Ο Γιάννης Καβουρματζίδης έσβησε στα 62 χρόνια του αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό στην κοινωνία του Κιλκίς. Ήταν σπουδαίος δάσκαλος κοινωνιολογίας και μουσικός. 
Οι λάτρεις της μουσικής και ειδικά του ρεμπέτικου τραγουδιού θα τον θυμούνται ως «Κάβουρα» να τους πληροφορεί και να τους διδάσκει για αυτό που τόσο αγαπούσε. 
Θα τον αποχαιρετήσουμε αύριο Παρασκευή 9 Μαρτίου στις 11:00 στον Ναό του Προφήτη Ηλία στο χωριό του το Μυλοχώρι Κιλκίς.


Ανοιχτές σήμερα οι πόρτες του γυμναστηρίου Kinesis-Gym για όλες τις γυναίκες

Δελτίο Τύπου Kinesis-Gym
Μητέρα - Γυναίκα - Κόρη τρεις λέξεις μοναδικές
Η μέρα αυτή τους ανήκει, σήμερα 8 Μαρτίου οι πόρτες του γυμναστηρίου μας είναι ανοιχτές για όλες τις γυναίκες (free pass) επιπλέον δίνουμε τη δυνατότητα σε όλες να κάνετε την εγγραφή ή την ανανέωση της συνδρομή σας με έκπτωση 30% στις τιμές καταλόγου.

Η ΤΟΛΜΗ Κιλκίς στο ανοικτό διεθνές πρωτάθλημα Taekwondo WT Sofia Open G1 2018

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Ανοικτό διεθνές πρωτάθλημα Taekwondo WT Sofia Open G1 2018 διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Asics Arena στη Βουλγαρία ( Σόφια ) στις 3-4 Μαρτίου 2018.

Γεωργαντάς: Υπουργοί συντάσσουν προκηρύξεις χωρίς μοριοδότηση

Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, με αφορμή την απάντηση του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης σε χθεσινή ανακοίνωσή του για το μόνιμο έλεγχο της Δημόσιας Διοίκησης που σχεδιάζει η Κυβέρνηση, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Τα χελιδόνια έρχονται στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ-ΤΕΧΝΗ καλεί μικρούς και μεγάλους στην προϋπάντηση της άνοιξης. Γιατί οι αμυγδαλιές άνθισαν, η μέρα μεγάλωσε και τα χελιδόνια ξεκινούν το ταξίδι της επιστροφής.

H Porsche Cayenne του αγρότη

Επιμέλεια: Γιώργος Τσιμπουσλής
Πηγή: www.newsauto.gr 
Η Porsche παρουσίασε πρόσφατα τη νέα γενιά της Cayenne, με την οποία η γερμανική φίρμα θα επιδιώξει να κατακτήσει και πάλι την κορυφή στην κατηγορία των premium μεγάλων SUV. Λέτε αυτή τη φορά να δούμε το μοντέλο και σε pick up έκδοση;Ακολουθώντας τις κλασσικές γραμμές που διακρίνουν τα μοντέλα της Porsche, η Cayenne πατά σε μια νέα πλατφόρμα αλουμινίου, εξοπλίζεται με πολλές τεχνολογίες και διαθέτει μια ισχυρή γκάμα μηχανικών συνόλων.

Πέλλα: Σκοτώθηκε 63χρονος πεζός σε τροχαίο

Σήμερα (8-3-2018) το πρωί σε περιοχή της Κρύας Βρύσης, Ι.Χ.Φ.αγροτικό όχημα που οδηγούσε 51χρονος ημεδαπός παρέσυρε 63χρονο ημεδαπό που κινούνταν πεζός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 63χρονου. 

Πέλλα: Σκοτώθηκε 25χρονος σε τροχαίο

Χθες (7-3-2018) το βράδυ στο 49ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 25χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας και προσέκρουσε σε τσιμεντένια κολώνα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 25χρονου οδηγού.

Βίντεο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Το 9ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς στον Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO HELLAS

Δελτίο τύπου 9ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς 
Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 το 9ο Δημοτικό σχολείο Κιλκίς συμμετείχε για πρώτη φορά με την ομάδα ρομποτικής ΄MARTIANS’ που αποτελείται από τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης: Καρυπίδη Ραφαήλ, Παπαβασιλείου Σπυρίδων, Στοϊκίδη Ευριπίδη, Κέρου Έλενα, Καλογιάννη Κωνσταντίνο, Κέρο Αθανάσιο και Παπαμιχαήλ Ιωάννη, στον Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO HELLAS Κεντρικής Μακεδονίας, στο κολέγιο «Ανατόλια» στη Θεσσαλονίκη. 

Χρυσό μετάλλιο για τον "Άθλο" Κιλκίς, στο G1 Open Tae kwondo Tournament στην Σόφια της Βουλγαρίας

Δελτίο τύπου "Άθλου" Κιλκίς
Στις 3-4 Μαρτίου 2018 ημέρες Σάββατο και Κυριακή πραγματοποιήθηκε το G1 Open Tae kwondo Tournament στην Σόφια της Βουλγαρίας στο κλειστό στάδιο ASICS ARENA. 

Αξιούπολη: Εσπερίδα - Συνάντηση με θέμα, «Σπάζοντας τα δεσμά της ντροπής»

Υπογράφει η Σωτηρία Καρολίδου
Υπεύθυνη Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων
Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας «Αριστοτέλης» - Φορέα του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κιλκίς και Παιονίας, συνεχίζουν τις Ενημερωτικές Εσπερίδες-Συναντήσεις στον Δήμο Παιονίας - Δημοτική Βιβλιοθήκη Αξιούπολης – Δ. Οικονόμου και τον μήνα Μάρτιο.

Ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς (μέλος ΟΓΕ) για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Ανακοίνωση Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς (μέλος ΟΓΕ) 
Μπροστά στην 8η Μάρτη, την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ), απευθύνει αγωνιστικό κάλεσμα στις γυναίκες του καθημερινού μόχθου.

Μήνυμα Σούλη για την ημέρα της γυναίκας

Υπογράφει
ο Σούλης Καζαντζίδης
Πολιτευτής Ν.Δ. ν. Κιλκίς
Oπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τούτη η ημέρα είναι αφιερωμένη στην γυναίκα τιμώντας έτσι τις δεκάδες εργάτριες της Αμερικής στα 1857 όταν στην Νέα Υόρκη και σε εργοστάσιο κλωστοϋφαντουργίας ξεσηκώθηκαν απαιτώντας ουσιαστικά ανθρώπινες συνθήκες εργασίας και ζωής.

Μήνυμα ΚΚΕ για την 8η Μάρτη, Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας

Μήνυμα ΚΚΕ 
Με αφορμή την 8η Μάρτη, η ΚΕ του ΚΚΕ χαιρετίζει αγωνιστικά τις γυναίκες της εργατικής τάξης, τις αυτοαπασχολούμενες, τις αγρότισσες, τις συνταξιούχους. Ιδιαίτερα απευθύνεται στις άνεργες, στις μαθήτριες, στις σπουδάστριες - φοιτήτριες, στις εργαζόμενες μητέρες.

Δείτε Video από την πολιτική εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής στο Κιλκίς


Η εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018, στις 6 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου στο Κιλκίς