Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

Ομιλία Π. Παππά στη Βουλή για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας

Δελτίο τύπου Π. Παππά
Ο Πέτρος Παππάς, βουλευτής Κιλκίς με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στη χθεσινή του ομιλία στην Βουλή των Ελλήνων, σχετικά με το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας, τόνισε την ανάγκη άμεσης και επαρκούς στελέχωσης του Ε.Σ.Υ. και την ανάγκη λήξης της ομηρίας του επικουρικού προσωπικού στα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας.

Internet παντού;

Κοινωνικό πρόταγμα, η αξιοπρέπεια του εκπαιδευτικού

Κοινή Δήλωση των κυρίων Στέφανου Παραστατίδη, Βουλευτή Κιλκίς και Υπευθύνου ΚΤΕ ΠΑΙΔΕΙΑΣ και Νίκου Τσούλια, Γραμματέα Τομέα ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ​ για την Παγκόσμια Ημέρα των Εκπαιδευτικών

Αν πιστεύουμε ότι το μακρύ και όμορφο ταξίδι των παιδιών και των νέων από την ηλικία των 4 χρόνων μέχρι την ηλικία των 22 χρονών και πλέον, καθορίζει σημαντικά την πνευματική, κοινωνική και επαγγελματική τους πορεία.

Τα νέα του Λυκείου των Ελληνίδων Κιλκίς (7/10/2023)

Δελτίο τύπου Λυκείου των Ελληνίδων Κιλκίς
Βοήθεια για τους πληγέντες στη Θεσσαλία
Το Λύκειο Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς, έπειτα από επικοινωνία που είχε με τα Λύκεια Ελληνίδων παράρτημα Λάρισας και Βόλου, αποφάσισε όπως συγκεντρώσει είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες στη Θεσσαλία.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο, 7/10/2023, 10:04 μ.μ.

Εξιχνιάσεις κλοπών 
-Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, την 3ηΣεπτεμβρίου 2023, ενεργώντας μαζί με συνεργό του, παραβίασαν δύο οικίεςστην Κατερίνη, από όπου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 12.000 ευρώ,καθώς και κοσμήματα και αντικείμενα, συνολικής αξίας 2.000 ευρώ. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του προαναφερόμενου αλλοδαπού εντοπίστηκαν κοσμήματα, η προέλευση των οποίων ερευνάται. Επίσης,κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποιούσαν, στο εσωτερικό του οποίουβρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και το χρηματικό ποσό των 100 δολαρίων ΗΠΑ.

(VIDEO) Κεντρική προεκλογική ομιλία Κώστα Σιωνίδη στο Πολύκαστρο

Εκπαιδευτική δράση με θέμα «Από το ανασκαφικό σκάμμα στη συντήρηση και στο Μουσείο Κιλκίς»

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς συμμετέχει στον εορτασμό της ‘Ευρωπαϊκής Ημέρας Συντήρησης της πολιτιστικής κληρονομιάς 2023’ με την εκπαιδευτική δράση «Από το ανασκαφικό σκάμμα στη συντήρηση και στο Μουσείο» σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς.

(VIDEO) Κεντρική προεκλογική ομιλία Χρήστου Γκουντενούδη στο Πολύκαστρο

"Την Κυριακή ψηφίζουμε"



"Ήρθε η ώρα να αναδείξετε ΝΕΟΥΣ ανθρώπους με ήθος και καθαρές προθέσεις"


Υπογράφει ο Παναγιώτης Κουσουλέντης
Γεννήθηκα το 2003 μεγάλωσα και πήγα σχολείο στο Κιλκίς όπου ζω μέχρι σήμερα.Είμαι γιος του Κουσουλέντη Πέτρου και της Απουσίδου Σοφίας και έχω μία αδερφή τη Στέλλα. Είμαι απόφοιτος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με ειδικότητα ηλεκτρολόγου εγκαταστάσεων.

(VIDEO) Μεγαλειώδης συγκέντρωση του Θεόδωρου Βαφειάδη στο Κιλκίς

Εκλογές αύριο

Ανακοίνωση Κίνησης Πολιτών Δήμου Παιονίας
Μην αμελήσετε να ψηφίσετε τον συγγενή, τον φίλο, τον γείτονα.
Μην ξεχάσετε να ψηφίσετε αυτόν που σας έκανε κάποιο ρουσφέτι, αυτόν που σας έταξε κάποια δουλειά για εσας ή το παιδί σας. Αυτόν που κανόνισε ή θα κανονίσει η προσωπική σας δουλειά, να ανθίσει μέσω τοπικής αυτοδιοίκησης.
ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ.