Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Υποψήφιος στις Σουηδικές εκλογές 2018 ο Κιλκισιώτης Μωυσής Νικολαΐδης



Ένας γνωστός Κιλκισιώτης της Διασποράς, ο Μωυσής Νικολαΐδης με καταγωγή από το Χέρσο Κιλκίς, θα είναι υποψήφιος βουλευτής Σουηδίας στις εκλογές του θα πραγματοποιηθούν στις 9 Σεπτεμβρίου.

Εξώδικο Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Κιλκίς κατά Θ. Ρεβενάκη

Εξώδικη διαμαρτυρία κατά του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς και του Προέδρου του Θεόδωρου Ρεβενάκη, απέστειλε το Σωματείο Εργαζομένων του ιδρύματος.

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση με θέμα «Πλοηγούμαι με ασφάλεια στο διαδίκτυο»

Ο Τομέας Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας και το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας παρουσιάζουν το πρόγραμμα για την ψηφιακή κοινωνία του μέλλοντος, για μαθητές και γονείς με τίτλο «Πλοηγούμαι με ασφάλεια στο διαδίκτυο», την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00, στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, Δ.Ε.Θ. – HELEXPO (Εγνατίας 154).

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει το θεσμό «Υποτροφίες στις Περιφέρειες»

Τον πρωτοποριακό θεσμό «Υποτροφίες στις Περιφέρειες» που στέφθηκε πανελλαδικά με μεγάλη επιτυχία, για νέες και νέους που επιθυμούν να σπουδάσουν αλλά δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, συνεχίζει για 4η χρονιά φέτος το Mediterranean College Aθήνας και Θεσσαλονίκης και το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας, Πειραιά, Γλυφάδας και Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τις 13 Περιφέρειες της χώρας μας.

Τσάκωσαν 58χρονο σε περιοχή του Κιλκίς για χασισοκαλλιέργεια

Συνελήφθη στις 4 Σεπτεμβρίου 2018 το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 58χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Έκθεση ζωγραφικής της Κατερίνας Μπουρατζή, στο Κιλκίς

Ο Δήμος Κιλκίς και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού θα φιλοξενήσουν στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής την έκθεση ζωγραφικής της Κατερίνας Μπουρατζή με τίτλο  “ΦΑΝΤΑΣΙΑΚΕΣ ΑΛΛΗΓΟΡΙΕΣ”.
Η Κατερίνα Μπουρατζή, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία. (Goettingen
-Hannover). Κατάγεται από τις Σέρρες. Τελείωσε τη Σχολή Καλών Τεχνών (Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας 2012) με άριστα και μεταπτυχιακά στην Ελλάδα (Α.Π.Θ.- Εθνικό Καποδιστριακό Αθηνών ).

Πραγματοποίησε ατομικές εκθέσεις και συμμετείχε σε πολλές ομαδικές σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Έργα της βρίσκονται σε Ιδιωτικές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καθώς και σε Δημόσιες συλλογές όπως η Δημοτική Πινακοθήκη Αθηνών, Εταιρία Μακεδονικών Σπουδών Θεσσαλονίκη, Δ. Πινακοθήκη Ιωαννίνων, Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης Φλώρινα, Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας, Πινακοθήκη Φ.Α.Α.Θ. Θεσ/νίκη, κ.α.

Κιλκίς: 3ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών με τίτλο "Εν Αρχή"

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Ο αθλητικός σύλλογος Άθλος Κιλκίς θέλοντας να συμβάλει στην εξέλιξη και διάδοση των πολεμικών τεχνών διοργανώνει το 3ο φεστιβάλ πολεμικών τεχνών «Εν αρχή» στην ετήσια Εμπορική Έκθεση του Κιλκίς στις 08/09/2018

Συνελήφθη 38χρονος στην Πέλλα για ανθρωποκτονία

Συνελήφθη χθες (4 Σεπτεμβρίου 2018) το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 38χρονος ημεδαπός για ανθρωποκτονία σε περιοχή της Πέλλας.

"Βαφειοχωρίτικα 2018" στο Βαφειοχώρι Κιλκίς

Ανακοίνωση Πολιτιστικού Συλλόγου Βαφειοχωρίου «Ο Άγιος Γεώργιος»
Σας προσκαλούμε την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018 στα «ΒΑΦΕΙΟΧΩΡΙΤΙΚΑ 2018» με αφορμή τον εορτασμό του Ιερού Ναού «Το Γενέσιον Της Θεοτόκου».

Μια πρώτη γνωριμία με την νέα υπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου

Την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018, η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Κατερίνα Νοτοπούλου, συμμετείχε στη Συνέντευξη Τύπου για την 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ερωτήσεις και απαντήσεις για τις προτάσεις της αναμόρφωσης της Γ’ Λυκείου και του συστήματος εισαγωγής στα ΑΕΙ

Δείτε την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων ΕΔΩ

Πληρωμή για το μέτρο «Οριστική Παύση Αλιευτικών Δραστηριοτήτων»

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ξεκίνησε τη διαδικασία πληρωμής της οικονομικής ενίσχυσης (αποζημίωση) στους δικαιούχους αλιείς, στο πλαίσιο υλοποίησης του Μέτρου 6.1.10 «Οριστική Παύση Αλιευτικών Δραστηριοτήτων» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας και Θάλασσας (ΕΠΑΛΘ) 2014-2020.

Η τροχονομική παράβαση της εβδομάδας 27 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου 2018

Συνεχίζονται οι έλεγχοι στο πλαίσιο του στοχευμένου προγράμματος «παράβαση της εβδομάδας», που σχεδιάστηκε και εφαρμόζεται από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αστυνόμευσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, για την αντιμετώπιση των «επικίνδυνων» τροχονομικών παραβάσεων, σε όλη την επικράτεια.

"Aνάμεσα στο φτερούγισμα της σιγουριάς και στο φτεροκόπημα της καρδιάς"

†Ο Γουμενίσσης, Γεφύρας, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου Δημήτριος
Όλοι μας χαιρόμαστε με τη χαρά σας, νέοι και νέες της Παιονίας και της Γέφυρας, όσοι περάσατε και το κατώφλι των ΤΕΙ και των ΑΕΙ, σε κάποια σχολή των επιλογών σας είτε κι εκεί που σας “προτίμησε” το σύστημα βαθμιδωτής αξιολόγησης. 

Τι λέει η ΔΑΣ για την πρόσφατη συνεδρίαση του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΔΑΣ (Δημοσιοϋπαλληλική Αγωνιστική Συσπείρωση)
Πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 03 Σεπτεμβρίου, η συνεδρίαση του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Κιλκίς με θέμα την προετοιμασία της κινητοποίησης των δημοσίων υπαλλήλων ενόψει ΔΕΘ. Για άλλη μια φορά, από την στάση των παρατάξεων ΔΑΚΕ (ΝΔ), Ενωτική Κίνηση Δ.Υ. (ΣΥΡΙΖΑ) και Δημοκρατική Συνδικαλιστική Πρωτοπορία (ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ.) και τα λεγόμενα τους, επιβεβαιώθηκε ότι ορθά χαρακτηρίζονται από τους εργαζομένους και το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα ως κυβερνητικός και εργοδοτικός συνδικαλισμός. 

Φιλανθρωπική διοργάνωση ΜΜΑ στο Κιλκίς

Ανακοίνωση Kinesis Fight Club Kilkis
Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην φιλανθρωπική διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Victoria στο Κιλκίς στις 6 Οκτωβρίου 2018.

Έρχονται στη Θεσσαλονίκη οι Ladies Stars - Τουρνουά ποδοσφαίρου μόνο για κορίτσια

Στους ρυθμούς του γυναικείου ποδοσφαίρου θα κινηθεί η πόλη της Θεσσαλονίκης, καθώς θα φιλοξενήσει το 10o Πανελλήνιο Τουρνουά GOLDEN CUP – LADIES STARS που διοργανώνει ο ΟΑΣΠΕ αποκλειστικά για τμήματα ποδοσφαίρου κοριτσιών.

Η ΤΟΛΜΗ Κιλκίς, στο ανοικτό διεθνές summer camp taekwondo Galeb

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
To ανοικτό διεθνές summer camp taekwondo Galeb (International) με αγωνιστικό χαρακτήρα και ότι άλλο στηρίζει τον τομέα αυτόν διεξήχθη στην πόλη Vrnjacka Banja στη Σερβία από 12 έως 26 Αυγούστου 2018 σε δύο περιόδους. 

Πρώτη συγκέντρωση-προπόνηση για τον Α.Ο.Κ. Γουμένισσας

Δελτίο τύπου Α.Ο.Κ. Γουμένισσας
Οι αθλητές και ο προπονητής της ομάδας, βρέθηκαν την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018 και προπονήθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο της Γουμένισσας, ενόψει και της νέας σεζόν.

Συγχαρητήρια στην Άννα Κορακάκη για το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκοποβολής

Συγχαρητήρια στην Άννα Κορακάκη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκοποβολής απηύθυνε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης.

Οι εγγραφές στο Εσπερινό Γυμνάσιο Κιλκίς συνεχίζονται

Ανακοίνωση Εσπερινού Γυμνασίου Κιλκίς 
Έχετε τελειώσει το Δημοτικό Σχολείο ή κάποιες από τις τάξεις του Γυμνασίου και δεν σας δόθηκε η ευκαιρία να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας, ώστε να αποκτήσετε το Απολυτήριο Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης; 

"Θα μου κλείσεις το τσαντίρι, γορίλα!"

Της Ευγενίας Τσομπανοπούλου
Συναντάς την άλλη πρωινιάτικο, μες στην καλή χαρά! «Α, γυρίσατε από τις διακοπές σας; Πώς περάσατε; Άντε, και του χρόνου, καλό χειμ…!».
(Μη! Μη τολμήσεις και το ξεστομίσεις, τρισκατάρατη, που μη σώσεις!), σκέφτεσαι… αλλά απλά λες, πολύ ευγενικά και μελιστάλαχτα, πριν καταφέρει και ολοκληρώσει, «Χωρίς πανηγύρι, καλό χειμώνα, δεν λέμε!» και συνεχίζεις τη σκέψη σου από ’κει που την άφησες. (Φάγαμε κυρά μου, τον λουκουμά μας; Τα σουβλάκια μας; Αγοράσαμε τα 4 βρακιά ένα πεντάευρω, τις βαμβακερές κάλτσες μας; Ποδοπατηθήκαμε, μαλλιοτραβηχτήκαμε με τα κορίτσια για τα ορίτζιναλ σουτιέν τριούμφ; Παζαρέψαμε με τον γύφτο το χαλί; Τι καλό χειμώνα μου τσαμπουνάς; ‘Ελεος!)

Video: Οι Δρομείς Υγείας Κιλκίς εξηγούν, γιατί πρέπει να πάτε μαζί τους

Δείτε Video από την εκδήλωση παρουσίασης των νέων ειδικοτήτων του Δ.ΙΕΚ Κιλκίς


Στο πλαίσιο της παρουσίασης των νέων ειδικοτήτων του Δ.ΙΕΚ Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση την Τρίτη 04-09-2018, στο Φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου Κιλκίς.