Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Για να νικήσει ξανά το φώς το σκοτάδι

Γράφει ο Μπάμπης Καραγεωργίου
Τριάντα τέσσερις έδρες στην Βουλή και σχεδόν 15% του συνόλου των ψήφων καταλαμβάνουν τα ακροδεξιά κόμματα, όπως προκύπτει από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.Ζόφος.Αυτή είναι η λέξη που περιγράφει ακριβώς την “παλινόρθωση” της ακροδεξιάς που πιστέψαμε ότι είχαμε ξεμπερδέψει οριστικά και αμετάκλητα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη, 27/6/2023, 4:54 μ.μ.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών συνελήφθη ένα άτομο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (26 Ιουνίου 2023) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, ένας ημεδαπός άνδρας, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.

Ζητείται υπάλληλος γραφείου για πλήρη απασχόληση μέσω του προγράμματος προεργασίας για 10000 ανέργους νέους ηλικίας 18-30 ετών - 27/6/2023

Η Εταιρεία Ευρωπαϊκά Πλεκτήρια ΑΕΒΕ, που δραστηριοποιείται στον τομέα της κλωστοϋφαντουργίας, αναζητά υπάλληλο γραφείου για πλήρη απασχόληση μέσω του προγράμματος προεργασίας για 10000 ανέργους νέους ηλικίας 18-30 ετών.

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη στους εκλεγέντες βουλευτές της Π.Ε. Κιλκίς

Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρρχης Κιλκίς

«Μετά την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Εθνικών Εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023, θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους εκλεγέντες Βουλευτές της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς κ. Γεώργιο Γεωργαντά, κ. Πέτρο Παππά και κ. Στέφανο Παραστατίδη και να τους ευχηθώ κάθε επιτυχία στα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα.

Ευχαριστήρια δήλωση Λάζαρου Παζαρτζικλή

Υπογράφει ο Λάζαρος Παζαρτζικλής
Γραμματέας Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς

Ως Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής Κιλκίς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω, όσες και όσους βοηθήσατε την προσπάθεια μας αυτή στο Νομό μας.

Παρελθόν ο προπονητή της ομάδας του ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς, Χρήστος Μπακύρτσης

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Ο ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ μετά από τετραετή συνεργασία αγαστής σύμπνοιας, αποχαιρετά, ευχαριστώντας για τις υπηρεσίες του, τον προπονητή της ομάδας κ. Χρήστο Μπακύρτση και του εύχεται τα καλύτερα στην επαγγελματική και προσωπική του ζωή.

Δήλωση Καλλισθένης Πάκα Κυμπαρίδη για τη Νέα Κυβέρνηση

Υπογράφει η Καλλισθένη 
Πάκα Κυμπαρίδη

Η νέα κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι αυτή των μεγάλων μεταρρυθμίσεων , αποφασισμένη να συγκρουστεί με τις παθογένειες και να προωθήσει τις απαραίτητες αλλαγές σε κρίσιμους τομείς. Στόχος της να αφήσει το αποτύπωμά της στη μεθοδική διακυβέρνηση της χώρας, στην εδραίωση της οικονομικής και κοινωνικής συνοχής και στη διεθνή αναγνώρισή της.

Save the name, Μαριλένα Μιχαήλοβιτς

Η Μαριλένα Μιχαήλοβιτς είναι τραγουδίστρια και μουσικός. Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και έχει καταγωγή από το Κεντρικό Κιλκίς και το Ρίζο Σκύδρας. 

Ζητείται βοηθός λογιστή από την Εταιρεία Ευρωπαϊκά Πλεκτήρια ΑΕΒΕ - 27/6/2023

Η Εταιρεία Ευρωπαϊκά Πλεκτήρια ΑΕΒΕ, ειναι παραγωγή υφασμάτων στην Βιομηχανική περιοχή Νέας Σάντα - Κιλκίς, ζητά να προσλάβει άμεσα Βοηθό Λογιστή.

Εκδήλωση λήξης εργασιών του Ομίλου Αστροφυσικής του 2ου Πειραματικού Λυκείου Κιλκίς

 

Συγχαρητήρια Βεργίδη στο νέο υπουργό Δικαιοσύνης, Γεώργιο Φλωρίδη

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον νέο υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Γεώργιο Φλωρίδη είχε ο Αντιπεριφερειάρχης, Ανδρέας Βεργίδης. «Εξέφρασα τα θερμά μου συγχαρητήρια στον συντοπίτη μας, νέο υπουργό Δικαιοσύνης, Γεώργιο Φλωρίδη για την ανάληψη του νευραλγικού και κρίσιμου αυτού υπουργικού θώκου» ανέφερε ο κ. Βεργίδης.

Τελετή αποφοίτησης του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Κιλκίς

Ανακοίνωση  Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Κιλκίς 

Σας προσκαλούμε στην Ημερίδα Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης και τελετή αποφοίτησης του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Κιλκίς την ημέρα Τετάρτη, 28/6/2023 και ώρα 19:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, Γ. Καπέτα 17, 61100 Κιλκίς.

Διαδικασία έγκρισης ευρωπαϊκού προγράμματος του 1ου ΓΕΛ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΕΛΜΕ Κιλκίς
Η ΕΛΜΕ ΚΙΛΚΙΣ υποστηρίζει τις ενέργειες του Συλλόγου Διδασκόντων του 1ου ΓΕΛ ΚΙΛΚΙΣ, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία έγκρισης ευρωπαϊκού προγράμματος.

Δήλωση Πέτρου Παππά για το εκλογικό αποτέλεσμα

Υπογράφει ο Πέτρος Παππάς
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ νομού Κιλκίς
Το χθεσινό αποτέλεσμα δεν προσφέρονταν για πανηγυρισμούς. Τα υψηλά ποσοστά των δυνάμεων της ακραίας συντήρησης τόσο τοπικά στο Κιλκίς, όσο και Πανελλήνια πρέπει να μας προβληματίσουν όλους και να αναλάβουμε δράση άμεσα ώστε να έρθουμε σε επαφή με τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας.

Δήλωση Προέδρου Επιμελητηρίου Κιλκίς Χρήστου Χατζημλάδη για το εκλογικό αποτέλεσμα

Υπογράφει ο Χρήστος Χατζημλάδης
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κιλκίς

Μετά από μία σχ:ετικά μακρά προεκλογική περίοδο και δύο εκλογικές αναμετρήσεις, η χώρα έχει πλέον κυβέρνηση και αυτό είναι εξαιρετικά θετικό, καθώς έτσι θα ξεκινήσει και η επιστροφή σε μία κανονικότητα. Η επόμενη μέρα ξεκινά με πολλές προσδοκίες από τους πολίτες και μεγάλες ευθύνες για τους πολιτικούς της κυβέρνησης, αλλά και της πολυκομματικής κοινοβουλευτικής αντιπολίτευσης.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 27 Ιουνίου 2008 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2008. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΑΓΟΡΑ
ΓΡΑΜΜΑ

(Video) Η παράσταση "Παλαλέσα" με την Ποντιακή Θεατρική Σκηνή Πιερίας, στο Χέρσο Κιλκίς

 
Η παράσταση "Παλαλέσα" με την Ποντιακή Θεατρική Σκηνή Πιερίας, στο Χέρσο Κιλκίς, στο πλαίσιο του 6ου Περιφερειακού Φεστιβάλ Ποντιακού Θεάτρου,, Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023.