Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Το άφθαρτο σκήνωμα του Τραπεζούντιου μάρτυρα Ιωάννου στη Ρουμανία


Υπογράφει ο Μητροπολίτης Ιεράς Μητροπόλεως Γουμενίσσης κ.κ. Δημήτριος

Επιθυμία μου είναι να γνωστοποιήσω στο πλήρωμα της τοπικής μας Εκκλησίας την ύπαρξη ενός μάρτυρα της πίστεώς μας, προερχόμενο από τον Πόντο, και συγκεκριμένα την Τραπεζούντα, τον μάρτυρα Ιωάννη τον Τραπεζούντιο, όχι και πολύ γνωστό στη χώρα μας. Σήμερα (2 Ιουνίου) τον εορτάσαμε και τον τιμήσαμε στη θεία λειτουργία. Είναι ένας αθλητής γενναιότατος που έδωσε την καλήν ομολογία και μαρτυρία Ιησού Χριστού χύνοντας το αίμα του για το όνομά Του.

Τρία χρόνια χωρίς τον Παύλο Πασσαλίδη

Δελτίο τύπου Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ν.Δ νομού Κιλκίς
Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν πριν λίγες ημέρες από την απώλεια του Παύλου Πασσαλίδη. Ενός κορυφαίου στελέχους της ΝΔ, ενός ανθρώπου υπόδειγμα, ενός τεχνοκράτη με γνώση, εμπειρία και αγάπη για τον τόπο μας, τον νομού Κιλκίς.

Δήμος Κιλκίς: Σε προτεραιοποίηση προτάσεις ύψους 47,5 εκατ. ευρώ στο πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης"


Με την κατάθεση στοχευμένων προτάσεων, συνολικού προϋπολογισμού 47.410.000 ευρώ, στο Υπουργείο Εσωτερικών ολοκληρώθηκε η πολύμηνη προετοιμασία του Δήμου Κιλκίς αναφορικά με την ένταξη έργων στο πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Αυτοδιοίκηση ‘’Αντώνης Τρίτσης’’.

Εργασίες εκσκαφής για φυσικό αέριο σε Κιλκίς, Καμπάνη και Μάνδρες


Εκσκαφές φυσικού αερίου (παροχετευτικών αγωγών) προγραμματίζονται από αύριο σε οδούς της πόλης του Κιλκίς καθώς και στους οικισμούς Καμπάνη και Μάνδρες στο πλαίσιο επέκτασης του δικτύου φυσικού αερίου από την Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ).

Προσλήψεις 42 μονίμων ΠΕ στο ΥΠΑΑΤ μέσω ΑΣΕΠ


Αίτημα για την έκδοση προκήρυξης που θα αφορά στην πρόσληψη 42 θέσεων μόνιμου προσωπικού σε οργανικές μονάδες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, απέστειλε στο ΑΣΕΠ ο ΥΠΑΑΤ κ. Σπήλιος Λιβανός.

(Video) Μαθητές κάνουν ανακύκλωση και εμπλουτίζουν τη Σχολική Βιβλιοθήκη

Οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς, κάνουν ανακύκλωση και εμπλουτίζουν τη Σχολική Βιβλιοθήκη, Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021.

Κορωνοϊός (2/6/2021): 1.381 νέα κρούσματα (5 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 23 θάνατοι και 486 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.381, εκ των οποίων 1 εντοπίστηκε κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 405.542 (ημερήσια μεταβολή +0.3%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 37 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.863 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Ε. Αγαθοπούλου: «Επιστροφή στο παρελθόν, στην αδιαφάνεια, στην υπερσυγκέντρωση αρμοδιοτήτων και διαιώνιση των πελατειακών σχέσεων»

Σημεία ομιλίας Ε. Αγαθοπούλου, βουλεύτριας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κιλκίς, στην Ολομέλεια, στη συζήτηση του ν/σ για τις εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για τις εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση, η βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ν. Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση καθώς δεν μπορεί να απαγκιστρωθεί από τις διαδικασίες του παρελθόντος που την συνδέουν με το πελατειακό και το κομματικό κράτος.

H Ελένη Σιαπικούδη, Πρόεδρος των Young Liberals Greece, μιλά στη Γνώμη στο Θωμά Μαρκόπουλο


H νεαρά κυρία Ελένη Σιαπικούδη, Πρόεδρος των Young Liberals Greece (ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΕΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ), μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά
Υπερδραστήρια, εργατική, πολιτικά γοητευτική, ετοιμόλογη και γεμάτη φλόγα...

Αρχικά θα μου πεις τα βασικά για σένα αγαπητή Πρόεδρε, φίλη Ελένη:
Καταγωγή, ηλικία, επάγγελμα, σπουδές, χόμπι, ασχολίες εκτός εργασίας.

Καταρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου δίνετε να εκφράσω μέσω του σελίδας σας κάποιες από τις απόψεις μου και φυσικά να παρουσιάσω το έργο της ομάδας μας, των Ελεύθερων Νέων. 

Δήμος Κιλκίς: Διακοπή ρεύματος αύριο στα Αμάραντα


Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι αύριο Πέμπτη 3 Ιουνίου από τις 8:00 έως τις 13:30 έχει προγραμματιστεί διακοπή ηλεκτροδότησης στην Κοινότητα των Αμαράντων λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 2/6/2021, 4:13 μ.μ.


Συλλήψεις για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθησαν χθες (1 Ιουνίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ένας ημεδαπός άνδρας και μία ημεδαπή γυναίκα, καθώς νωρίτερα την ίδια ημέρα, η γυναίκα πλησίασε ημεδαπή σε περιοχή της Πέλλας και με την μέθοδο του εναγκαλισμού, προσπάθησε να αφαιρέσει από την κατοχή της, μία χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, ενώ στη συνέχεια διέφυγε με όχημα που οδηγούσε ο συνεργός της.