Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Στο πλευρό του Σούλη η Τούλα Γεκουσίδου - Νικολαΐδου

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Σούλη Καζαντζίδη
Μια ακόμα δυναμική συντοπίτισσά μας προστέθηκε στη μεγάλη ομάδα της δημοτικής μας παράταξης ΚΙΛΚΙΣ – ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Οι πασχαλινές προετοιμασίες των ΚΔΑΠ KINESIS

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ KINESIS
Σε πασχαλινούς ρυθμούς κινηθήκαμε την εβδομάδα που μας πέρασε στις δύο δομές μας, ΚΔΑΠ Kinesis for Kids και Kinesis for Juniors. Ξεκινήσαμε με στόχο να στολίσουμε και να ομορφύνουμε τις δομές μας με πασχαλινές δημιουργίες φτιαγμένες από τα θαυματουργά χεράκια των παιδιών μας. 

Συνάντηση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού "Ο Δήμος στα χέρια του Πολίτη"


Δελτίο Υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Αγαθόπουλου
Το Σάββατο 13-04-19 πραγματοποιήθηκε συνάντηση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού μας σε μία πρώτη επαφή γνωριμίας και συντονισμού της παράταξης στην πορεία προς τις εκλογές της 26ης Μαϊου.

Πασχαλινό μήνυμα της δημοτικής παράταξης “Συμμετέχω - Ο Δήμος στα χέρια του Πολίτη”

Για τον συνδυασμό "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ - Ο Δήμος Κιλκίς στα χέρια του πολίτη"
Ο Επικεφαλής - Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς
Δημήτριος Αγαθόπουλος

Η δημοτική παράταξη “Συμμετέχω - Ο Δήμος στα χέρια του Πολίτη” με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτριο Αγαθόπουλο και όλοι οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι σας εύχονται ολόψυχα καλό Πάσχα, με υγεία και δύναμη. 

Πρόγραμμα Μητροπολίτου Κιλκίς κ.κ. Εμμανουήλ για την Μεγάλη και Αγία Εβδομάδα


ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ (ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ)-Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Κιλκίς
Όρθρος – Πανηγυρική Θεία Λειτουργία – Λιτάνευσις της Βαϊφόρου – Ευλόγησις βαϊων και κλάδων....7.15 π.μ.

Παπαδοπούλου Αλεξάνδρα, Ευθυμίου Κώστας και Εφραιμίδης Αλέξανδρος με Παύλο Τονικίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Παύλου Τονικίδη
Οι Παπαδοπούλου Αλεξάνδρα, Ευθυμίου Κώστας και Εφραιμίδης Αλέξανδρος, τρεις ακόμη συμπολίτες μας με διάθεση προσφοράς στα κοινά κατέρχονται στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου με τον Παύλο Τονικίδη και τη δημοτική παράταξη «Δήμος ΑΞΙΩΝ», για ένα σύγχρονο και πρότυπο Δήμο Κιλκίς, με συνεχή εξέλιξη σε όλους τους τομείς.

Μια γροθιά στα Εθνικά ζητήματα


Δελτίο τύπου υποψ. Ευρωβουλευτού Αθηνάς Αντωνιάδου
Άφωνοι έμειναν στο πάνελ όταν η Ποντιακής καταγωγής Υποψ. Ευρωβ. ΑΝΕΛ - Αντωνιάδου Αθηνά - σχολίασε τη στάση που κράτησαν στην Ευρωβουλή οι εκπρόσωποι της ΝΔ - ΚΙΝΑΛ - ΠΟΤΑΜΙ για το ζήτημα της αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Εργασίες συντήρησης στην Επαρχιακή Οδό 5 (Λαχανόκηπου-Σίνδου-Χαλάστρας-Κυμίνων–Ν. Μαλγάρων-Ορίων Νομού)

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην Επαρχιακή Οδό 5 (Λαχανόκηπου-Σίνδου-Χαλάστρας-Κυμίνων–Ν.Μαλγάρων - Ορίων Νομού) τη Μ. Δευτέρα 22 Απριλίου 2019 και τη Μ. Τρίτη 23 Απριλίου 2019.

ΕΛΑΣ: Προσοχή σε κακόβουλο λογισμικό με την ονομασία "JNEC" - Πώς να προστατευτείτε

Οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς ενημερώνουν
Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, ενημερώνει τους πολίτες για την εμφάνιση - σε διεθνές επίπεδο - μιας νέας έκδοσης κακόβουλου λυτρισμικού λογισμικού «Ransomware–Cryptoware»  υπό την ονομασία «JNEC», που παρουσιάζει αυξημένο ενδιαφέρον, αφενός ως προς τη μέθοδο παραπλάνησης των υποψήφιων θυμάτων και αφετέρου ως προς τον τρόπο λήψης του κλειδιού αποκρυπτογράφησης. 

Eργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης

Συνεχίζονται και τη Μ. Δευτέρα 22 Απριλίου 2019 οι εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης που πραγματοποιεί η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πρωτοποριακές αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο της βιομηχανικής κάνναβης

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων μετά από διαβούλευση και σε συνεργασία με το Υπουργείο Δικαιοσύνης, ανταποκρίθηκε στο σύνολο των αιτημάτων των παραγωγών, αλλά και στο έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον που διαφαίνεται στον τομέα της βιομηχανικής κάνναβης.

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του συλλόγου συνταξιούχων πολιτικών δημοσίων υπαλλήλων νομού Κιλκίς

Ανακοίνωση συλλόγου συνταξιούχων πολιτικών δημοσίων υπαλλήλων νομού Κιλκίς
Σας γνωρίζουμε πως το νέο Δ.Σ. του συλλόγου συνταξιούχων πολιτικών δημοσίων υπαλλήλων νομού Κιλκίς, καθώς και η Εξελεγκτική Επιτροπή και οι αντιπρόσωποι στην Π.Ο.Π.Σ. που προέκυψαν από τις αρχαιρεσίες της Κυριακής 07-04-2019, παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου συνήλθε σε σώμα την Παρασκευή 12-04-2019, ύστερα από πρόσκληση του πλειοψηφούντος συμβούλου Ξηρουδάκη Ευστρατίου, όπως παρακάτω:

Στο "Κιλκίς Μπροστά" ο Ιορδάνης Παντελίδης μαζί με το Δημήτρη Κυριακίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη
Ο Ιορδάνης Παντελίδης έρχεται στην αυτοδιοικητική οικογένεια της δημοτικής παράταξης "Κιλκίς Μπροστά" με επικεφαλής το Δημήτρη Κυριακίδη δυναμώνοντας με την παρουσία του το ψηφοδέλτιο της νίκης. 

Πότε καταβάλλεται το Δώρο Πάσχα

Το αργότερο μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη 24/4/2019 πρέπει να καταβληθεί το δώρο Πάσχα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Τα δώρα εορτών σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να καταβληθούν σε είδος αλλά μόνο σε χρήμα.

Πρώτη πληρωμή Επιδόματος Στέγασης

Από την Αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, ανακοινώνεται ότι τη Μ. Τετάρτη 24 Απριλίου 2019, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη πληρωμή των δικαιούχων του Επιδόματος Στέγασης (ενοίκιο), των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 Μαρτίου 2019.

Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς - Μάζεψαν και παρέδωσαν τρόφιμα στον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς

Υπογράφει η Παρθένα Δουλκερίδου 
Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς 
Οι μαθητές/τριες και οι εκπαιδευτικοί του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς πήραν μέρος στην δράση αλληλεγγύης που διοργανώνει το τμήμα Κιλκίς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Συγκεκριμένα αφού ενημερώσαμε τους γονείς συλλέξαμε τρόφιμα και είδη καθαριότητας και καλέσαμε κλιμάκιο του Ερυθρού Σταυρού για την παραλαβή τους. 

(Video) Ομιλία Γεωργαντά στη συζήτηση για τις άρσεις ασυλίας βουλευτών

Επίσκεψη Σούλη Καζαντζίδη στη ΔΕΥΑ Κιλκίς

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Σούλη Καζαντζίδη
Επίσκεψη στη ΔΕΥΑ Κιλκίς πραγματοποίησε τη Πέμπτη 18 Απριλίου ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης.

Μπάμπης Παρλαλόγλου: Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Τετάρτη 24 Απριλίου 2019, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Νέα πολιτική γεωργίας (Ποια γεωργία και γιατί)

Του Κώστα Κιλτίδη
Είναι επιτακτική ανάγκη να τονιστεί το αυτονόητο για την έννοια της γεωργίας. Είναι η ενασχόληση για παραγωγή επί της γης, δηλαδή Αγροτική καλλιέργεια, Κτηνοτροφία, Δασοκομία και Αλιεία.

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 22 Απριλίου 2019, ημέρα Μεγάλη Δευτέρα και ώρα 16:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Χριστίνα Χαραλαμπίδου: Είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς

Υπογράφει η Χριστίνα Χαραλαμπίδου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς
Οραματίζομαι έναν Δήμο πρότυπο Ανάπτυξης και Δημιουργίας. Ένα αστικό περιβάλλον υψηλής αισθητικής, μέσω αναπλάσεων, αξιοποίησης εγκαταλελειμμένων κτιριακών εγκαταστάσεων και αδόμητων εκτάσεων, προς εξυπηρέτηση πολιτιστικών, αθλητικών κ.α. σκοπών, δημιουργίας χώρων πρασίνου, με γνώμονα την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την προοπτική να καταστεί ο Δήμος πόλος έλξης επισκεπτών. 

Ιερά Μητρόπολη Κιλκίς: Ποιμαντορική Εγκύκλιος για το Άγιο Πάσχα 2019

† Ὁ Πολυανὴς καὶ Κιλκισίου Ἐμμανουῆλ
Νῦν πάντα πεπλήρωται φωτός, οὐρανός τε καὶ γῆ, καὶ τὰ καταχθόνια· ἑορταζέτω γοῦν πᾶσα κτίσις, τὴν Ἔγερσιν Χριστοῦ, ἐν ᾗ ἐστερέωται.
(Γ΄ Ωδή Πάσχα)
Αγαπητοί μου αδελφοί,
Εγγίζομεν εις την Αγία και Μεγάλην Εορτήν της Αναστάσεως του ζωοδότου μας Χριστού και μέσα από την πορεία αυτή λαμβάνομεν τον ύμνον τον ξεχωριστόν, το τροπάριο του Αγίου Ιωάννου του Δαμασκηνού που αναφέρεται εις το μεγαλείον της Αναστάσεως και στο Φως το οποίον πραγματικά ανέτειλε από τον Πανάγιο Τάφο, το Φως αυτό το οποίο ζωοδότησε και ζωοδοτεί την ζωή της Εκκλησίας.

Ευθύμιος Παπαδόπουλος: Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς

Υπογράφει ο Ευθύμιος Παπαδόπουλος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Ο νέος εκλογικός νόμος για τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι ένας νόμος που βασίζεται στη δημοκρατική απλή αναλογική.

Θέση εργασίας στο Ράντσο Κιλκίς (19/4/2019)

Ζητείται άτομο για πρωινή εργασία στο εστιατόριο - καφέ του Ράντσου Κιλκίς. Πληροφορίες: 6976993221.

Μια άλλη διάσταση των οργανωμένων οπαδών

Του Παναγιώτη Σαββίδη
Δεν είναι πρώτη φορά που οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ η ORIGINAL 21, αλλά και συνολικά το οπαδικό κίνημα των Αεκτζήδων, πέρα από τον στόχο να παρακολουθούν την ΑΕΚ σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας και της Ευρώπης σε όλα τα αθλητικά της τμήματα, να αναπτύσσουν πολύμορφη πολιτική – αντιφασιστική δράση - παρέμβαση.

Ο σύλλογος ΧΩΜΑ Κιλκίς θα συνοδεύσει και φέτος το Άγιο Φως

Δελτίο τύπου συλλόγου ΧΩΜΑ Κιλκίς
Με μεγάλη τιμή και για 3η συνεχή χρονιά μηχανοκίνητα οχήματα του συλλόγου ΧΩΜΑ Κιλκίς θα υποδεχθούν το Άγιο Φως στην πόλη μας το Μ. Σάββατο 27/4 και θα το συνοδεύσουν μέχρι την Ιερά Μητρόπολη Κιλκίς.

Ημερίδα στον ΑΘΛΟ Κιλκίς για την Διατροφή στον Πρωταθλητισμό

Διαμαντής Σαρβανιτίδης: Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς

Υπογράφει ο
Διαμαντής Σαρβανιτίδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Ονομάζομαι Σαρβανιτίδης Διαμαντής, είμαι 53 ετών και η καταγωγή μου είναι από το Νέο Γυναικόκαστρο του Δήμου Κιλκίς. Η επί πολλά χρόνια ενασχόλησή μου στο χώρο της εστίασης με έβρισκε να απουσιάζω από τον τόπο μου και τη συμμετοχή στα κοινά.

Ενταχθείτε στη Δράση «Επιχειρούμε έξω»

Ανακοίνωση Επιμελητηρίου Κιλκίς
Σας ενημερώνουμε ότι, η Δράση "Επιχειρούμε Έξω-Υποστήριξη Διεθνούς Παρουσίας ΜΜΕ με Εξωστρεφή Προσανατολισμό" του ΕΠΑνΕΚ, ΕΣΠΑ 2014-2020 ολοκληρώνεται στις 20/5/2019.

Ο καθρέφτης των... εκλογών στην Ειδομένη

Υπογράφει η Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης
Έπειτα από παρέμβαση συμβούλου του Τοπικού Συμβουλίου Ειδομένης τοποθετήθηκε από τη δημοτική αρχή οδικός καθρέπτης στη διασταύρωση της επαρχιακής οδού Αξιούπολης-Ειδομένης με τον Σιδηροδρομικό Σταθμό.