Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Συγχαρητήρια στον Αντιστράτηγο κ. Πάρι Καπραβέλο για την προαγωγή του


Ανακοίνωση Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Κιλκίς
Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Κιλκίς, συγχαίρει τον Αντιστράτηγο κ.Πάρι Καπραβέλο για την προαγωγή του καθώς και την τοποθέτησή του στη σημαντική θέση του διοικητή του Γ΄ Σώματος Στρατού/NRDC-GR. Του ευχόμαστε θερμά, καλή δύναμη για μια νέα ευδόκιμη θητεία.

Επίσκεψη Δημήτρη Κουτσούμπα, στο Κιλκίς

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα επισκεφθεί το Κιλκίς, την Πέμπτη 2 Φλεβάρη 2023. Στο πλαίσιο της περιοδείας του θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση της Τομεακής Οργάνωσης Κιλκίς, στις 20:00, στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Εργασίες αντικατάστασης των παλαιών αρμών διαστολής με νέους στο οδικό δίκτυο του νομού Κιλκίς

Εκτελούνται εργασίες αντικατάστασης των παλαιών αρμών διαστολής με νέους, στη γέφυρα του Αξιού μεταξύ των οικισμών Πολυκάστρου – Αξιούπολης, επί της Επ.Ο.9 Κιλκίς – Μ. Βρύση – Πολύκαστρο – Αξιούπολη, σύμφωνα με την από 16-11-2020 μελέτη της Υποδ/νσης Τεχνικών Έργων ΠΕ Κιλκίς, στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «Συντήρηση Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου της ΠΚΜ (Συνεχιζόμενο έργο 2013ΕΠ00800027)», Υποέργο: «Συντήρηση Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Π.Ε.Κιλκίς για τα έτη 2020, 2021, 2022».

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη, 25/1/2023, 7:05 μ.μ.

Συλλήψεις για παραβάσεις του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών
· Συνελήφθη χθες (24 Ιανουαρίου 2023) το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 240 γραμμάρια κάνναβης, 36,3 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης, 9,4 γραμμάρια ψυχοτρόπου ναρκωτικής ουσίας, 9 γραμμάρια φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης, 44 δισκία ναρκωτικής ουσίας και το χρηματικό ποσό των 890 ευρώ.

Η Φωτεινή (Φαίη) Κυριακίδου, Σύμβουλος Ανάπτυξης και Τομεάρχης Μετανάστευσης και Ασύλου της Νέας Δημοκρατίας, μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά


Η νεαρά κυρία, Φωτεινή (Φαίη) Δ. Κυριακίδου, Σύμβουλος Ανάπτυξης, Π.Μ.Σ. Κοινωνική Καινοτομία και Στρατηγικές Ανάπτυξης ΠΑ.ΠΕΛ. και Τομεάρχης Μετανάστευσης και Ασύλου της Νέας Δημοκρατίας μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά 

Σήμερα θα μιλήσουμε με την Φαίη λοιπόν... H Φαίη, η Φωτεινή, γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής στις 3 Δεκεμβρίου 1990. Το μεγαλύτερο μέρος των σχολικών της χρόνων το πέρασε στην Άρτα, από όπου κατάγεται η μητέρα της. Αποφοίτησε από το 4ο Γενικό Λύκειο της πόλης. Μεγάλωσε σε μία αστική οικογένεια. Ήταν άριστη μαθήτρια στο σχολείο, απουσιολόγος, σημαιοφόρος. 

Ο Γ. Φλωρίδης στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100, 3 FM: Μένουμε Ευρώπη;

Φραγγίδης: Με προεκλογικά πυροτεχνήματα τύπου dentist pass δεν ασκείται σοβαρή πολιτική για την υγεία

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Στην ολομέλεια της Βουλής τοποθετήθηκε ο βουλευτής Κιλκίς και υπεύθυνος τομέα υγείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής κ. Γιώργος Φραγγίδης, ως ειδικός αγορητής επί του νομοσχεδίου του Υπουργείου Υγείας για τη δωρεά του Ιδρύματος Σ. Νιάρχος Εργο 11 και άλλες διατάξεις αρμοδιότητας του Υπ. Υγείας.

Κιλκίς: Εκδήλωση απόδοσης τιμής σε άτομα που προσέφεραν και διακρίθηκαν διαχρονικά στο χώρο του ποδοσφαίρου

Ανακοίνωση ΕΠΣ Κιλκίς

O Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κιλκίς σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023 ώρα 19.00 μ.μ. στην αίθουσα δεξιώσεων «ΚΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ» 1ο χλμ. Κιλκίς -Αργυρούπολης. Στην εκδήλωση θα τιμηθούν άνθρωποι που προσέφεραν και διακρίθηκαν διαχρονικά στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Συλλυπητήρια για το θάνατο του Ιωάννη Ντέντα του Νικολάου

Ανακοίνωση Συλλόγου Σαρακατσαναίων μνομού Κιλκίς, "Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΣ"

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Σαρακατσαναίων νομού Κιλκίς, "Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΣ", εκφράζει τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του αγαπητού μέλους του συλλόγου μας, Ιωάννη Ντέντα του Νικολάου, για τον πρόωρο χαμό του.
Ευχόμαστε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να είναι αιώνια η μνήμη του.

Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος 2 ηλικιωμένων γυναικών που τις απέσπασαν 150.000 ευρώ

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών είχε ως αποτέλεσμα να εξιχνιαστεί απάτη σε βάρος 2 ηλικιωμένων γυναικών, που έγινε πριν λίγες ημέρες σε χωριό των Σερρών και τις απέσπασαν 150.000 ευρώ.

Σημαντική διάκριση για την ακαδημία ρομποτικής Microstudies και τον προπονητή Γκόραν Μιχαήλοβιτς

Η ακαδημία ρομποτικής Microstudies Robotics μετά από πολλές συμμετοχές σε πανελλήνιους και Παγκοσμίου επιπέδου αγώνων ρομποτικής και με την πείρα των διακεκριμένων project είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμμετοχή μαθητών μας στην Ελληνική Εθνική Ομάδα Ρομποτικής.

Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Κιλκίς, κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του


Ανακοίνωση Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Κιλκίς
Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Κιλκίς και η βουλεύτρια Ειρήνη Ε.Αγαθοπούλου καλούν μέλη και φίλους του κόμματος στην εορταστική εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στο café bar Λόφος, με ζωντανή μουσική, φαγητό, ποτό και συντροφική διάθεση. Ώρα προσέλευσης 8 μμ.
Προσκεκλημένος στην εκδήλωση ο ευρωβουλευτής Κώστας Αρβανίτης

Εργασίες αποκατάστασης του οδικού δικτύου από την Π.Ε. Κιλκίς, στο τμήμα μεταξύ Γρίβας και Μ. Λιβαδίων

Στην αποκατάσταση των προβλημάτων σε σημεία του οδικού δικτύου που “διατρέχει” τις Τοπικές Κοινότητες Γρίβας, Καστανερής και Μεγάλων Λιβαδίων, όπου έπειτα από τις χθεσινές σφοδρές βροχοπτώσεις σημειώθηκαν κατολισθήσεις και υποχώρηση του οδοστρώματος, προχώρησε άμεσα η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, με την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων και το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της και σε συνεργασία με τις αστυνομικές Αρχές.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2008 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2008. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΑΘΛΗΜΑ
ΑΓΟΡΑ
ΓΡΑΜΜΑ

Κ. Σιωνίδης: Κύριε Τιρεκίδη, την άγνοια την κατανοούμε, αλλά την κακόβουλη παραποίηση της αλήθειας την αντιμαχόμαστε

Υπογράφει ο Κώστας Σιωνίδης

Δήμαρχος Παιονίας

Πριν λίγες ημέρες δεχθήκαμε μία ανοίκεια κριτική από τον κ. Θεόφιλο Τιρεκίδη με αφορμή τα γεύματα αγάπης που καθιερώσαμε ως διοίκηση, να παρέχουμε στις αργίες των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς, των Φώτων και του Πάσχα, σε όλους τους ωφελούμενους συμπολίτες μας που σιτίζονται τις εργάσιμες ημέρες του χρόνου από το ΚΕΦΟ του δήμου.

Αναπαλαίωση και βελτίωση του περιβάλλοντα χώρου της παλιάς Νομαρχίας, ζητούν οι Περιπατητές Κιλκίς

Δελτίο τύπου Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς
Εφαρμογή των μελετών αναπαλαίωσης και βελτίωσης του περιβάλλοντα χώρου του διατηρητέου κτιρίου της παλαιάς Νομαρχίας που κτίστηκε το 1896 υπενθύμισε ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Περιπατητών Κιλκίς κόβοντας την Βασιλόπιτα στην σκιά του την Κυριακή 22 Ιανουαρίου που σε συνδυασμό με την επέκταση του Αρχαιολογικού Μουσείου να αποτελέσει επισκέψιμο τουριστικό προορισμό.