Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

Σκοτώθηκε 23χρονη σε τροχαίο

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (19-06-2022) στο 2ο χλμ επαρχιακής οδού Αγίας Παρασκευής – Σουρωτής, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονη ημεδαπή, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε καγκελόπορτα οικίας και στη συνέχεια εξετράπη και ακινητοποιήθηκε εντός του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της οδηγού. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή 19/6/2022, 11:03μ.μ.

Συλλήψεις για παραβάσεις του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών

Συνελήφθησαν χθες (18 Ιουνίου 2022) το απόγευμα στις Σέρρες από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, δύο ανήλικοι ημεδαποί άνδρες, καθώς σε έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν συνολικά ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης, μικροποσότητα κάνναβης καθώς και 1 τρίφτης κάνναβης. Επίσης, συνελήφθησαν δύο αλλοδαπές γυναίκες, μητέρες των ανωτέρω ανήλικων για παραμέληση της εποπτείας τους. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.

(Video) Μπασκετικό Camp στο Κιλκίς με το θρύλο του μπάσκετ Ντέιβιντ Ίνγραμ

Μπασκετικό Camp στο Κιλκίς με το θρύλο του μπάσκετ Ντέιβιντ Ίνγραμ, την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

Συλλυπητήρια της ΕΛΜΕ για την απώλεια της Πιστρίκας Φωτεινής

Ανακοίνωση
 ΕΛΜΕ νομού Κιλκίς
Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ νομού Κιλκίς εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια της συναδέλφισσας Πιστρίκας Φωτεινής που υπηρετούσε στο 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς έως το 2020.

Η Φαίδρα Διαμάντη, Μουσικός της Ελληνικής, Παραδοσιακής και Λαϊκής Τέχνης, μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά


Η Φαίδρα Διαμάντη, Μουσικός της Ελληνικής, Παραδοσιακής και Λαϊκής Τέχνης, μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά
Το μεγάλο θετικό και το μεγάλο αρνητικό του κλάδου σου!
Υπάρχουν πολλά θετικά που μπορώ να σας αναφέρω. Το μεγαλύτερο θα έλεγα ότι είναι η αγάπη και η αποδοχή του κόσμου. Μέσα από αυτό, προσωπικά, έχω Κάνει φιλίες ανά την Ελλάδα . Γνωρίζεις διάφορα μέρη με διαφορετικές μουσικές κουλτούρες που είναι ένα στοίχημα ή καλύτερα, «σχολείο» για τον κάθε καλλιτέχνη. θεωρώ ότι όταν αγαπάς κάτι τόσο πολύ και το κάνεις και με σεβασμό αυτό βγαίνει προς τα έξω. 

(Video) Κατεδαφίστηκε ετοιμόρροπο στην οδό 21 Ιουνίου στο Κιλκίς

Κατεδαφίστηκε ετοιμόρροπο στην οδό 21 Ιουνίου στο Κιλκίς, την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022.

(Video) Εκδήλωση Τιμής Μνήμης του Συνταγματάρχη Αντωνίου Καμπάνη

 
Η Εκδήλωση Τιμής Μνήμης του Συνταγματάρχη Αντωνίου Καμπάνη, έγινε στον οικισμό Καμπάνη Κιλκίς, την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022.

(Video): Εορτασμός της Ημέρας προς τιμήν των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας

 
Πραγματοποιήθηκε σήμερα (19 Ιουνίου 2022) το πρωί, ο εορτασμός της «Ημέρας προς τιμή των Αποστράτων», σε Ιερούς Ναούς της Ημαθίας, του Κιλκίς, της Πέλλας, της Πιερίας, των Σερρών και της Χαλκιδικής.

2ο μουσικό φεστιβάλ του συλλόγου JAM, στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Μουσικού Συλλόγου JAM
Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς, διοργανώνουμε το 2ο μουσικό φεστιβάλ του συλλόγου μας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Ιουνίου - παγκόσμια ημέρα μουσικής και παράλληλα ημέρα απελευθέρωσης της πόλης του Κιλκίς - στο Πάρκο Κήπου Δήμου Κιλκίς. H συναυλία θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα λάβουν μέρος σε αυτήν τα παρακάτω σχήματα/καλλιτέχνες:

Σε λειτουργία το Power Pass μέσω του vouchers.gov.gr

Κοινό Δελτίο Τύπου των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Οικονομικών και Περιβάλλοντος & Ενέργειας

Σε λειτουργία βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής το Power Pass μέσω του vouchers.gov.gr. Πρόκειται για την πλατφόρμα που είχε εξαγγείλει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την οικονομική ενίσχυση οικιακών καταναλωτών ηλεκτρικού ρεύματος. Υλοποιήθηκε από την Κοινωνία της Πληροφορίας ΜΑΕ (ΚτΠ ΜΑΕ), εποπτευόμενο φορέα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης σε συνεργασία με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) και τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης, σύμφωνα με όσα ορίζονται στο άρθρο 36 του νόμου 4936/2022 και στην υπ’ αρ. 3365/03-06-2022 Κοινή Απόφαση των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Οικονομικών και Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

(Video) Τελετή απονομής βραβείων του 27ου Ποιητικού Διαγωνισμού "Κούρος Ευρωπού" της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Τελετή απονομής βραβείων και επαίνων στους νικητές του 27ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού "Κούρος Ευρωπού" της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς, το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022.