Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Επίσκεψη Γ. Φραγγίδη στο Εμβολιαστικό Κέντρο του Κέντρου Υγείας Δροσάτου


Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Σήμερα Τρίτη 30 Μαρτίου 2021, ο Βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Φραγγίδης επισκέφθηκε το εμβολιαστικό κέντρο του Κέντρου Υγείας Δροσάτου.

Δήμος Κιλκίς: Χρήσιμη η πρώτη διαδικτυακή συνάντηση για τον αθλητισμό


Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο διαδικτυακό διάλογο που προκάλεσε χθες η αρμόδια Αντιδημαρχία με τους τοπικούς αθλητικούς φορείς.

Διαδικτυακή ημερίδα με Θέμα: "Σεξουαλική Κακοποίηση Παιδιών και Εφήβων"


Δελτίο τύπου 
Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων νομού Θεσσαλονίκης
Η Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων νομού Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, της Παιδιατρικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος, της Ελληνικής Εταιρείας Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής της Υγείας και του Οργανισμού Βρεφικής, Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας (ΟΒΡΕΠΟΜ) του Δήμου Θεσσαλονίκης διοργανώνει την Κυριακή, 18/4/2021 στις 10πμ, ζωντανή διαδικτυακή ημερίδα με θέμα «Σεξουαλική Κακοποίηση Παιδιών και Εφήβων: Από την Πρόληψη ως την Αντιμετώπιση. Ο Ρόλος του Παιδιάτρου»

Οι Βαλέρια και Σάρα Δρακοπούλου, απόγονοι της Οικογένειας της Μαντώς Μαυρογένους, μιλούν στη Γνώμη στην Αναστασία Νικολοπούλου και στο Θωμά Μαρκόπουλο


Οι κ.κ. Βαλέρια και Σάρα Δρακοπούλου, απόγονοι της Οικογένειας της Μαντώς Μαυρογένους, μιλούν στους Αναστασία Κ. Νικολοπούλου και Μαρκόπουλο Χ. Θωμά. Μεγάλη Τιμή και Χαρά μας. Για να δούμε τι μας είπαν.
Αρχικά θα μας πείτε τα βασικά για σας αγαπητές κυρίες: Καταγωγή, ηλικία, οικογένεια, επάγγελμα, σπουδές, χόμπι, ασχολίες εκτός εργασίας, καθημερινότητα κλπ.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που ισχύει από την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021


Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 8/30-03-2021) που ισχύει από την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021.

Κορωνοϊός (30/3/2021): 4.340 νέα κρούσματα (34 κρούσματα στο νομό Κιλκίς) και 72 θάνατοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 4.340, εκ των οποίων 21 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 260.077 (ημερήσια μεταβολή +1.7%), εκ των οποίων 51.5% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 86 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.267 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Κ. Κατσιάνος: Ο ρόλος των φαρμακοποιών στη διαχείριση της πανδημίας του κορονωϊού

Ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου νομού Κιλκίς Κώστας Κατσιάνος μιλά στη δημοσιογράφο Πάολα Χαραλαμπίδου για το ρόλο των φαρμακοποιών στη διαχείριση της πανδημίας του κορονωϊού

Tρία (3) νέα περιπολικά στο Κιλκίς - Συνεχίζεται η εξοπλιστική αναβάθμιση του Νομού


Με τρία (3) νέα περιπολικά αυτοκίνητα εφοδιάζεται η Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς. Τα περιπολικά αυτοκίνητα που κατανεμήθηκαν στο Νομό και θα καλύψουν όλες τις υπηρεσιακές ανάγκες, είναι καινούργια μοντέλα Nissan Navara 4Χ4, 2.300 κυβικών DIESEL.

Εργασίες σε οδούς της Κεντρικής Μακεδονίας


Ασφαλτικές εργασίες στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021 έως και την Παρασκευή 2 Απριλίου 2021.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη, 30/3/2021, 1:20 μ.μ.


Σύλληψη για ναρκωτικά
Συνελήφθη χθες (29 Μαρτίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του και αποθήκης που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ξεκίνησε η Ευρωπαϊκή Διαδικτυακή Έρευνα για τη Χρήση Ουσιών


To Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Πληροφόρησης για τα Ναρκωτικά (ΕΚΤΕΠΝ/ΕΠΙΨΥ) ανακοινώνει την έναρξη του ελληνικού σκέλους της Ευρωπαϊκής Διαδικτυακής Έρευνας για τη Χρήση Ουσιών (eΔΕΟς), με στόχο τη συλλογή επιστημονικών δεδομένων σχετικά με το πόσο συχνά οι Ευρωπαίοι κάνουν χρήση ουσιών, ποιες ουσίες χρησιμοποιούν, με ποιους τρόπους και σε ποιες ποσότητες.

Ενημέρωση των μαθητών της Γ’ τάξης του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς, για τη μετάβαση στο Λύκειο


Υπογράφει ο Αλέξανδρος Α. Ταμουτσίδης
Διευθυντής 2ου Γυμνασίου Κιλκίς
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημέρωση των μαθητών της Γ’ τάξης του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς από τα 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς και 2ο ΓΕΛ Κιλκίς στα πλαίσια υλοποίησης προγράμματος μετάβασης των μαθητών μας στον επόμενο τύπο σχολείου.