Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

(VIDEO) Αφιέρωμα στο Σταύρο Κουγιουμτζή με την χορωδία του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πεδινού Κιλκίς

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Με επιτυχία και μεγάλη συμετοχή θεατών πραγματοποιήθηκε εκδήλωση από την χορωδία του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

(VIDEO) Πορεία διαμαρτυρίας ελεύθερων επαγγελματιών Κιλκίς, για το φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης

Πορεία διαμαρτυρίας ελεύθερων επαγγελματιών Κιλκίς, για το φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Κιλκίς, 22 Νοεμβρίου 2023.

Διακοπή ηλεκτροδότησης στους οικισμούς Χωρύγι, Βαφειοχώρι, Καστανιές και Βαλτούδι, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

Ανακοινώσεις 
ΔΕΔΔΗΕ
1. Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή Χωρύγι, Βαφειοχώρι και Καστανιές, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 24-11-2023 Παρασκευή από ώρα 07.30 έως 08-00 & 11.00 εως 11.30.

Το 8ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς επιμορφώνεται

Δελτίο τύπου 8ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Στα πλαίσια του Ν. 4823/2021 (ΦΕΚ A 136 - 03.08.2021) Αναβάθμιση του σχολείου, ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών και άλλες διατάξεις, και στο άρθρο 95.  Που αφορά την Ενδοσχολική επιμόρφωση, με απόφαση του Διευθυντή Αρβανιτίδη Λεωνίδα και του Συλλόγου Διδασκόντων πραγματοποιήθηκε, στις 14 Νοεμβρίου 2023, σε επίπεδο σχολικής μονάδας, επιμορφωτικό σεμινάριο, από τα στελέχη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του παραρτήματος Ν. Κιλκίς, οι Σαμαρείτες Ζελελίδου Φανή και Στάμκος Ευάγγελος, διάρκειας (3) ωρών με θέμα <Πρόληψη Ατυχημάτων από πνιγμό, από λιποθυμίες και έγινε πρακτική ΚΑΡΠΑΣ- επίδειξη λειτουργία Απινιδωτή για καρδιακά επεισόδια>, σε μαθητές και μαθήτριες της Ε και ΣΤ τάξεων και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου.

Μεγάλη επιτυχία του Σκακιστικού Ομίλου Κιλκίς στο 17ο Πρωτάθλημα Παμπαίδων

Δελτίο τύπου Σκακιστικού Ομίλου Κιλκίς
Το Σαββατοκύριακο 18-19 Νοεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Φιλίππειο στη Θεσσαλονίκη το 17ο Ομαδικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων 2023 που διοργάνωσε η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλονίκης & Χαλκιδικής σε συνεργασία με τον ΜΑΠΟ «Κεραυνός» Ωραιοκάστρου.

Άμεσα συνελήφθη ένα άτομο στις Σέρρες για τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένης

Αστυνομικό δελτίο
Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθεί άμεσα αλλοδαπός άνδρας χθες (20 Νοεμβρίου 2023) το μεσημέρι στις Σέρρες, για το αδίκημα της απάτης.

Ενδοσχολική βία: Η σιωπή δεν είναι λύση - Ανάγκη λήψης αναγκαίων μέτρων

Γράφει ο Μπάμπης Καραγεωργίου
Το τελευταίο διάστημα περιστατικά βίας μεταξύ παιδιών και εφήβων αυξάνονται συνεχώς με περιστατικά να βρίσκονται καθημερινά στην επικαιρότητα.Στις περισσότερες των περιπτώσεων αυτά τα περιστατικά γίνονται στους χώρους των σχολείων.

Εθελοντική αιμοδοσία ΕΛΜΕ Κιλκίς

Ανακοίνωση ΕΛΜΕ Κιλκίς
Η ΕΛΜΕ ΚΙΛΚΙΣ θα πραγματοποιήσει αιμοδοσία στις 23 Νοεμβρίου 2023, ώρα 09.00 πμ έως 12.30 στο Ν.Γ.Ν. ΚΙΛΚΙΣ. Οι συνάδελφοι που διαμένουν στη Θεσσαλονίκη μπορούν να δώσουν αίμα στο Ιπποκράτειο Γ.Ν. και στο ΑΧΕΠΑ.

115η Εθελοντική Αιμοδοσία Ακριτών Πολυκάστρου

Ανακοίνωση 
Τράπεζας Αίματος των “Ἁκριτών” Πολυκάστρου

Ολοκληρώνεται ο κύκλος των αιμοδοσιών των μελών της Τράπεζας Αίματος των “Ἁκριτών” Πολυκάστρου, για το έτος 2023, με την 115η Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί για άλλη μια φορά στο “Σπίτι του Πόντου” στο Πολύκαστρο, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου από 09:00 έως 13:00.

Διήμερο Διεθνές Συνέδριο «Μαρτυρικά 2023» στην Ιερά Μητρόπολη Κιλκισίου

Ανακοίνωση Ιεράς Μητρόπολης Κιλκισίου
Κατόπιν πρωτοβουλίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίου, θα διοργανωθεί, την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023, διήμερο Συνέδριο με τίτλο «Μαρτυρικά 2023» και γενικό θέμα «Χριστιανισμός και Ευρώπη», εξ αφορμής των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται την περίοδο αυτή εν όψη του εορτασμού των πολιούχων του Κιλκίς Αγίων Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων.

Τακτική και δια ζώσης δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Τακτική και δια ζώσης δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας, θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» του Δήμου Παιονίας στο Πολύκαστρο, την 28η Νοεμβρίου 2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Ο Σ. Παραστατίδης, η Ν. Χατζηιωαννίδου, η Ζ. Δημαδάμα, η Χ. Παπαδοπούλου και η V. Bissoli, πολιτικοΛΟΓΟΥΝ με το Θωμά Μαρκόπουλο στον OkRadio