Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

(Video) Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης του βουλευτή Κιλκίς Γιώργου Φραγγίδη

Για την Ελλάδα, το Κιλκίς και τις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής, μιλά ο βουλευτής νομού Κιλκίς Γιώργος Φραγγίδης στη Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και στο δημοσιογράφο Θωμά Μαρκόπουλο.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή 29/8/2021, 9:53 μ.μ.


Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω 30χρονος ημεδαπός για ληστεία σε κατάστημα ψιλικών στην περιοχή των Αμπελοκήπων

Η άμεση επέμβαση αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων-Μενεμένης, έπειτα από καταγγελία για περίπτωση ληστείας σε κατάστημα στην περιοχή των Αμπελοκήπων, οδήγησε στην επ’ αυτοφώρω σύλληψη του δράστη, εντός του καταστήματος.

Nέες σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής στο Δήμο Παιονίας


Υπογράφει ο Σωτήρης Μαρκάδας
Δάσκαλος Ειδικής Αγωγής – Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς

Μια νέα εστία εκπαίδευσης με όλες τις αναγκαίες υπηρεσίες θα ξεκινήσει να λειτουργεί από τη νέα σχολική χρονιά στην Παιονία. Ο Δήμος Παιονίας, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και το Κέντρο Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.), σε αγαστή συνεργασία, έχουν δρομολογήσει την εκκίνηση λειτουργίας του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Γουμένισσας και του Ειδικού Νηπιαγωγείου Γουμένισσας. 

Τι λέει το ΚΚΕ για την αναστολή των αδειών του υγειονομικού προσωπικού

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Η απόφαση του Υπουργείου Υγείας για αναστολή των αδειών όλου του υγειονομικού προσωπικού των δημόσιων μονάδων είναι κυνική ομολογία της τραγικής υποστελέχωσης του δημόσιου συστήματος υγείας και απόδειξη ότι η κυβέρνηση, εφαρμόζοντας το μέτρο της υποχρεωτικότητας στους υγειονομικούς, θέλει να διχάσει το λαό για να κρύψει την εγκληματική της πολιτική. Να ανασταλούν τώρα τα απαράδεκτα μέτρα των απολύσεων και των αναστολών από την εργασία και την άδεια των υγειονομικών.

Κορωνοϊός (29/8/2021): 1.582 νέα κρούσματα (10 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 37 θάνατοι και 334 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.582, εκ των οποίων 15 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 581.315 (ημερήσια μεταβολή +0.3%), εκ των οποίων 51.1% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 218 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.643 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Γυναίκες στο Αφγανιστάν: Crash test για τις αξίες μας


Της Μαρίας Σπυράκη*
Σπάνια τις συναναστρεφόμαστε. Ακόμη και εδώ στις Βρυξέλλες κυκλοφορούν συνήθως με τα παιδιά και πάντα με χαμηλά το βλέμμα. Τώρα τις ξαναβλέπουμε να κρατάνε μωρά στην αγκαλιά, άλλα μεγαλύτερα παιδιά από το χέρι και να συνωστίζονται στο αεροδρόμιο της Καμπούλ. 

Πέλλα: Τον τσάκωσαν για 5 δίμετρες καναβουριές


Συνελήφθη χθες (28 Αυγούστου 2021) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε δύο αγροτεμάχια ιδιοκτησίας του διαπιστώθηκε να καλλιεργεί 5 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 8,8 γραμμαρίων.

Η Έκθεση Εικαστικών «πόλις», επιστρέφει στον όμορφο χώρο της Καπναποθήκης της Αυστροελληνικής του Δήμου Κιλκίς


Δ
ελτίο τύπου Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού Συνόλου «η πόλις»
Αγαπητοί φίλοι και φίλες της τέχνης και του πολιτισμού,
Με μεγάλη μας χαρά είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε την διεξαγωγή της 7ης έκθεσης εικαστικών του Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού Συνόλου «η πόλις». Μετά από παύση ενός χρόνου λόγω της δύσκολης χρονιάς που προηγήθηκε, η καθιερωμένη, ετήσια έκθεση επιστρέφει στον όμορφο χώρο της Καπναποθήκης της Αυστροελληνικής του Δήμου Κιλκίς με την υποστήριξη και την αιγίδα του Υπουργείου ​Πολιτισμού και Αθλητισμού.